Så er de her igen ...

... altså roserne! Og et af de skønneste gensyn er med ’Geoff Hamilton’, den mest fantastiske rose.

 

claus20140906_100700 claus20140906_100808

 

Kuglerund er den, og som sådan ligner den noget fra et gammelt blomstermaleri.

 

claus20140906_100727 claus20140906_100731

 

Her i selskab med blandt andet floks og røllike.

 

I morgen (læs: nat) skal jeg rigtig, rigtig tidligt op. Kl. 6.25 flyver jeg fra Aalborg til Amsterdam, hvor jeg de næste par dage sammen med Bilkas indkøbere skal sammensætte forårets udvalg af løg og knolde.

15 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Hej Claus
  for små 10 år siden var jeg i London og faldt over en bog "The Gardens of Britain og Ireland", som jeg slæbte med hjem. Det er en stor opslagsbog på små 600 sider med beskrivelser af de størset/mest seværdige haver opdelt i regioner samt adresser på over 1700 haver. De er samlet af Patrick Taylor. Jeg ved ikke, om du kender den? Tænkte den kunne være nyttig for dig.

  mvh Lone

  PS: nu jeg er ved anbefalingerne: Min Hyde Hall rose er helt fantastisk! Nu blomstrer den for tredie gang med en overdådighed af store smukke duftende blomster.

  SvarSlet
 2. Godmorgen Claus.
  Rigtig god rejse til Amsterdam.
  Vi har også denne skønne rose, men den er meget sart over for regn, der ødelagde mange blomster i sommer. Jeg har snuppet en idé fra Susan Durup, så næste år kommer den ind i udestuen sommeren over. Så kan vi nyde den vidunderlige duft dér.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 3. Så smuk en rose, og dejlig buket:-) god tur!

  SvarSlet
 4. Godmorgen Claus, rigtig god tur!
  Gad vide hvad du kommer hjem med???? ........Sikke en dejlig buket :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare en smuk buket! Hav en rigtig god tur.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 6. Sikke en dejlig buket at "vågne op til". Rigtig god tur! Jeg glæder mig til at høre, hvad du vælger af skønne sager til os denne gang.

  SvarSlet
 7. Rigtig god tur. Kommer den skønne lyserøde røllike på programmet engang? Den farve har jeg nemlig ikke før set på rølliker. Jeg har købt en postkasserød - for ikke altid at have den almindelige gule. En virkellig smuk buket.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Rigtig god tur til Blomsternes Land. Køb nu rigeligt :-)

  Buketten er dejlig og sød. Så sød at det næsten hviner i tænderne.

  SvarSlet
 9. Tak for den smukke buket :-)
  Rosen minder meget om pæoner, ikke så tosset!

  Rigtig god tur til Amsterdam.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Hannemor:
  Du kan få frø af mig fra den røllike

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anonym.

   Det er sødt af dig, at du vil af med nogle frø til mig af den den skønne lyserøde røllike.

   Her har du min e-mailadresse: a_faerch@post9.tele.dk - så kan vi lige "snakke sammen".

   Kjærligst Hannemor

   Slet
 11. Skønne, skønne billeder og lækker farvesammensætning....:-)

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Åhhh, hvor ER de bare lige mig, både blomsterne og ikke mindst farverne!!!! Smukt.
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet