Så er jeg nået til England ...

... og hvor er her bare skønt. Jeg sidder lige nu på mit hyggelige engelske hotel og nyder en dejlig middag med et glas vin eller to!

 

20140826_182530 20140826_182459
20140826_182546 20140826_182617

 

Er der mon nogle, der kunne tænke sig mit job? I så fald må jeg sige, at det ikke bliver ledigt lige med det samme. Jeg har bestemt mig for at fortsætte i samme tempo, til jeg er hundredeogfem, og til den tid ser vi så, om jeg måske vil begynde at drosle lidt ned. Det tror jeg nu ikke ...

 

20140826_182525 20140826_182522
20140826_182444 20140826_182439

 

I går havde jeg rygende travlt. Det har jeg for øvrigt haft siden, jeg kom hjem fra min lange rejse for en uges tid siden. Jeg har haft gæster hver evig eneste dag til spisning, og nogle gange har der både været gæster til frokost og nye til middag om aftenen. Alt laver jeg selv fra bunden; heldigvis er jeg ret rutineret.

 

Selv om det var en travl tirsdag, var jeg lige omkring Bilka for at se, hvordan ’mine’ løg tog sig ud. Og jeg må sige, at jeg blev rigtig glad.

 

20140826_182428 20140826_182425
20140826_182413 20140826_182404

 

Det er lidt surrealistisk at se sit navn og billede i så stor mængde, men det vækker da også stolthed, må jeg indrømme.

 

Tænk en gang, at Bilka giver mig lov til blot at ønske, hvad jeg vil, og så kommer det ud på hylderne. En stor tak skylder jeg Bilka for dette. Jeg er rigtig glad for samarbejdet. Er nu godt klar over, at de ikke gør det for mine/deres blå øjnes skyld, og jeg da heller ikke. Men alligevel!

 

20140826_182723 20140826_182731

 

Når jeg nu er i England, er det da blandt andet for at tage billeder til næste års sortiment af engelske roser I Bilka.

 

Andre skønne steder skal jeg også besøge de næste dage, og I skal nok få mere at se.

17 kommentarer:

 1. Hvis du kommer forbi Kensington i London er der en særlig have at se. Kig her for at se Richard Bransons (Virgin Records) have, som også har natclub og resturant.
  http://evigglade.blogspot.dk/2014/08/luksus-taghave-pa-toppen-i-london.html

  SvarSlet
 2. Suk.... sikke et hotel. Jeg må skrive Shrewsbury på min to-do-liste:)

  SvarSlet
 3. En skam du ikke vil af med dit job foreløbigt - det lyder super spændende selvom det også er hårdt arbejde, men jeg kan nu godt forstå dig :-)

  Rigtig god tur!

  Knus Nina

  SvarSlet
 4. Sikken et program! Jeg håber, at alt arter sig til din fulde tilfredshed, for det har du da fortjent. Og når du nu skal besøge Austin Roses, kunne du så ikke kaste et blik på en af firmaets nyeste frembringelser? I det seneste nummer af mit yndlingshavemagasin, The English Garden, nævnes det, at en ny lyserød, fyldt rose er kommet til, som hedder 'Olivia Rose Austin', og at den skulle være en af de mest sygdomsresistente. Den kunne jeg godt tænke mig at få fat i. Den ser i hvert fald yndig ud på det viste billede.
  Happy Rose Gardening,
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 5. Uh, hvor ser de løg da indbydende ud. Så smukke farver.

  SvarSlet
 6. Det må være fantastisk at bo i nærheden af sådan en stor Bilka, med dette udvalg.
  Kan du have en dejlige tur.
  Hilsen
  ´Mie

  SvarSlet
 7. Hej Claus. Du kender den sikkert da du jo nok er den mest velorienterede haveentusiast i kongeriget, men Old Wollerton Hall Garden skulle være noget af det skønneste og ligger nær Shrewsbury. jeg har desværre kun oplevet den på billeder i engelske havemagasiner, for da jeg for et par år siden var i Shropshire brød bilen sammen netop den dag hvor Old Wollerton Hall Garden stod på programmet. Hav en rigtig skøn dag i dejlige England. Havehilsen Lise i Højbjerg

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lise - her er jeg lige nu. Kh Claus

   Slet
 8. Jeg kan godt forstå, du er stolt over sortimentet i Bilka - det ser helt forrygende godt ud. Og jeg er sikker på, at det hele bliver revet væk. God tur i Rosenlandet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Dejligt du harskaffet/ønsket så fine blomsterløg til Bilka. De har et imponerende sortiment i år. Jeg har været forbi og forsynet mig.
  Hilsen
  Birgitte

  SvarSlet
 10. Hej Claus,
  Rigtig, rigtig god rejse. Jeg er ret spændt på at se hvad du viser. For almindelige mennesker som mig, er det helt specielt at få et smugkig på nogle af Europas bedste og smukkeste haver gennem dig. Det skal du have stor ros for.
  I øvrigt er sortimentet i Bilka utrolig godt i år, synes jeg. Designet på emballagen gør heller ikke oplevelsen ringere. Så måske jeg alligevel skulle...
  Men nyd det! Jeg vil glæde mig til at følge dig det næste halvt hundrede år :-)
  Kh Mathias

  SvarSlet
 11. Claus, jeg har forresten skrevet lidt om din have på min egen blog.
  Lutter søde og gode ord! ;-)
  Pas på dig

  SvarSlet
 12. Dejligt at du formår at holde dampen oppe! Jeg kan ikke forestille mig nogen bedre og mere velegnet person til at rejse rundt og ligge vandret i luften bare for at vi romantiske sjæle kan få lidt at slubre i. Derfor er det nok så dejligt at vide at der er gode muligheder for idylliske te/kaffe-pauser både i Shropshire og Wales - husk det nu :-)

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 13. Dejligt, at du bliver ved! Kan godt forstå, at du er glad og stolt over dit job, skønt at mankanarbejde med sin hobby!

  SvarSlet
 14. Næh, bedre job skal man nok lede længe efter. Men når det regner på præsten, så drypper det som bekendt på degnen... Jeg er så glad for den læring og inspiration jeg får i kraft af dit virke.

  Hvad løgene i Bilka angår, så har jeg også nydt sortimentet og købt lidt mere end mit mantra sagde. (Jeg køber kun det planlagte...) Jeg lod mig friste af gul kejserlilje, selvom du har omtalt den som lunefuld. Derfor købte jeg også orange for en sikkerheds skyld!

  Håber du får godt vejr til haverne derovre i... skal vi kalde det *din baghave*...

  SvarSlet
 15. Ja du kan godt være stolt Claus, du har gjort det godt! Jeg fyldte en indkøbspose med dine smukke forårsløg fra Bilka :-D
  Rigtig god rejse der over i England, jeg er lidt misundelig på dit job;-) Men DU gør det så godt!
  K.Gro

  SvarSlet
 16. Pia Springborg Ribers29. august 2014 kl. 12.45

  Jeg synes, det er SÅ hyggeligt at gå og vinke til dit billede i Bilka, mens jeg fylder poser i indkøbsvognen. Og det er blevet et helt andet og MEGET bedre løgsortiment end tidligere .
  I øvrigt pæne store sunde løg !

  SvarSlet