Så går turen hjem igen

Nu sidder jeg på et hotelværelse i Stansted lufthavn. Flyet afgår ret tidligt i morgen.

 

20140901_143509

 

20140901_145934

 

20140901_150327

 

20140901_150456

 

Jeg kan kigge tilbage på seks udbytterige og skønne dage, og med mig hjem har jeg tusindvis af fotos til kommende aktiviteter. Det er næsten som at have penge i banken.

 

20140901_145512

 

20140901_152147

 

Foruden de steder, jeg nævnte i morges, nåede jeg i dag også omkring Sarah Raven. Og det var bestemt et højdepunkt.

 

20140901_151938

 

Desværre var Sarah ikke hjemme, men jeg fik lov at komme alligevel og tage billeder.

 

20140901_145122

 

20140901_145327 20140901_151920

 

20140901_151907

 

20140901_141303

 

Jeg er sikker på, at de fleste af jer kender til Sarah Raven. Hun sælger blandt andet løg, knolde, frø og meget til hus og have.

 

20140901_143046 20140901_142831
20140901_140420 20140901_140639

 

Det er et skønt udvalg, Sarah har, og hun er altid med på noderne.

 

20140901_145709

 

Derfor var det da også dejligt at gå rundt i haven i dag, og det var specielt skønt at se hendes smukke dahliaer.

 

20140901_145553

 

Interessant var det, at jeg har udset mig nogle af de samme sorter til Bilka. Derom kommer I til at høre mere.

 

20140901_145454

 

Nu er det stort set ved at være slut med rejseaktivitet. Nuvel i næste uge skal jeg et par dage til Holland med Bilkas indkøbere for at få næste års dahliasortiment på plads.

 

20140901_145354

 

Dernæst gælder det et par bogmesser, men ind imellem skal jeg arbejde intenst på min julebog, der kommer på gaden inden slutningen af oktober.

 

Besøg Sarahs hjemmeside.

 

20140901_145114

20 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Blue Bayou er en rigtig fin sort, gode stilke og en fin vækst. Samtidig har den en god knold som har god tilvækst. Helt klart en af de bedste af anemone typerne.
  Hilsen Mikael

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Jeg skal lige love for, at der er knald på farverne. Dejligt. Jeg er især betaget af billede nr. 6 med de dejlige frøkenhat. Tror jeg det er. Jeg glæder mig meget til at erfare, hvilke dahlia du har disket sammen med Bilka. Sov godt og kom godt og sikkert hjem.

  SvarSlet
 3. Du verden så fine Dahliaer!

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  God tur hjem og tusind tak fordi vi måtte sidde endnu engang i din lomme og følge dig på din tur.

  Vi havetosser er blevet forkælet med mange mange skønne og vidunderlige billeder fra dine pragtfylde rejser iår, det kan vi kun være dig dybt taknemlig for. Haver som vi er mange der aldrig vil have muligheder for at se af den ene eller anden grund har du ladet os set igen iår. Det er jeg sikker på vi er mange som sætter stor pris på.

  At du er færdig med at rejse for i år er lidt vemodigt da vi helt ned i storetæerne fornemme den store glæde du omgiver dig med når du er afsted, men mon ikke du har fået tanket dine batterier til at du kan sidde stille i havestuen og skrive igen, det tror jeg. Men er dog sikker på at du allerede har nye eventyr i støbeskeen til næste år og helt stille kommer du jo heller ikke til at sidde kan vi læse.:))))))))

  God flyvetur hjem og god dag.

  Knus og kram herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Godmorgen Claus.
  Tak for smukke billeder fra endnu en fantastisk have. Den farveglæde der lyser ud af billederne er smittende. Jeg glæder mig allerede til næste sæson med dahlia. Blue Bayou er meget smuk, jeg er desværre altid for sent ude, til at købe den, så det ville være dejligt, hvis den kunne købes i Bilka til foråret.
  Endnu en gang tak fordi vi måtte følge med dig på din rejse. Du giver os mange have- glæder, Claus.Tusind tak for det.
  Vi ønsker dig en behagelig rejse hjem.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 6. Bare ordet julebog får det til at gippe i mig af fryd.......

  SvarSlet
 7. Tak for endnu en skøn have fra dine mange ture her i år - den sidste lader det til. Jeg kunne egentlig godt lide det lille bed med - for mig at se - salat i stok. En skøn måde at få et farvespil. Jeg tror,jeg vil prøve det til næste år, skønt jeg har besluttet mig for at drosle meget ned m.h.t. til at så og prikle. Jeg har i stedet plantet hosta i de fleste af mine krukker. Tanken om jul skubber jeg nu lidt fra mig en tid endnu. Nu skal efteråret først nydes. Velkommen hjem igen og tak for de mange dejlige ture, du har taget os med på.

  Kjærlligst Hannemor

  SvarSlet
 8. God formiddag Claus,

  dejligt at du har stor nydt dine 6 dage:-)

  Og hvilken fantastisk have du kan vise frem, jeg beundre virkeligt jer med flair herfor:-)
  Pergola området er mit favorit område.

  Velkommen på vores blog "En verden af kunst" og en god dag ønskes.
  Tina

  SvarSlet
 9. Jeg elsker georginer! Hvor er der mannge smukke i Sarahs have!

  God tur hjem! - Ja, du er jo nok godt på vej nu :-)

  SvarSlet
 10. Sarah Raven, min faste frøleverandør. Desværre sender hun ikke andet end frø ud af England, men så kan man jo bare lade sig inspirere og købe tingene andre steder.

  SvarSlet
 11. Excellent put up, very informative. I’m wondering why the opposite specialists of this sector do not realize this. You should continue your writing. I am confident, you have a great readers’ base already!|What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & assist different users like its aided me. Great job.....Cccam Server

  SvarSlet
 12. Kære berejste ven!

  Tusind tak fordi du delte din rejse med os på bloggen Claus. Det er så dejligt inspirerende at se hvad du kan diske op med. Glæder mig til at se langt mere når bogen med de romantiske haver udkommer.
  Hvor er det dejligt for dig med så mange gode billeder. Jeg er vildt imponeret over hvor langt omkring du har været. Det må være med en vis potion sved på panden at du fik "høsten i hus" :-)

  Sarahs have ser vidunderlig ud. Jeg kendte ikke til hende, så tak for tippet.

  Rigtig god tur hjem - Lisbeth K :-)

  SvarSlet
 13. Sarahs have er et dejligt farveorgie. Hun er fast skribent i The English Garden,har lige set annonce for et kursus- bare ærgerligt hun ikke bor i Århus..... Forsøgte at købe Chrysanthemum - plugs , men Sarah og mange andre sender ikke planter ud af UK.
  Nu kommer du hjem til Indian Summer- her er også fuldt blus på dahlierne.
  God dag fra Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er sjældent jeg ser chrysantemum i haverne rundt omkring, men det er måske bare mig der ikke kender dem så godt. Synes heller ikke jeg har set dem hos dig, Claus?

   Slet
 14. Velkommen hjem igen, Claus, og rigtig, rigtig mange tak for sommerens vidunderlige mere og mindre private haveture både på kontinentet og i England.
  Nu er du tanket grundigt op, og jeg er sikker på, at du også vil nyde mange givtige (arbejds)timer ved computeren i din havestue med afstikkere ud i haven og i skoven, måske helt ned til stranden, sammen med hundene. Efteråret er også en dejlig tid - måske så meget mere som man er opmærksom på at nyde det i fulde drag, inden vinteren sætter ind.
  Nu skal jeg en tur til stranden ude på Odden. Jeg så nogle fantastisk smukke pg interessante sten i vandkanten derude forleden, som inspirerede mig til nye strikkeprojekter. Faktisk står synet ret tydeligt på min nethinde. men for en sikkerheds skyld benytter jeg det gode vejr til at tage derud med kameraet og bagefter sidde på en af dem og praktisere 'mindfulness'.

  Glædelig eftersommer
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 15. Wow nogle skønne Dahliaer. Jeg kender desværre ikke noget til Sarah men det kan være det er værd at kigge forbi hendes hjemmeside;-)
  K.Gro

  SvarSlet
 16. Dejlige Dahlia'er. Kan se her og i andres haver, at jeg endnu har nogle skønne udgaver tilgode i mit 'program'. Tænk at jeg engang nægtede at have med dem at gøre, fordi det da bare FOR besværligt med al den graven op og gemmen væk. Med Claus' måde at sætte dem i potter blev det pludseligt en mulighed for mig, sammenfaldende med ønsket om nogle af disse skønne, store ekstravagante efterårsblomstrende planter. Og med de sidste par års erfaring med sådan dyrkning, må jeg virkelig sige at man får meget igen for sit besvær. At betragte dem er at se REN PERFEKTION, når selve blomsten er på sit højeste, og da bladene selv falder af efterhånden ser den godt ud længe derefter.
  Hav en dejlig dahlia dag! (fik jeg lyst til at skrive selvom det nu er aftentid)
  Hilsen Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. ...Det er i hvert fald tilfældet for dem jeg har...

   Slet
 17. Kære Claus

  jeg bliver så glæde, hvis jeg siger de dejlige Dahliaer.

  Hilsen
  Mie

  SvarSlet
 18. skøn have, det er en fryd for øjet. Jeg må have flere Dahlia til næste år.......
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet