Video den 24. august 2014

6 kommentarer:

 1. Kære Claus Dalby.

  Tusind tak for et par helt fantastiske og inspirerende timer hos dig i dag.

  Alt var som forventet så skønt og flot, både have, drivhuse og udekøkken. Min mand og jeg har i hvert fald fået endnu mere lyst til at have lidt mindre græsplæne efter det vi har set i dag.

  Endnu engang tak fordi vi måtte komme indenfor i din have.

  Mange hilsner fra
  Anne Marie

  SvarSlet
 2. Kære claus

  Nu har jeg siddet med en kop the og set både videoer fra lørdag og søndag samt billeder fra dit kenzo-bed. Og hvor er det bare smukt! Endnu en gang tak for inspirationen - og for de drømme, som du giver os læsere:-) Min mand og jeg havde et dejligt sensomerbryllup lørdag - heldigvis var det tørvejr det meste af dagen, omend det var noget koldt. Dagen efter ebesøgte mine svigerforældre din have, og det havde været en fantastisk oplevelse, fortæller de. Så inspirerende og spændende. Så tusind tak for, at de kunne få den oplevelse. Jeg drømmer om selv at besøge haven en dag. Nu vil jeg rydde op efter vores fest, og så skal jeg i haven - der er roser og brudeslør, som vi har brugt til brylluppet, som nu skal i jorden. Ha' en rigtig dejlig dag.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Kære Claus.

  Tak for de dejlige videoer. Allerede nu tænker du på, hvordan der skal ændres til næste år. Jeg har også de sidste dage gjort optegnelser til næste års flor - og så bliver man så ivrig, så man næsten ikke kan vente, men ville ønske, man kunne foretage forandringerne her og nu.

  Mange hilsener fra Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 4. Det er utroligt, så mange "forskellige" ture rundt i din have, vi kommer på. Alt det sarte gule - og det gule og grønne løv er utrolig smukt - når det altså bliver sat så smukt sammen, som her. Jo, der er mange ideer at drømme videre med og om.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  1000 tak for at rykke vores besøg. Jeg kom hjem med 1000 ideer, så mon ikke man skal hakke sig frem med machete næste år. Jeg er helt vild med The Sunken Garden, men Kenzobedet og buketten gav mig lyst til at hive alt op af krukkerne og lave det vildeste Kenzohelvede/paradis.

  Både signe og jeg var meget begejstrede. Ærgerligt at roserne ikke var sprunget ud, men måske er vi heldige at vinde en gang mere i en juni engang.

  Mange kærlige hilsener
  Bettina

  SvarSlet
 6. Jo jeg elsker de toner! og noter er taget på mobilen :-D For rævehalen må jeg eje!
  Tak for video klippet-D
  K.Gro

  SvarSlet