Sceneskifte

Hele min grundtanke med haven er, at der hele tiden skal være noget, der afløser. Når det ene takker af, skal det næste klar til at overtage opmærksomheden.

 

image

 

claus20120831_062400

 

Inden jeg tog af sted på min Europa-tur for en lille måneds tid siden, strålede hortensiaerne, og de smukke pasteltoner gav skovhaven en helt særlig stemning.

 

claus20120831_062247 claus20120831_062344

 

Nu er de fleste hotensiaskærme falmet, men så kan jeg i høj grad glæde mig over de skønne liljer, Lilium speciosum, med turbanformede blomster. De trives virkelig under de letskyggede forhold.

 

Rundtomkring lyser høstfloksene op mellem liljerne, og det er et partnerskab til fælles bedste.

7 kommentarer:

 1. En smuk sammensætning. Mvh. Helle Jørgensen

  SvarSlet
 2. Skønne sensommer blomster. Høstfloksen syntes jeg også SÅ godt om - god i buketter ;-)

  SvarSlet
 3. De liljer er da bare pragtfulde! Min mor har netop fået én der ligner i foråret. Hun bliver nødt til at tage frø af den til mig. Havde helt glemt der findes liljer til denne årstid også. Jeg har faktisk netop idag tænkt på de asiatiske liljer og savnet deres eksotiske skue. Gladiolus kan lidt af det samme, men jeg vil hellere have liljerne, der kan passe sig selv, når først de er placeret.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 4. Herlig med liljer. I år har jeg nesten ikke sett liljebiller og da blir det blomsterprakt! Herlige bilder du viser! :)

  SvarSlet
 5. Så nydelige liljer, de passer veldig godt sammen med floksen!

  SvarSlet
 6. Det er helt afgjort noget, du mestrer til fuldkommenhed - at få haven til at blomstre nærmest året rundt. Min er nu lidt afblomstret for tiden, så jeg har investeret i 3 amethyst floks, der står - lidt ensomme - og lyser dejligt op.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet