Løg i lange baner

Så er en del af årets sending af løg ankommet, og Preben og Henry har travlt med at lægge løg i krukker.

 

claus20140922_110756

 

I år tilplanter vi flere potter og krukker end nogensinde før, og det handler blandt andet om, at jeg har bestilt en del nyheder, som jeg skal fotografere i foråret.

 

claus20140924_133841

 

Og så kan jeg fortælle, at den store potteudstilling nede ved vejen i år bliver i stærke kontrastfarver. Det glæder jeg mig rigtig meget til.’

 

claus20140924_133824

 

claus20140924_133819

 

Sidder lige nu på vej færgen mellem Aarhus og Sjællands Odde. I morgen skal jeg til bogmesse i Göteborg.

 

claus20140924_133745

 

NB. Kan fortælle, at jeg nu er godt i gang med at layoute min julebog. Herligt ...

15 kommentarer:

 1. Jamen, det er da ren løgluksus! Og Preben og Henry har en firbenet hjælper, kan jeg se :-)

  SvarSlet
 2. Som sædvanlig er der fart over feltet med en masse, vi kan glæde os til at tage del i..
  Når du skriver potteudstilling i kontrastfarver er det forhåbentlig blomsterne og ikke potterne?
  Din julebog skal blive studeret..
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Tak for et dejligt video kik igen her på en noget overskyet dag.
  Man bliver altid i højt humør når man ser dine videoer fra dit paradis. Det er ikke noget bedre at sidde og kikke de gamle videoer igennem på en grå og kedelig dag og mærke hvordan glæden og varmen begynder at pible i årene igen. ( så kan det regne og blæse ligeså meget som det vil derude).

  Uha , Claus det er godt nok mange løg du igen har indkøbt, men det bliver helt sikkert flot ligesom alt det andet du giver dig ud med. Det ser også ud til at hunden syntes det er sjovt,
  Her er der indkøbt (ved næsten ikke om jeg tør sige det) ca 70 løg af dine fra bilka og jeg skal ikke have flere iår, Det fortryder jeg sikkert til foråret, men jeg orker ikke at grave huller iår, da jeg fik forkøbt mig sidste år.

  God tur til bogmesse, Claus og hvor jeg glæder mig til din julebog.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  Knus til hele tourbussen.

  SvarSlet
 4. Hei Claus. Bruker du noe bestemt jord i krukkene ? Må vel være god drenering selv om de står delvis under tak om vinteren her oppe i Norge.
  Fikk tak i påskelilje Avalon så den skal jeg se fram til når våren kommer. Utvalget hos Garden Living ( Tommy og Kenneth som du besøkte i Norge ) er veldig bra så har latt meg friste til mer enn bare påskeliljer. Ha en fin plante uke...uker ? :-)
  Hilsen Liv

  SvarSlet
 5. Uhh sikke en dejlig stak kasser fyldt med "forventning". Jeg er simpelthen nødt til at tage en tur til Risskov til foråret, de krukker må jeg se "live". Så hvis du undrer dig over en, der går frem og tilbage på fortovet, så er det nok bare mig :-).
  God fornøjelse på turen og med sidste hånd på julebogen!

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Det må være skønt at lægge så mange løg. Forventningens glæde er den største, siger man, men jeg synes nu, glæden er lige så stor om foråret, når det hele blomstrer:)
  Vi glæder os meget til din Julebog udkommer sidst i oktober, vi begynder jo at pynte op midt i november:) Vi elsker rødt, natur og gamle nisser, gerne i rigelige mængder.
  Rigtig god bogmesse.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 7. Nøøøøøjj! Har da et par ledige hænder, hvis de mangler ;-) Kan ellers se Viktor holder øje, nu far er i hovedstaden og på bogmesse. Nu er jeg på plads til et par gode timer i dit selskab - glæder mig så meget :-)

  SvarSlet
 8. Hilde den gloende,,,,,, din løgpusher har tydligvis ikke reduceret sit udvalg som desværre flere plantecentre har i år. Det bliver fabelagtig at se til foråret.
  Gad vide om jeg kommer til at bide i det sure æble næste år og købe løg på nettet?. Nethandel er ikke min kop te, men når jeg ser alle de skønheder du viser, så er fristelsen stor.
  god tur over hidsan Gunvor

  SvarSlet
 9. Glæder mig til den der julebog! :-) og hold da op en masse løg!!! Spændende, når resultaterne dukker frem...

  SvarSlet
 10. Hej Claus. Det bliver godt nok spændende med alle dine løgkrukker, sikke et overdådigt syn det må blive!

  SvarSlet
 11. Hvor er det spændende.....Og det bliver med garanti flot.
  Men havde egentligt troet det var bedre at vente til lidt senere.. men det er måske ok allerede nu?
  og så er det SKØNT at få lov at hilse på en af de 4-benede ♥
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 12. Se, det er da en "palle-reol" der vil noget! ...lidt pudsigt at se den bare jord hos dig for en gangs skyld op imod alt det grønne frodige.

  Forventningens glæde er og bliver nu engang stor. Husker tydeligt hvor mange gange jeg længselsfuldt gik omkring de hensatte potter i det tidlige forår, for at se om der dog ikke snart skete noget. Stor en lykke var det at se de første spirer komme op af krukkerne, disse tykke, fuldfede spirer, der sætter de smukkest formede grønne knopper. Det var lige før jeg ikke kunne bære at de skulle springe ud og miste deres jomfruelighed, men da det endelig skete vænnede jeg mig nu hurtigt til det. Og mangen gang var jeg nødt til lige at gå ud til dem, for pludselig en dag havde tulipanerne tabt kronbladene. Pist væk, uden varsel næsten. Tulipaner købt i buketter er så hurtigt 'ovre', sættes de i krukker er nydelsestiden mangedoblet, og er man rundhåndet og lægger dem tæt, fascinerende koncentreret.
  Glæder mig til at se resultatet denne gang, også hos dig, Claus.
  Mange hilsner Lene

  SvarSlet
 13. En del af årets løgsending, skriver du - ja, du gør jo aldrig noget halvt! Uha, det bliver spændende at se til foråret - og i kontrastfarver - ikke tone i tone, som du normalt holder så meget af. Jeg er sikker på, at det bliver et brag af et forår, du får. Jeg har indtil videre sat 125 påskeliljer - så der er da lang vej endnu, hvis man skal nå dine mængder. Jeg er skam ved at overveje at ønske mig en pandelampe til min snart kommende fødselsdag. For der bliver så hurtigt mørkt nu. God arbejdslyst til alle med løglægningen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 14. To gode nyheder på en gang: endnu flere løg end man nogensinde kunne forestille sig OG du er godt i gang med julebogen! Glæder mig så meget ...

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 15. Kære Claus.
  Måske jeg ved næste budgetlægning skulle oprette en konto: 'Dalby-bøger' ... jo for dine bøger er guld værd at eje.
  Glæder mig usigeligt til løgkunstværket til foråret 2015. Wuauww.
  Knus Iris.

  SvarSlet