Husker I den?

Måske husker I, at jeg tidligere har fortalt om den skønne artiskoklignende tulipan ‘Wow’. Nu er den her … I Bilkas Havecentre.

 

Er I i gang med at lægge løg? Jeg har netop modtaget et ‘læs’ fra Holland. Herom senere!

 

image

20 kommentarer:

 1. Den er super smuk, og jeg vil straks starte bilen og slå et smut forbi Bilka. Yderst behovsskabende at læse dit indlæg!

  SvarSlet
 2. Kære Claus.

  Ja den er virkelig smuk. Må se om jeg kan nå at komme i Bilka, inden der er udsolgt.

  Havde tænkt mig en "slapper" i dag med rengøring, men godt du kan få os på andre tanker.
  Tager fluks i kolonihaven og får sat lidt løg.

  Mange hilsner fra
  Anne Marie

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Bedårende. Kunne minde om en Pæonieblomst. Yndig farve.
  Er ikke heldig mdd Tulipaner men prøver gerne igen.
  Kh.Iris

  SvarSlet
 4. Noe så vakkert. Jeg må lok ut på løkleting i våre butikker også! Gøy å forberede den kommende vår! :)

  SvarSlet
 5. arggghhhhhhhh..... den er smuuuuk... må holde mig væk fra Bilka indtil Juni, ellers bliver jeg løgruineret... den vil jo stå fantastisk sammen med ice age :)

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Vi har ikke så meget held med tulipaner i krukker, men Narcisser trives meget bedre.
  Stor var min glæde i går, da jeg åbnede posen med Avalon og alle løg var så store, at de havde delt sig i to. Det kan da kun give mange smukke blomster:) Tak for en god kvalitet løg.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 7. Lyder spændende med tulipanløgene! Nu når vi er ved Bilkas sortiment: Lykkedes det dig at skaffe rosen Herzogina Christiana, som tidligere er omtalt i en tråd her på bloggen? Jeg kan finde den i Tyskland, men ikke i Danmark.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Nej! Jeg venter en tre ugers tid endnu, måske en måned eller lidt mere afhængig af vejret, for englænderne mener, at man derovre ikke skal lægge løg før i november. Tidligere er de mere udsatte for at blive syge.
  Happy Bulb Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske du skulle kigge lidt på breddegraderne, for du kan ikke umiddelbart sammenligne det engelske klima med det danske.

   Slet
  2. Det er derfor, det afhænger lidt af vejret hvornår. Mange gange har jeg i øvrigt først lagt dem i november og et par enkelte gange i december i et par milde vintre for en fem seks år siden, og tulipanerne er kommet fint op endda,

   Slet
 9. Nej...ikke endnu, jeg nænner næsten ikke at trampe og grave rundt i bedene før det er lidt mere efterårsagtigt.
  Jeg har købt allium både hvide og purpur for at øge bestanden, samt prærielilje som jeg endnu ikke har i haven.
  Egentlig ville jeg også have haft narcisser og tulipaner til krukker, men Bilka havde ikke noget god jord, så det sprang jeg over i første omgang. Heldigvis kan jeg nå at blive fristet adskillige gange inden løglæggersæsonen er ovre for i år.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Hej Claus. Det bliver spændende med tulipaner næste år, jeg går efter de abrikosfarvede! Men jeg er slet ikke begynd endnu - er vist kommet bagud.

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  jeg var så heldigt at kunne købe 3 pakker af den tulipan i fredags.
  I lørdags er så alle de fantastiske Claus Dalby løg kommet i jorden.
  Det vil blive et fantastisk syn til forår.

  Fortsat god aften.
  Mie

  SvarSlet
 12. Jeg skal til Jydeland i morgen meget tidligt, så jeg vil forsøge at få tid til at slå et slag omkring Bilka i Tilst med håbet om, at der er flere tilbage. For sådan en maksimalistisk tulipan kunne jeg nok finde et lille sted til.

  SvarSlet
 13. Her pågår løkplantingen for fullt. Det er ganske kjedelig synes jeg, men det betaler seg jo til våren:-)

  SvarSlet
 14. Øhh , den er godtnok ikke liige min yndlingtulipan, ligesom de nye der ligne softice. Men sjove og skøre er de det kan vi godt blive enige om. Og hvorfor skal de være smukke alle sammen, der må godt være lidt "fis i gaden".
  Var på den lokale plantehandel for at fødsdagshandle løg i weekenden. Men ak og ve, de havde mere end halveret udvalget af løg. snøøft. Nu kan det måske snart svare sig at tage i Bilka og håbe at de har de reklamerede udvalg.af løg.
  Men løglæggerskeen er ved at blive glødende, for jeg har haft en masse gammeldaws tulipaner til "opfedning" og de er klar til bedene igen. Det bliver flot til foråret.
  Mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
 15. Lægger løg i denne uge - efter et smut i Bilka:-)

  SvarSlet
 16. Jeg ved ikke rigtig med de tulipanløg.
  Er stadig ret nedslået over at en en tyv plukkede de fleste i år, og de få dyre løg børnene havde sat af Icecream blev ikke rigtig til noget. Deres hoveder blev fyldt med vand og rådnede - jeg er bange for at jeg er helt færdig med de fyldte og dobbelte tulipaner.
  Men jeg overvejer nogle lave, som ikke kan friste så meget til blomstertyven med de høje vaser. Ved af erfaring at de lave narcisser får lov at blomstre i fred, men også de høje bliver kappet. Hrmmmf!

  Suk fra Lisbeth K

  SvarSlet
 17. Jeg har endnu ikke lagt tulipanløg. Jeg lagde så mange sidste år, at jeg har besluttet at vente og se tiden an til næste år. Jeg vil se, hvor mange, der kommer igen. Nogle har det jo med at "forsvinde". Men jeg er startet med narcisserne - ganske almindelige gule påskeliljer. Og jeg må da oså nok sige, at Plantorama har minimeret deres udvalg en del i år. Og allerede nu lukkes der lige så stille ned for stauder. Jeg har ellers været på udkig efter Rosanne storkenæb, men de er udsolgt, og kommer ikke igen før næste år. Ærgerligt, når efteråret er den bedste tid til at plante stauder. Jeg synes jo slet ikke, at havesæsonen er slut for i år!!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 18. Jeg har ikke tid til at lægge løg før efterårsferien, og som regel lægger jeg de sidste i jorden i starten af november og det går altid uden problemer. jeg tør næsten ikke at køre i Bilka.
  hilsen ANne Marie Christensen

  SvarSlet