Vinderne af et besøg i min have …

… er nu udtrukket, og de har alle fået besked per mail. Er ked af, at jeg må skuffe mange.

 

Jeg holder åbent næste gang sidst i juni 2015.

 

image

9 kommentarer:

 1. Næh hov, der må være gået noget galt, der er jo ingenting i min indbakke. :-)

  SvarSlet
 2. Stort TILLYKKE til de heldige vindere af et besøg i en helt fantastisk have:-)))))

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Tillykke til de (andre) heldige.
  Min mailadresse er: enydmyghave@gmail.com.

  SvarSlet
 5. Jeg vil også sige tillykke til de heldige. Der venter dem en skøn, skøn oplevelse!

  SvarSlet
 6. Tillykke til de heldige!
  Så er der noget at glæde sig til næste år også ;-)
  Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
 7. Jeg vil også si gratulere til de heldige.Nå hadde jeg ikke ønsket meg en tur denne gangen men i juni neste år...da hadde jeg kunnet ønsket meg ferie da og sådan hadt anledning....men jeg koser meg med bildene her på bloggen og alle de bøkene jeg etterhvert har skaffet meg.
  Vh Elisabeth

  SvarSlet
 8. Et stort til lykke til de heldige - I har noget at glæde jer til. Jeg lever stadig højt på mit besøg tidligere på sommeren.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Tillykke til alle der skal besøge din skønne have som er til stor inspiration. Har desværre en datter som er temmelig syg af anorexi. Haven og bloggeriet er mit pusterum. Datteren er også glad for haven, har selv et lille stykke i vores have. Håber hun og jeg kan deltage i din lodtrækning næste år.

  SvarSlet