Video den 14. september 2014

20 kommentarer:

 1. Hej Claus.Imponerende dahlia du har.................så dem jo på mit besøg hos dig.
  Rigtig god havens dag Knus Jette

  SvarSlet
 2. Kære Claus,

  jeg må sige at det er et imponerende syn med dine dahlia og den smukke edderkop blomst.


  Hilsen Mie

  SvarSlet
 3. Umådeligt flot og lækkert - jeg er med på Dahlia-vognen BIG TIME næste år :)

  SvarSlet
 4. Utrolige dahlia. Jeg har gjort det samme som dig og plantet mine dahlia i krukker med Claus Dalby krukkemuld og jeg har også et utroligt flor i alle krukkerne! Det kan godt svare sig at købe god jord!
  Mange dahlier - det lyder rigtig godt.

  SvarSlet
 5. Jeg er skam også med i Dahlia klubben:-) Eller geoginklubben....Hvis der er en plante, som om nogen kan give os lige præcis den farveskala, som vi måtte ønske os, så er det da dahliaen / geoginen.

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Tak for endnu en dejlig video - det er altid en stor glæde og fornøjelse at komme forbi bloggen her. Der findes ikke nogen bedre. Det kan altid lyse en lidt trist dag op. Mht at "reklamere" for forskellige ting, så siger jeg: bare bliv ved - du borger jo for kvalitet - og det er jo helt op til folk selv, om de vil købe eller ej (man kan jo også bare samle appetitten her og så surfe rundt og finde og købe tingene hos andre virksomheder end lige Bilka, hvis det skal være) og desuden hvis der er noget, man ikke vil se, må man jo enten helt lade være med at komme forbi din blog eller springe det afsnit over. Nå ikke mere fra mig herom.
  Ha' en god dag/aften - Anita

  SvarSlet
 7. Takk for nok en vakker tur i din hage! :)

  SvarSlet
 8. Og sikke en blomster rigdom du har, en stor fornøjelse at kigge med:-)
  Har for første gang i år, dahliaer, i blandede farver, i kummer, og nyder det i den grad, ikke mindst også at se alle insekternes og sommerfuglenes dans, som en bonus gave, ved at anlægge sig en blomstrende have! 1000 tak for at dele og inspirere!

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  De er så smukke "dine dahliaer". Strutter er saft og kraft. Næsten "spiselig".
  Men det har jo sin forklaring med bl.a. med jorden og selvfølgelig god pleje. De var også utrolig smukke, da vi var der den 24. august, som vi mindes med stor glæde. Jeg håber, jeg kan få bedre held næste år med at dyrke dem i jorden. Har prøvet de sidste 2-3 år, og det gik ikke så godt på grund af sneglene.. og det er bare så ærgerligt.
  Men jeg gør et forsøg igen næste år. Måske skal jeg prøve at sætte dem i "krukkemuldjord" ude i haven?
  Mange hilsener
  Anne Marie

  SvarSlet
 10. Gillar Dahlior! Nytt för i år här och det kommer bli flera nästa år!
  Vilken otrolig vacker trädgård du har!
  Ha det gott!

  Hälsningar Ewa :)

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Jeg fatter ikke en brik. Mine dahlia står også i Dalby Muld osv. men de er langt fra så skønne at skue som dine. De er FANTASTISKE. Nogle af mine er allerede begyndt at få gule blade. Suk. Dine krukker er fabelagtige.

  SvarSlet
 12. Kære Claus!
  Tusind tak for den flotte video, jeg må ha flere dahliaer næste år.
  Vi havde en dejlig dag i Tante Grøns have min datter og jeg.
  Der fik jeg også mange nye ideer

  SvarSlet
 13. Hvor er de smukke og sunde dine dahlier. Mine blomstrer også flot endnu, men vinden er hård herovre, så trods stativer, står de ikke helt så flot som dine. Men pyt glæden over alle de skønne blomster, som jeg kan fråse med i buketter , fade og baljer overskygger det :-) I fredags da jeg havde lysaften, havde jeg lagt over 30 hvide dahliahoveder i spejlbassinet, det var virkelig et smukt syn. Jo flere jo bedre.
  K.H. Anette

  SvarSlet
 14. Tak for videoen.

  :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 15. Jeg har nu set videoen flere gange, og er stadig målløs - så store!!! - og flotte i den lille potte!
  - ja, og så er jeg en af dem, som håber Bilka læser grundigt med, for at have udsolgt af CD-jord mellem april og oktober burde simpelthen forbydes;0)
  Næste år må jeg have dahlier i krukker, for det ser da helt vanvittigt flot ud!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 16. Holda magle Claus, Sikke en frodighed! - Min ene dahlia blev aldrig til særlig meget, den blev nemlig ædt op :( Så jeg må tage revanche næste år.... Jeg elsker også Eveline!
  K.Gro

  SvarSlet
 17. Tak for en dejlig video. - og sikke skønne dahlia. Jeg har desværre opgivet dem. Den sidste blev gravet op i går. De når aldrig at blomstre før frosten så tager dem i et hug. Så jeg må købe en buket i stedet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 18. Har du givet dem gødning udover den langtidsvirkende, der er i mulden?

  Eller har du bare gartnere, der snakker godt for dem dagen lang, alt imens de vander dem som gale?

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 19. Kære Lene - størrelsen skyldes alene den gode muld med langtidsvirkende gødning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er og bliver fantastisk.... Jeg bruger din gode muld, så vidt muligt, men da mine førsteårs dahlia skulle pottes op i år var der udsolgt. Håber jeg kan gøre dig kunsten lidt efter, hvis jeg hamstrer muld i tide næste år.

   Slet