Ren luksus

Det er dejligt, at man bare kan plukke løs af dahliaerne, og de er rigtig skønne i buketter.

Her er det ’Evelyn’ sammen med kæmpeverbena og staudeklematis.

 

image

 

Jeg har pyntet op rundt omkring, for i dag får jeg gæster fra Holland. Det er Alie Stoffers og hendes mand Jan, der skal bo her et par dage. De har været her før, og jeg overnatter også hos dem, når jeg er i deres have. Det er dejligt med gode (have-)venner.

 

20140822_155212 20140822_155154

 

20140822_155234

21 kommentarer:

 1. Virkelig lekker bukett! God helg!

  SvarSlet
 2. Den er smuk! Sensommerbuketter er noget af det bedste der findes :-)

  SvarSlet
 3. Ej, den buket er bare skøn, sikke en Dahlia og hvor ser den godt ud i den grønne Alto vase. God weekend med havevennerne.

  SvarSlet
 4. Yndige farver den buket har! God fornøjelse med gæsterne. Det er da skønt, I sådan kan skiftes til at komme på have-inspirations-besøg på tværs af landegrænser.

  SvarSlet
 5. Sikker en skøn buket skønne farver

  SvarSlet
 6. Det er en vidunderlig buket :-)

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  En helt vidunderlig buket. De klæder virkelig hinanden.
  Rigtig god weekend med dine have-venner og dine gæster til Åben Have.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 8. Hej Claus, hvor er det en smuk sammensætning. Jeg plejer at bruge kæmpeverbena i meget farvemættede buketter, men det er rigtigt smuk at sætte den i mere sart og let selskab som du har gjort her. Inspirerende som altid, god weekend fra Lise

  SvarSlet
 9. Det var da en helt fantastisk buket - smukke farver!

  Knus Nina

  SvarSlet
 10. Sikke en skøn buket, og hvor er den dahlia bare så sød. Rigtig god weekend med vennerne:-)

  SvarSlet
 11. Fantastisk flot buket - virkelig flot match!

  Anne, Birkerød

  SvarSlet
 12. Sikke en lækker buket! - I løbet af den uge jeg var væk på ferie, havde sneglene ædt min ene Dahlia :( Øv Jeg savner den virkelig her i sensommeren!
  K.Gro

  SvarSlet
 13. Smukt sammensat. Du kan bare det dér. Jeg ved, du må have susende travlt med alle de rykind, du får denne weekend. Håber meget at det også bliver en fest for dig og ikke kun for alle dine havegæster. De heldige asner.

  Med hensyn til dahlia har jeg kigget lidt langt efter blogindslag fra dig om alle de mange krukker, som du har fyldt med denne herlige plante. Du har vist os så utroligt mange andre inspirerende og dejlige fotos, som vi bloglæsere har slupret i os med stor fornøjelse, men du må gerne betragte denne kommentar som et lille forsigtigt prik på skulderen. Når en gang du får et pusterum fra dit gæstgiveri og andre 9999999 gøremål. Ja, jeg er oprigtigt pilnysgerrig og meget ked af, at jeg ikke er en af de heldige, som skal tage din dejlige have i øjesyn denne weekend. Bloggen her er ikke et plaster på såret, men en ordentlig bandage. Så tak for den ;-)

  SvarSlet
 14. Åh hvor fin, den er sat rigtig flot sammen i den smukke vase, lige ved at sige som sædvanlig, når du laver buketter. Rigtig god weekend til dig og gæsterne.

  SvarSlet
 15. Hej Claus.Utrolig smuk buket du viser.......................dahlia er slet ikke til at undvære her i sensommeren.Og meget smukt sammen med verbena og klematis.
  Glæder mig rigtig meget til at besøge dig i morgen Knus Jette

  SvarSlet
 16. Kære Claus
  Meget, meget smuk buket :-) Det må være skønt at kunne plukke så flotte buketter i egen have. Og også dejligt at have venner rundt omkring i verden med samme interesse som én selv. Må være SPÆNDENDE samtaler I har over bordet :-)
  God weekend.
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet
 17. Kære Claus
  skønt at se hvor let en buket bliver med lidt Verbena og den graciøse staudeclematis.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 18. Hvor er den dog bedårende - et perfekt match!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet