Sensommerstemning

Ja, det er der i rigtig mange haver lige nu! Vejret er skønt, og for mit vedkommende er det fint, at det ikke er så varmt mere.

 

 

20120825_103554

 

20120826_065021 20120825_103544

 

Haven, som I ser på billederne, besøgte jeg i går.

 

Kommer tilbage med flere billeder senere. I dag skal jeg blandt andet besøge Piet Oudolf.

4 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Der ser dejligt ud. Vil glæde mig til at se flere fotos.
  Var i Bilka for at rive lidt løg ned fra hylderne. Vil man gerne have nogle poser Avalon i Hundige, skal man være hurtig på aftrækkeren. Er de væk når man kommer, er der mange andre dejlige løg. Jeg forelskede mig lidt i en lille narcis ved navn pipit, og da den gerne ville med hjem, fik den lov. Og så blev der suppleret lidt op med pinseliljer og tulipanløg af samme slags, som jeg har lagt tidligere år. Sommeren er ikke ovre endnu, men det er godt at være lidt forberedt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg giver dig helt ret, der er mange dejlige løg, Og jeg er så stolt, jeg kom kun hjem igen med de planlagte. Eller det vil sige: Næsten da!

   Slet
 2. Dejlig stemning på disse billeder.. Ja, lyset er ved at ændre sig..
  Piet Oudolf skal du besøge.. bare det var mig. Jeg er en stor beundrer af hans havedesign.
  Men romantisk .. kan man kalde hans stil det? Det er måske ikke bidrag til din bog, du er ude efter?
  Fortsat god tur med masser af indtryk :-)
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 3. Læste jeg rigtig? Piet Oudolf! Det glæder jeg mig til at høre og se mere om.

  Og så nyder jeg virkelig synet af de kæmpe verbenaer, Mine overvintrede på et køligt loft, stod i halvskygge ude hele foråret, lavede pistne stængler, og blev først pottet om og skåret ned i Juni, eller var det Juli? Deraf har jeg fået hvad jeg vil kalde dværg verbena. De har knopper nu i en "imponerende" knæhøjde! (Next year the verbena will be even much nicer)...Men jeg har dem og jeg nyder dem alligevel.

  hilsen Lene

  SvarSlet