Kan man få for mange vaser?

Nej, vel? Når jeg ser en ny og spændende model, er jeg altid liebhaver.

 

20140915_185627 20140915_185711

 

20140916_112354

 

Da jeg var i Holland, købte jeg den kendte designklassiker Vase d´Avril i to størrelser.

 

20140915_185657

 

I kender den nok, og den er da også blevet kopieret en del. Men der er intet som originalen. I den viste størrelse, er der tolv glas, og som det fremgår, er den meget fin til Amaryllis, som jeg lige har fået fra Holland til fotografering.

11 kommentarer:

 1. Det er en meget flot vase - og ekstra fin med de skønne Amaryllis i :-)

  SvarSlet
 2. De er super flottet og passer perfekt til Amaryllis tykke "stamme" :-)

  SvarSlet
 3. Wauw! Hvor er det smart til Amaryllis.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Neeeej Papillio Lemon Lime :-) Har en kæmpe svaghed for amaryllis - ja osse vaser! Men på 65 kvm må jeg nøjes med at skifte udstillingen og lade resten hvile på loftet.

  SvarSlet
 5. Läcker! Kan gärna tänka mig med Gladiolus och gräs just nu i sensommartid.

  Tack för alla vackra bilder Du bjuder på!

  Annika
  Annika

  SvarSlet
 6. "Man" kan måske ikke, men jeg kan godt - af pladsmangel!
  Men den du viser er bare super lækker og har det lidt industrielle udtryk, som passer så godt til de feminine blomster.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Hej Claus,
  Du har god smag, det må man give dig. Jeg kender godt vasen og den fås jo i flere varianter, en enkelt lang som et tog! I den kunne man sammensætte en hel grøftekant - jeg kan lige se det for mig! Men din idé med de høje amaryllis er nu også ret god. Det er meget smukt :-)
  Kh Mathias

  SvarSlet
 8. Amaryllisen är fin, och vasen passar dem perfekt.

  SvarSlet
 9. Næææhh, det kan man vel egentlig ikke - bare man har skabsplads nok, for de kan jo ikke allesammen være i brug på en gang, vel?

  SvarSlet
 10. Lekker amaryllis og veldig spennende vase. En slik vase kan jeg faktisk trenge og så får jeg rydde plass i skapet når den ikke er i bruk. Må vel til Danmark sikkert for å kjøpe noe lignende. Norge er et lite u-land når det gjelder design føler jeg enkelte ganger.
  Ha en super hagehelg. Her er det spådd opphold så med bare 4 pluss grader i natt er det nok noen potteplanter som må beskyttes for nattefrost.

  SvarSlet