Husk lige …

… at det er fra i morgen, I kan købe den underskønne limegule narcis ‘Avalon’ i Bilka. Antallet er begrænset, fordi der er tale om en nyhed.

 

Udklip

 

Desuden er mit store udvalg af narcisser og tulipaner og andet også i butikkerne nu.

17 kommentarer:

 1. Jeg synes at du i foråret nævnte, at Bilka ville få tulipanløg i deres web-shop, hvilket ville være en rigtig god idé, for os der ikke bor i nærheden af en Bilka. Er der stadig planer om det ? (jeg kan nemlig ikke se, at de er kommet på endnu).

  Mange hilsner og tak for mange smukke rejsebilleder
  Dorte

  SvarSlet
 2. Tak Claus!

  :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Som jeg har skrevet før: den er så fin. Den skal helt sikkert købes i morgen!

  SvarSlet
 4. Som Dorte har jeg også ledt forgæves efter CD forårsløg hos Bilka - for øvrigt også sidste år og, så ved jeg husker - året før. Det allerførste år, du samarbejdede med Bilka købte jeg en del løg til forsendelse og har været meget glad for dem; men det hat altså ikke været muligt senere at være med på vognen.
  Iøvrigt er det mig ikke muligt at finde CDs planteverden på Bilkas hjemmeside. Kun i tilbudsaviserne og ellers andre ting som jord, stativer osv.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 5. Jeg bor også langt fra en Bilka, så det ville bestemt være fantastisk, hvis løgene også kunne købes on-line :-)

  SvarSlet
 6. Sidste weekend "købt" jeg direkte fra BILKA vareleveringspladsen :)
  Pallerne var hverken pakket ud eller kørt ind i butikken - så jeg havde frit valg på alle hylder. Desværre fik de ved min BILKA ikke leveret den fyldt - hvide tulipan du skrev om, men pyt.
  Jeg var lykkeligt alligevel.
  Hilsen
  Mie

  SvarSlet
 7. Nå, så kører bilen (igen) til Bilka i weekenden - var der i sidste uge og var så heldig at få nogle af de hvide tulipaner med hjem, men jeg er da vist nødt til at købe nogle af de gule skønheder også, så de kan komme hjem og holde tulipanerne med selskab.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 8. Jeg krydser mine fingre for, at der stadig er nogen tilbage!!!
  K.Gro

  SvarSlet
 9. Bilka, Tilst havde bestemt IKKE fået nogen Avalon narcisser i repertoiret ! Æv.
  Men de havde mange andre fine narcisser, så vi fik en masse med hjem, men desværre ikke Avalon, som jeg havde glædet mig til at få fingre i. Vi var i Bilka kl. 09.30 og plantedamen afviste at Avalon var blandt de varer de havde fået hjem.
  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla - du kan selvfølgelig regne ud, at det ikke er noget, jeg er glad for at høre. Er straks gået videre med dette.

   Slet
  2. Der var Avalon i Bilka Tilst i går. Købte en pose til mig selv og min nabo.

   Slet
 10. Desværre - også denne gang har Bilka i Hillerød ikke den sort du skriver om på bloggen. :(
  Jeg fik købt fantastisk smukke narcisser i dag, men desværre havde jeg ikke mulighed for at få fingrene ind i nogle AVALON.
  Jeg håber at I andre er mere heldigt.
  Hilsen
  Mie

  SvarSlet
 11. Kære Mie - det er jeg selvfølgelig rigtig ked af at høre. Har sendt din mail videre til rette vedkommende hos Bilka.

  SvarSlet
 12. Man kunne heller ikke købe dem i Esbjerg i går, lørdag.

  SvarSlet
 13. Bilka Næstved havde "masser" AVALON - så jeg har fået den enkelte pakke som jeg nu har plads til - og så kom der også lige en pakke PIPIT med hjem - de ligner hinanden en hel del på pose-billedet, så jeg er spændt på at se dem til foråret. Men åhhhhhh, hvor var der mange skønheder at vælge imellem

  SvarSlet
 14. Et lille tip!

  Husk at gemme bon'er med ting til haven et særligt sted, når de ikke købes i blomst. Synes jævnligt der forekommer fejl. (Ikke kun i Bilka). Og det er bare brandærgerligt, når man har glædet sig til noget helt bestemt, og det bare ikke er den rigtige. Efter stor møje og endnu større tålmodighed, er det rart at kunne vende tilbage og reklamere på sådanne tilfælde.

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 15. Kære Mie. Bilka i Hillerød har haft alle løg fra Claus Dalbys Limited Edition. De ligger bare ikke sammen med resten af sortimentet.

  SvarSlet