Video den 23. august 2014

11 kommentarer:

 1. Dine frøstjerner er i særklasse..virkelig smukke.
  Jeg satte en Splendide sidste sommer, og blomstret har den da også, men er ikke mere end en meter høj. Måske skal den lige vokse sig stor og stærk. Jeg kunne vældig godt tænke mig sådan et syn som det, du har..
  Hvis det er et kriterie for at være en god gartner, at der er blomstrende vækster i haven, så kan jeg bryste mig af det.. Egentlig en rar fornemmelse..
  Meen dog ikke i de imponerende mængder, som du har..Smukt syn er det.
  Nuvel, the garden will be even ...osv :-)
  Tak for et dejligt kig i din egen have..
  God weekend til alle
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. He Claus
  Flot video af din have. Når jeg ser videoen og billeder du har sendt fra din tur, jamen så er din have faktisk meget flottere, med alle de blomster og det hvide hus/drivhuset som kulisse - det ligner en "royal garden" ;-) Jeg misunder virkelig (på den gode måde) de mennesker der er så heldige, at kunne få lov at opleve dette fantastiske syn i dag.

  Mange hilsner og god søndag
  Jette
  eyejet@gmail.com

  SvarSlet
 3. Tak for turen rundt i haven Claus:-) Det er en smuk sensommer have!
  Jeg ønsker dig og gæsterne en dejlig dag i din have og håber i får tørvejr:-D
  K.Gro

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Tak for et dejligt kik i dit vidunderlige paradis.

  Mine små tykke billeben har løbet om kap med dit video kamera for at indsnuse hele denne herligheds værdi. Jeg tror næsten ikke det kan blive meget flottere på denne årstid og slet ikke iår hvor vand fra ham for oven har været en mangelvare.

  Jeg har sørget for at du og dine gæster får solskin idag, ( jeg tror jeg har været artig hele dagen), men vil skynde mig at sige at planterne også er rigtig flotte i regnvejr.

  Rigtig god dag til jer alle, som jeg kender.

  Knus herfra det midtfynske, Pia  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Claus.
   Hvor ER det SMUKT.

   Kære Pia.
   Tillykke med fødselsdagen.
   Skulle det regne, så husk det blot er himlen der græder af glæde, på dine vegne.
   Kærlig hilsen. Iris

   Slet
  2. Kære Iris

   Tak for hilsen, her har det heldigvis holdt tørvejr hele dagen, så jeg har været en sød pige.

   knus herfra det midtfynske, Pia

   Slet
  3. Kære Pia.
   Hjertelig tillykke med din fødselsdag - selv om den snart er ved at være ovre. Håber du har haft en rigtig god dag.
   Knus fra Inga

   Slet
  4. Kære Inga

   Tak for hilsen, jeg har haft en stille og rolig dag i haven lige i min ånd.

   God dag til dig.

   Knus herfra det midtfynske, Pia

   Slet
 5. Kære Claus

  Nu må jeg have fat i de milde makreller igen, for hvor ser det helt vidunderligt ud det hele! Helt fantastiskt. Min egen lille have er også fyldt med blomstrende vækster, men det hele er noget vildt. Og slet ikke spor styret. Jeg skal love for, at der er styr på haven hos dig. Kæmperos til både dig og dine gartnere!

  SvarSlet
 6. Tak for en dejlig tur - og den er FESET ind nu - der SKAL violfrøstjerner i haven næste år!! Men mine kvan har jeg desværre opgivet. Jeg såede den røde sidste år og fik nogle planter, jeg priklede ud - men de er aldrig blevet til noget. Og i år har jeg sået både rød og hvid - men de blev aldrig til noget, så de er opgivet. Den røde går ellers meget godt med violfrøstjernerne. Man kan ikke Have alt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Se, denne video opsummerede stort set de tre højdepunkter, som jeg oplevede i din have i søndags.

  Hortensia i store, store størrelser, det gælder både busk og blomst, og i mange variationer. Særlig den blå bag "århus-park" bænken fik mig til at stoppe op. Den var bare så smuk og blå. Jeg så den lidt på afstand henne ad en lille sti, og synet var nærmest rørende. På højde med stor kunst i al sin enkelhed.

  Den første store showstopper var alle de mange små skyer af viol-frøstjerner, én er bare ikke nok. Synet og oplevelsen var så betagende, at det var svært at løsrive sig fra. Jeg vendte tilbage til dem igen og igen.

  Den tredje showstopper var 'the sunken garden'. "JUST GRAND". Hvide vækster med duft og størrelser så store og dekadente, at jeg følte mig helt lillepigeagtig og andægtig. Der var så frodigt og eksotisk med dahlia, hortensia, liljer og engletrompeter, for bare at nævne dem jeg lige kender og husker. Der var duft og rislende vand. Noget for enhver sans.

  Og det var som sagt bare højdepunkterne, så var der alle de andre fine oplevelser. For bare at nævne nogle stykker: Din allé og alle de fine 'point de views' der er rundt omkring, diverse søjler med urner og skulpturer samt opbygningen af haven, med mange rum og haver i haven, der gør den til en stor oplevelse jeg sent skal glemme.

  Mange tak for entre-billetten, jeg nød det i fulde drag!
  Hilsen Lene

  SvarSlet