En anderledes dag

Dagen i dag blev noget anderledes, end jeg havde regnet med i morges.

 

Da jeg sad i flyet, der skulle fragte mig til Göteborg, fik jeg og de øvrige passagerer at vide, at flyet ikke ville afgå, fordi der var bøvl med motoren.

 

Dejligt var det, at vi ikke havde nået at lette.

 

claus20140924_134638

 

I går, inden jeg tog af sted, tog jeg billederne her, og som I vil se, drejer det sig om minialpevioler. Måske husker I, at jeg sidste år ved juletid skrev om dem.

 

 claus20140924_134649

 

Dengang skød blomsterne fra nøgne knolde, som det fremgår af billederne i linket.

 

claus20140924_134654 claus20140924_134717_2

 

Efter nytår pottede Henry knoldene op og se, hvad der nu er sket. De blomstrer atter en gang med talrige blomster. Er de ikke fine?

18 kommentarer:

 1. Dejligt at der ikke skete dig eller andre noget. Jeg håber den lille ufrivillige og uventede pause i dit travle arbejdsliv har bekommet dig vel. Havehilsen Lise i Højbjerg

  SvarSlet
 2. Jo...de er da helt bedårende!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Det kan man da kalde held i uheld!
  Godt at der ikke skete mere end som så.

  Og hvor er de bedårende de fine små alpevioler du er viser frem. Så sarte og alligevel med en opsigtsvækkende farveklat :-) Sjovt at de ikke viser nogen blade, det har jeg ikke rigtig set før.

  Med ønsket om en rigtig god rejse, (og her mener jeg virkelig både god og tryg)
  Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Godt at I ikke nåede at lette... og godt at du så fik en dag som var helt "uplanlagt". Du skal huske at passe på dig selv kære Claus - og et afbræk i din tætbookede kalender var måske slet ikke så dårligt :-)
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 5. Hvor var det dog heldigt, at motorbøvlet blev opdagen i tide - puha. Jo, den er ganske bedårende denne lille alpeviol - utroligt at de kommer op fra små tørre knolde. Det er også skønt, når noget - et lille projekt - lykkes. I går plantede jeg en hvidregn - den har været på ønskesedlen i flere år, så hurra. Jeg håber, den ad åre vokser sig stor og stærk. (inspireret af din "Hvide bog").

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Hvor er de smukke! Mon nogen ved, hvor man kan købe en sådan knold?

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. Det var godt at I ikke var lettet for en nødlanding vil man gerne være foruden.
  Alpeviolerne er så fine og yndige og det er krukken som de står i også.

  SvarSlet
 8. Den er godt nok dejlig.Alpevioler er ikke min stærke side,de visner altid hen eller de ser ud til at drukne,i mange år fik jeg hvert år en af gode bekendte,det frydede hende nemlig at se at der var noget der ikke kunne lykkes for mig,i al venskabelighed selvfølgelig.det var til megen moro,at se hvor længe den holdt.Nå måske ville sådan en som din uden blade være lykken for mig,skøn er den Brita

  SvarSlet
 9. Da jeg læste at et lyn var slået ned i et svensk fly, måtte jeg lige ind og checke, hvor det sku fra! "Ved jord at blive, det tjener os bedst" som Grundtvig skrev - eller måske som Tjener Boldt sang "Et munter og virksomt liv på jord" passer bedre på dig? Godt de ihvertfald ikke lettede.
  Fru Themsen senior er tosset med alpevioler, så dem er jeg vokset op med. Har lært at sætte pris på de sarte små - men de forfører mig ikke. Yndige er de dog på din scene op mod de lidt rå materialer

  SvarSlet
 10. Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag - weekend? - på bogmessen i Göteborg. Jeg har netop i formiddag fulgt lidt med på svensk TV (Kundskabskanalen), hvor der sendes fra messen hele dagen og en stor del af weekenden samt båndes udsendelser til senere visning.
  Tænk hvis man satsede tilsvarende i det kulturforskrækkede Danmark, når en sådan begivenhed indtræffer her!
  Happy Reading
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 11. Det er sådan en besked man ikke lige vil have når man sidder i flyveren :-) Flotte billeder af blomsterne for øvrigt :-)

  SvarSlet
 12. Hvor er det et vidunderligt billede af dine Cyklamen sammen med duerne og græskarret - nu bliver jeg helt ked af at jeg har plantet mine. Jeg har to gamle i haven som blomstrer på livet løs, men købte to små nye i Botanisk Have i sidste uge..... det kunne da have været sjovt at se om de ville blomstre uden at blive plantet...... eller er det plantemishandling hi hi.
  God tur til Sverige.

  SvarSlet
 13. Så glad det ble oppdaget før flyet tok av, men skummelt må det føles. Herlige alpefioler og pynt til. God helg!

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Åh, hvor godt at fejlen blev opdaget inden I lettede.
  De er meget yndige, de små alpevioler. Så fine i farven.
  Rigtig god bogmesse......for det kom du vel til??
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 15. Hej Claus
  det er nogle fine yndigheder,som danser over skålen af beton
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 16. Fantastisk smuk opstilling. De er så fine og yndefulde de Alpevioler

  SvarSlet
 17. Ja, hvor fine de er.

  Når jeg handler er jeg ved at vride hovedet af led, fordi de netop også står til salg her (omend af en anden slags end disse knolde) og jeg vil ikke købe dem, da jeg endnu ikke har fundet ud af hvordan jeg får dem til at overleve. Så mens kroppen går forbi dem, længes hovedet efter at se dem, og får et godt stræk af diverse muskler og led i den region til de må give op, sukke og give slip på synet.

  Håber du nåede det planlagte trods forhindringer.

  SvarSlet