video den 20. september 2014

13 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Jeg kan se jeg er nr 12 der har været inde og se din video, men hvor bliver alle kommentarerne af? Ja for det er da fuldstændig umuligt, ikke at kommentere på en have så smuk som din. Nød din rundvisning, smiler op til begge ører og glæder mig over at en have så vidundrrlig, findes i virkeligheden. Tusind tak fordi du deler. Det er en fornøjelse.
  God weekend. Knusssss Iris.

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Efter at have fulgt din have her på bloggen i nogle år, må jeg spørge mig selv, hvorledes jeg til stadighed kan blive forundret over, HVOR pragtfuldt der ser ud. Jeg bliver stadigt begejstret og inspireret efter at have set og læst tusindvis af indlæg, og det må siges at være en kunst fra din side. For mine forventninger er høje.

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Tak for endnu en dejlig video. Ligesom Nette bliver jeg også konstant forundret - altså hvordan gør du? Alting ser bare altid så fantastisk ud hos dig. Jeg bruger også Dalby-jord, og mine planter har også været rigtig flotte og i god vækst, men hos dig ..... der går det helt amok. Nå, men der er jo nok også en grund til, at det er dig og dine gøremål, vi allesammen følger og sukker henført over og ikke mig :-).
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 4. Det er nogle vanvittig flotte klokkeranker du holder dig Claus. Simpelthen imponerende.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Fantastisk have du har! Bliver misundelig, selvom min egen ikke er helt så ringe endda..... :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt at have været i din have, så kan jeg bedre følge med og få det hele på 'kortet' oppe i hovedet. Sige 'gammelkendt' til mig selv: "Nåh, ja den gule afdeling, det er derhenne til højre", før du er nået derhen. Tak for sensommer-rundvisningerne. Jeg lod især mærke til de opstammede gule roser, det har jeg ikke set før nogen steder. Det var bemærkelsesværdigt. For nok har jeg ikke selv roser, men jeg lægger nøje mærke til dem alligevel og gemmer det i "arkivet" til det bliver min tur.
  Mine børn kom løbende alt imens jeg studerede indslagene, og de er helt med på mors passioner: "Er det Claus Dalbys have?" Så vi så færdig sammen og de blev begejstrede over at se solhat, og den ene udbrød: "Se, solhat, dem har vi osse". Herlig smittende begejstring. Den deler vi fuldt og helt på dette område.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 7. Jeg er nødt til at lægge en kommentar hvad mulden angår. Der har været udsolgt at CD muld i Bilka-Kolding et godt stykke tid nu. De seneste gange har jeg ikke kunnet få et klart svar på, hvornår nye forsyninger ville dukke op. Det fik jeg så i denne uge; der er udsolgt for i år, og der vil IKKE blive bestilt mere hjem. MÅSKE, jeg gentager, MÅSKE til næste år! Det var da en næse der ville noget. Jeg synes også Bilka skyder sig selv lidt i foden ved det, for hvorfor gøre så meget ud af forårsløgvækster og Dalbys haveskole, når de ikke har ordentlig muld til "krukke-folket" alligevel?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan love dig for, at der kommer CD-muld til næste forår. Det er SIKKERT. Desværre er der ikke det store salg i pottemuld efter midsommer. Der er ikke nogen værdi i at købe min muld nu, fordi den langtidsvirkende gødning frigøres ved omkring 20 grader. Vi er her ved at lægge løg i krukker nu og lægger dem i muld uden langtidsvirkende gødning, fordi det ikke har nogen effekt på denne tid af året.

   Slet
  2. Godt, så lærte jeg det! Super dejligt at vide sig sikker på levering til foråret.

   Så er novicen jo altså nødt til at stille endnu et spørgsmål: Har løget samlet 'madpakke' til sig mens det havde blade, således det ikke behøver yderligere gødning til foråret?

   Slet
  3. Gød endelig til foråret. Kh Claus

   Slet
  4. ÅH, tusind tak for rigtig god info. Så fortsætter jeg glad og fro med at lægge løg i muld uden videre gødning. Succes rate er bare så vigtig, at jeg er nødt til at spørge ind til alle detaljer.
   Sidste efterår var første gang jeg forsøgte mig, og det lykkedes nogenlunde, uden helt at vide hvad der skyldtes hvad. Løb nemlig tør for CD muld, som jeg troede var vigtig i denne sammenhæng, og kunne jo ikke huske hvilke løg der var lagt i hvad, da foråret kom...Begynder at forstå en sammenhæng mellem jordtype/struktur, gødning, vanding og årstid tingene gøres på, både i krukker og haven generelt. Og det giver pote!

   Slet
 8. Tak for en dejlig tur i din "krukkeafdeling" - ja, man bliver til stadighed forundret, fuld af beundring og inspireret af at være med på dine videorundture. Og alt er helt fantastisk frodigt. Skønne klokkeranker - og mon ikke det er hvid tobaksplante!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Tak for rundvisningen. Mvh Dorte

  SvarSlet