Bed & Breakfast

Når jeg rejser rundt i Europa, prøver jeg altid at finde gode og hyggelige Bed & Breakfast-steder. Dels er de som regel billigere end hoteller og ofte også mere sjælfulde.

 

20140901_114034

 

Da jeg forleden var i Sydengland, boede jeg på et B & B, som jeg gerne vil anbefale. Det hedder Orchardway Bed and Breakfast og ligger i Hawkhurst, midt imellem mange af de kendteste haver: Sissinghurst Castle, Great Dixter, Pashley Manor etc. etc.

 

20140901_114153

 

Det er et fint og redeligt sted med god engelsk morgenmad.

 

Da jeg var af sted i sidste uge, nævnte jeg i en bibemærkning, at jeg havde besøgt et par haver, som ikke var værd at gæste. Jeg kan fortælle, at det var Sudeley Castle og Cerney Gardens.

 

Nogle gisnede om, om det mon var Powis Castle, jeg mente. Men nej, det var helt overvældende at se det sted, som jeg nok skal skrive mere om en dag.

6 kommentarer:

 1. Jamen det er da noteret - til en anden gang, vi gæster området.

  Vi besøgte også Cerney Gardens i juli og var lidt skuffede over haven, men fandt dog glæde ved noget af det vi så.

  SvarSlet
 2. Jeg har vist nok skrevet det før? Men jeg tror, der kunne blive en fremragende bog ud af dine oplevelser på de forskellige og spændene bed&breakfast steder. Både her og i udlandet. Du finder særlige steder. ;-) Jeg kan godt se, det måske er svært at lægge en rød tråd i sådan en bog, udover du har boet der?

  SvarSlet
 3. Vi besøgte Sudeley Castle i sommer, og jeg er ikke helt enig med dig. Vi fandt slottet og haven meget interessant - smag og behag kan være forskellig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor ville det være venligt blot at skrive sit fornavn!

   Nu taler jeg ikke om 'i sommers' men forleden og heller ikke om slottet. Hækkene stod uklippede, roserne var ikke beskårne men havde store hyben, og her taler jeg om de engelske, der ellers ville efterblomstre. Staudebedene var i en skrækkeligforfatning etc. etc.
   Blot min oplevelse.t

   Slet
 4. I et staudebed ville denne skønne pileurt vel selvså sig.for så ville den da være rigtig god at kende.der ser hyggeligt ud på alle de steder du overnatter.Jeg har en havetur til England tilgode,har kun været i botanisk have i 88 kors hvor er det længe siden Brita

  SvarSlet
 5. Det ser hyggeligt og indbydende ud, Claus:-) Sådan et sted drømmer jeg selv om at skabe her på Birkeholm....

  SvarSlet