Endnu en video den 5.oktober 2014

Så er der en video fra ‘Juleværkstedet’. Måske kommer I bare lidt i julestemning. Jeg er det faktisk allerede …

 

19 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Tak for kigget i dit skønne juleværksted. Tror da jeg vil ønske mig en gartner, til at holde styr på mine ting og gode sager, for det sker ikke så sjældent at der er noget, jeg ikke lige har lagt, der hvor jeg troede :-)
  Jeg glæder mig til din julebog udkommer, jeg elsker julen og at jeg kan pynte totalt amok med naturen grønne skattekammer, og hvad jeg elles synes skal med i min jul af diverse gamle kælke, skøjter, kugler og trompeter.

  K.H. Anette

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Tak for kikket i dit vidunderlige drivhus eller julemandens hule.

  Hvor jeg glæder mig til at sidde med din dejlige bog i skødet og se alle de fantastiske dekorationer som du lige hurtigt løb hen over. Mit skøre øje fangede en helt fantastisk advent dekoration og den glæder jeg mig til at se lidt nærmere på.

  Ja, du er rigtig heldig at du har så dygtige folk til at hjælpe dig ellers var det nok rigtig svært at få logistikken til at gå op i en højere enhed., med alle de jern du har i ilden.

  Det ville også være rart med lidt ekstra hjælp her, men lottogevinsten faldt ikke her på matrikel, så drømmen må leve videre.

  God arbejdslyst imorgen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud - glæder mig også til din julebog udkommer. Er sikker på den bliver fyldt med fantastiske billeder og dejlig inspiration!

  Knus Nina

  SvarSlet
 4. Hyggeligt kig i drivhuset igen,jeg glæder mig til bogen kommer,der er ikke noget så dejligt som at vende siden og se endnu et skønt billede.Nu i vintersæsonen er der rigtig tid til at kigge i de tidligere udgaver af skønne bøger. Hilsen Brita

  SvarSlet
 5. Hej Claus!
  Har hygget mig her til morgen, med at se dine sidste 4 videoer, har nyt turene rundt i din efterårs have, for til sidst at komme ind i dit juleværksted, med ild i pejsen, det bare oser langt væk af hygge og liv. Og morsomt at høre at du aldrig havde troet du skulle lave en julebog, skønt at tingene kan få lov at udvikle sig, og sikke et alsidigt sted at være gartner, husker sidste år hvor de skulle lave gaver:-)
  Du er bare god til at jule, også allerede nu, spændende med din nye bog:-)
  Er selv begyndt at samle ind til julen, og nyder at kigge på de lækre materialer, og få inspiration, i denne uge vil jeg så småt begynde.
  Ha en dejlig dag
  Hilsen fra Anette

  SvarSlet
 6. Najjjj altså jeg glæder mig meget til din julebog!!
  K.Gro

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Ja, du har nok 1 ting eller 2 i regi, og når man er en kreativ sjæl, er det nok godt, at der er nogen som holder styr på alle 2 ting. Mht. beslutningen om at lave en julebog, har man jo en mening, indtil man tager en anden.

  Jeg vil gætte på, at din julebog bliver en drøm for stilleben-elskere og alle os andre stakler, som gerne vil hygge, men ikke er et naturtalenter udi julepyntning.

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig også til din julebog udkommer, er sikker på den bliver rigtig flot. Jeg kan godt lide, at tingene tit er enkle at lave - også selvom de ser overdådige ud, så kan alle (læs: "også jeg") være med.
  Også en hilsen til dine dygtige medarbejdere, de må have et sjovt og varierende arbejde. Det er dejligt at høre, hvordan du sætter pris på dem.
  Rigtig god fornøjelse med juletræet!

  SvarSlet
 9. Tak for kigget Claus - det er meget inspirende. Jeg er også gået igang med at samle nogle tinge i naturen til jul allerede. Kogle dekoration var meget enkelt og derfor meget flot.

  "Julehilsen" fra Mie

  SvarSlet
 10. Ja det er jo stadig lidt tidligt at jule synes jeg, men vil jo gerne have det hele med af hvad du går og laver ;-)

  Om ikke andet kan det da inspirere mig til at være lidt i god tid med at få samlet og lavet de nødvendige ting til julen. Adventskrans/stang, kalenderlys og udendørs krans/pynt og lysekæde, og sidst men ikke mindst det skønne træ, der hilser os med besked derude fra, at det lysner dag for, og at solen fra sit skjul, ønsker os en glædelig jul!

  Men først har jeg altså liiiiiige nogle planter og løg, der skal fordeles i jorden samt en børnefødselsdag kort efter efterårsferien, der dog skal afvikles meget 'low key', men det tager jo kostbar tid alligevel. Til gengæld juler jeg tit langt hen i januar måned fordi det er så hyggeligt og inspirerende at pynte og se hvad andre har gjort, og så får jeg gerne idéer til nye pynterier...

  Have-hilsen fra Lene

  SvarSlet
 11. Kære Claus!
  Tak for den flotte video, julestemningen var der med det samme. Jeg glæder mig til bogen.
  I øjeblikket bliver der plantet mange hortensiaer på skråningen og det skal sættes mange løg.
  Haven gøres vinterklar.

  SvarSlet
 12. Det er da rustik juleråhygge, der vil noget!!
  Skønt at se, at der også er enkle ting og sager. Så mon ikke selv jeg kan være med. Jeg er blevet noget "lun" på bakken med kogler og gran. Og den kan jo nok også laves uden stearinlys.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 13. Ild i pejsen, tændte lys og crooneren Michael Bublé synger "Its beginning to look a lot like Christmas" - det er tunge skyts :-) Hvor er det skønt at magien fortsætter! Ville elske at ha været en nisse i dit værksted i denne tid. Sidder på knæpuden, hepper og klapper i mine beskidte hænder. Et juleeventyr i dit divine univers er lige hvad denne iturevne sjæl trænger til når dementorer hærger.

  SvarSlet
 14. Hej Claus Tak for din fine video..............glæder mig til at se din julebog.Er sikker på at der findes rigtig mange ting deri som jeg vil falde i svime over.
  Og dejligt med gode medarbejder der altid står til rådighed for dig.
  God arbejdslyst med det sidste på bogen.Knus Jette

  SvarSlet
 15. Hej claus hvor køber du tulipaner? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vær sød i det mindste at skrive dit fornavn, så skal jeg nok vende tilbage. jeg må indrømme, at mener, at det er mangel på god opdragelse ikke at tilkendegive sig

   Slet
 16. Jeg er faktisk ved at være lidt klar til det med jul - altså ikke sådan at julekasserne skal findes frem endnu, men lidt interesse i pynt og levende lys trænger sig på.
  Det er selvfølgelig lige Halloween først, men det springer jeg nu ret let henover med et enkelt græskar og en tur i Tivoli.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 17. Tak for smugkigget... Uha. Kan da næsten ikke vente på den bog, det er værre end juleaften, det du udsætter os for, kære hr. Dalby :0). Glæder mig over, at du har overskud i alt det hektiske, til at rose dine dejlige gartner hjælpere mm...slet ikke misundelig på dem nej nej da.. Om lidt vil jeg sætte mig og se udsendelserne fra sidste jul, optog dem nemlig, der er lige tid til opfriskning af alle de fine ting derfra. Husker du mon at nyde alle indtrykkene?? VH. Carina

  SvarSlet
 18. Hej Claus,
  Ligesom alle pigerne skriver, må jeg også indrømme, at jeg er begyndt at glæde mig rigtig meget til din julebog. Og selvfølgelig til den rigtige jul også, hvor nogle af dine idéer måske skal stå sin prøve.
  Synes, at det er så hyggeligt, at vi kan gå og inspirere hinanden. Du har rullet det tunge skyts frem, må man sige - som Cendie så fint skriver det. Men ham Bublé er nu også ret hyggelig.
  Fortsat rigtig god arbejdslyst og hav en dejlig tur sydpå.
  Kh Mathias

  SvarSlet