Video den 24. september 2014

9 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Åhh hvor jeg nød at være med på turen. The sunken garden er for mig et af de smukkeste steder i din have. Her er der en hel særlig stemning, sjælefred om du vil. Og en ganske særlig duft !Elsker dette sted.
  Phlox i krukker, åkande Dahlia og Snebynken SKAL prøves næste år. Helichrysum har jeg sammen med Heuchera Palace purple, og de, om jeg må sige det, klæder hinanden godt.
  Biblomme har jeg hvert år, sammen med Reseda. Den sidste gør ikke megen væsen af sig men den dufter sødt, og mine aner har altid haft dem til bierne.
  Hjertelig tak for en mindevækkende rundvisning.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 2. Tak for en skøn lille havevandring i din meget hyggelige og sjælfyldte nedsunkne have. Det er også et rigtig favoritsted for mig. Der er noget med akustikken og det rislende vand der simpelthen bare sænker ro ned i sindet og maner til en lille pause på en bænk. Dine krukker er så smukt sat sammen at jeg smiler ved synet af dem og jeg glædes over at få lov til at kigge med.

  Knus, Lisbeth K

  PS: Iris, hvor er det en god idé med Helichrysum og Heuchera Palace Purple, det vil jeg prøve at gøre efter :-)

  SvarSlet
 3. Mange tak for turen. Det er utroligt, at det hele stadig kan være så smukt. Jeg har været på ferie i 14 dage og det præger absolut stedet, men nu er jeg gået igang med saksen, så hjælper det nok lidt. Tak for al din inspiration.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 4. Hej Claus!
  1000 tak for en skøn vandring i dit blomstrende paradis, en fornøjelse!

  Den sidste stund er der dukket en ny beboer op her på matriklen og helt af sig selv, den minder meget om den sølvsalvie du viser, men den må studeres lidt mere, er altid så nysgerrig efter det der kommer frem:-)

  Ha en god aften hilsen Anette

  SvarSlet
 5. Pragtfuldt, også på denne årstid, Claus:-)

  SvarSlet
 6. Tusind tak for en dejlig tur. Jo, the sunken garden er et helt unikt sted - og man bliver aldrig træt af at være med på turen. Dejligt at se, at det hele strutter af sundhed - især nu, hvor min egen have er ved at "trappe lidt ned" her i efterårsvejret.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Det er SÅ dejligt at få et kig ind i din have igen, for der ser inspirerende dejligt ud.
  Jeg skal helt sikkert gøre noget mere ud af mine dahlia til næste år, for dine er ganske vidunderlige at skue. Jeg tror mine phlox trænger til at blive delt i år, så forhåbentligt når jeg at komme ud med spaden snart. Gør jeg det, vil jeg helt sikker forsøge at kaste en klump eller to i krukker, for at dømme ud fra dine video her og din nye krukkebog I Potter & Krukker kan de give krukkebedet et fint løft.

  Tak for endnu en dejlig video.

  SvarSlet
 8. Tak for en skøn tur i din grønne have:-D - Jeg håber mine Dahliaer bliver bare næsten lige så flotte som dine til næste år!
  K.Gro

  SvarSlet
 9. Tak for endnu en skøn rundvisning. Jeg har som sædvanlig fået inspiration til at prøve noget nyt i min egen have. Jeg har en masse selvsåede Kæmpeverbenaer, som jeg vil prøve at sætte i krukke og så sætte et beskyttet sted i vinter. Så må vi se, om de kan overvintre.
  Kh. Ida

  SvarSlet