I kan godt glæde jer

Tidligt i morges fotograferede jeg i en af de skønneste engelske haver, jeg kender - Wollerton Old Hall.

 

Den skal (selvfølgelig) med i min bog om romantiske haver. Jeg har tidligere besøgt haven, men da var lyset ikke optimalt. Se her.

 

Udklip

 

Jeg var virkelig heldig med vejret til morgen, og jeg skal nok komme tilbage med billeder senere i dag.

 

Udklip

 

Nu kører jeg til David Austin, derfra til Powis Castle og så tilbage til Wollerton for at tage aftenbilleder.

19 kommentarer:

 1. Nydelig hage! Gleder meg til å se mer :)

  SvarSlet
 2. Hold da op Claus, helt til Powis!
  Rigtig god tur og glæd dig til en have der i den grad er imponerende indlejret i sit landskab. Gid jeg var med til Powis - som er fantastisk flot i efteråret... Åh, jeg glæder mig :-)

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Ser fantastiskt fint ut förstår att du tycker om den.
  Ha det gott!
  Madde

  SvarSlet
 4. Wish I was there. Hils David A. som har implementeret rosenglæden hos utallige.
  Enjoy og fortsat god tur fra
  Mona

  SvarSlet
 5. Sikke dejlige billeder der blot bekræfter at Old Wollerton Hall garden stadigt står aller højest på ønskelisten til næste besøg i Shropshire. Endnu engang tak for at du stadigt vil være vor udsendte reporter i det grønne udland. Lise i Højbjerg

  SvarSlet
 6. Hvor er den have (også) skøn og sikke et flot stykke håndarbejde. Det er utroligt, hvad lys kan gøre - fra grumset grøn til safttig grøn - sjovt, at se og tak til fotografen for de fine billeder og rapporter fra udlandet. Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
 7. Ja, Claus, men det gør jeg skam også. Både til flere fotos fra denne have og Rosernes have :-)

  SvarSlet
 8. Glæder mig til den bog idkommer

  SvarSlet
 9. Sikke en skøn have , og så til Austin, det kunne jeg godt tænke mig. Rigtiggod tur i det engelske!

  SvarSlet
 10. Det ser spændende ud - glæder mig til at se mere...

  SvarSlet
 11. Gosh hvor ser den fantastisk ud den have. Glæder mig super meget til Romantiske haver :-) Mange hilsner fra Trine B

  SvarSlet
 12. Hvor er det sublimt med gentagelsens ro og de højt svungne pyramiders stræben mod himmelrummet.

  SvarSlet
 13. Det ser bare fantastisk ud og sikke et arbejde der er lagt i den have. Tak for de gode videofilm fra weekenden. Nu blev jeg opdateret på bloggen her og det går jo over stok og sten og meget spændende at følge med fra sidelinjen!

  SvarSlet
 14. Ser fantastisk ud. Glæder mig meget til den bog udkommer. Den kan ganske sikkert få havehjertet til at banke og liiige hoppe lidt ekstra. God tur ud i det engelske. Vi glæder os til at komme med her på bloggen.

  SvarSlet
 15. Hej Claus!
  Først fortsat rigtig god tur, og tak for videoen den anden dag, som jeg nød, og fik mig nogle ideer af:-)
  Imponeres til stadighed over dem der formår at formklippe så smukt og knivskarpt, nyder synet, og glæder mig til fortsat at følge med på denne tur, som allerede nu føles spændende.....
  Mange hilsner
  Anette

  SvarSlet
 16. Åhhh det ser skønt ud!! - Jeg har den dejlige Austin rose der må være opkaldt efter stedet, den er dejlig:-D

  SvarSlet
 17. Det var dog en anderledes og meget spændende have. Ret praktisk med opstammede "træer" i træbaljer - så kan de flyttes rundt. Dejlig grønt det hele.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 18. Fabulous, forrygende og fantastisk. Jeg kan godt forstå, at du er begejstret. Symmetri kan godt blive kedeligt, men her er det spændende. At dømme ud fra dine billeder, har haven en fin balance mellem det stramme og løsagtige ;-)

  SvarSlet