Kridt skoene

Så gælder det om at kridte skoene, for i morgen begynder Bilka med årets salg af forårsløg.

 

[claus20130620_210115_thumb%255B1%255D%255B3%255D.jpg]

 

Et nyt tiltag i år kalder vi for ’Claus Dalby Limited Edition’, Det drejer sig om helt særlige løg, der på min anbefaling er købt hjem i et begrænset antal.

 

I morgen, lørdag, gælder det den helt fantastiske allium ’Ambassador’, som jeg har berettet om flere gange her på bloggen. Det er den til dato største og mest imponerende prydløg, jeg nogensinde har oplevet.

 

Tror ikke, at jeg overdriver, hvis jeg siger, at hver enkelt kugle indeholder omkring tusind blomster. Og stænglen er på tykkelse med en pegefinger. Et andet fortrin er, at denne allium blomstrer, når alle andre prydløg har takket af.

 

Prisen for et løg, der nærmest er på størrelse med et æble, er kr. 39,-, og det er meget rimeligt. Især taget i betragtning, hvor imponerende blomsten er.

 

Men husk, at der kun er et begrænset parti.

11 kommentarer:

 1. Det er da vist et meget fint tilbud!
  Ida

  SvarSlet
 2. Hvor fristende! Jeg er nødt til at vælge mine indkøb med omhu, da det kniber med at holde trit med alle drømme, planer og indkøb. Så jeg må hellere sove på det!
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 3. Det er en meget smuk blomst. Jeg må se, om der er flere, når jeg kommer forbi Bilka næste gang (det er nemlig ikke helt tæt på, hvor jeg bor).

  Venlig hilsen
  Anna

  SvarSlet
 4. De har da tyvstartet, de er til salg i Bilka Tilst her i aften.

  SvarSlet
 5. Nye lækkerier man kan putte i indkøbskurven....

  SvarSlet
 6. Var så heldig at få nogle stykker i går da jeg var i Bilka for at købe din suveræne pottemuld. Pottemulden havde de desværre ikke, men så var det jo skønt at finde noget andet guld. Mange hilsner fra Trine Blair

  SvarSlet
 7. Jeg har købt 3 løg - jeg glæder mig til først på sommeren, når de blomstre.
  Hilsen Annie Aastrup

  SvarSlet
 8. Dem må jeg nappe et par stykker af.... Må straks til Sønderborg

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Mange tak for tippet! Har længe ledt efter Ambassador, men forgæves, og måtte så i Bilka, hvilket jeg ellers meget nødigt gør. Jeg sikrede mig fire løg - nogle af de sidste i butikken. Men ellers lignede mange af planterne i havecentret noget, der var løgn - rodet og dårligt passet. Kunne ønske, du havde en samarbejdspartner, der i langt højere matchede dit stilsikre og kvalitetsbetonede image. Her falder Bilka helt igennem...
  Mange hilsener fra Ole

  SvarSlet
 10. Så har jeg hentet 4 løg i Bilka, Viborg, Glæder mig til at se dem til næste år.
  Hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 11. Hvor er de imponerende. Jeg mener altså at det var dem, jeg fik 10 stk. af fra Odense Bilka sidste år, takket være Elianes hjælpsomhed. Og de har været helt fantastiske her i sommer.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet