Video den 21. september 2014

10 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Tak for rundturen i dit dejlige og vidunderlige paradis de sidste dage, det er altid med stor fornøjelse at følge din færden rundt på stierne i dit paradis.

  Hvor ser det dejligt ud foran dit nye væksthus, det har du fået sat flot sammen.

  Godt du ikke blev indfanget i alle de magiske spindevæv, de har godt nok travlt hver nat.

  Rigtig god dag og god fornøjelse med jobbet idag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Tak for endnu en dejlig video. Har man mange forskellige roser, har man næsten altid blomster i sin have, Dine roser ser fantastisk godt ud, må jeg sige, men der er mange andre herligheder at glæde sig over hos dig. Jeg har netop igen pillet I Potter og Krukker ned for hylden, så den vil jeg hygge mig lidt med sammen med en kop kaffe. Bogen kan varmt anbefales. Den bliver man glad i låget af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Anette jeg giver dig ret, det er en fed bog. Desværre måtte jeg nøjes med, at låne den på biblo, da jeg har brugt mine lommepenge på forårs løg;-)

   Slet
 3. Hvor er der skønt i den have tidligt om morgenen :-) Jeg er da blevet helt hooked på italian white, den må jeg bare have til næste år!
  K.Gro

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Desværre kan jeg ikke nå ind til Ridehuset i dag - hvor gerne jeg end ville, men et par kig ind her på din blog i stedet, er det blevet til.
  Din have er så magisk i duggens skær sådan en høstmorgen. Flot indfanget af dit trænede kamerablik. Jeg nød også det hurtige glimt af nogle pragtfulde sølvlys :-) Dem må du være stolt af, de så jo nærmest ud til at være over 2 meter!
  Jeg håber dagen i dag har været god og nøjes med digitale knus.
  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Åhhh, og mere af din pragtfulde have - tusinde taakkk for at du deler den med os:-)

  SvarSlet
 6. Tak for en skøn søndagstur i din dejlige have. Der er noget dejligt romantisk over sensommerens forfald i haven:-)

  SvarSlet
 7. Hvor er de smukke, dine engelske roser!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Tak for endnu en skøn og overdådig dejlig tur rundt i din have - altid en stor fornøjelse - også i den lette dis. Jeg har altid opfattelsen af, at der er flere spindelvæv om efteråret. Jeg ved ikke, om det er rigtigt. Vi har dem skam også ofte indendøre. Dine roser ser altid så sunde og storslåede ud - ikke spor af rust, som på nogle af mine. Men det er jo nok passelsen, der er ganske anderledes hos dig. Og så er alt "krydret" med fine og flotte løvtyper og farver. En sand inspirationskilde.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Hvilken magisk stemning i din vidunderlige have, når den er indhyldet i tågedis. Tak for en fortryllende morgentur!
  Der er noget fint og "ægte" over havens tidlige forfald, hvor der blandt friske ny udsprungne blomster, også er visne frøstande på samme plante. Lidt ligesom en Botanisk Illustration ikke ville være fuldendt, uden både at vise knop, blomst og frøstand, samt blade med små arts-typiske misfarvninger.
  Jeg elsker September, og du har fanget hele essensen af denne skønne måned i din lille film! :-)

  SvarSlet