Er de ikke skønne?

Nu sidder jeg i lufthavnen og er på vej til Sicilien. Også i dag har vi oplevet en masse spændende.

 

20141029_123943

 

Blandt andet besøgte vi et sted, hvor de solgte de mest charmerende formklippede fugle og andre figurer i stedsegrøn liguster.

 

20141029_123859

 

Dem var jeg i høj grad liebhaver til og købte straks forskellige, som jeg glæder mig til at få hjem.

 

20141029_123848

 

Stedsegrøn liguster er hårdfør ned til minus fem grader. Den er altså ikke helt vinterfast.

 

20141029_122258

 

Nu er der nok nogle, der vil spørge, om det ikke er noget for Bilka at få hjem. Og det kunne det godt være.

 

20141029_122124 20141029_123910

 

Er blot i tvivl om, om prisen er for høj. Figurerne kommer til at koste omkring 500 kroner.

 

Jeg har set, hvor stort et arbejde, det er, et formklippe figurerne, så jeg synes, at prisen er helt rimelig.

 

20141029_121539

 

Men hvad siger I?

 

20141029_122214

27 kommentarer:

 1. Nej, det er ikke for meget.. Jeg har også set de anstrengelser, sådanne væsener kræver for at lykkes..
  De er sjove, og det er da godt, at nogen har udtænkt et alternativ til buksbom til den slags.
  Vi er vist mange, der sidder her på sidelinien og fryder os over dine reportager -blandet med lidt misundelse over, at du er på Sicilien... Der gad jeg da godt at være :-)
  Fortsat god tur i det italienske..
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Jeg har faktisk tit tænkt, hvorfor - når nu der var alle de problemer med buxbom-død - man så ikke brugte eksempelvis liguster - altså som formklippede kugler osv. - men jeg kan godt se, at når de ikke er helt frostsikre, så var der jo altså en forklaring herpå. Jeg må sige, at det ser fantastisk ud, og jeg kunne altså meget nemt blive fristet af sådan en figur, men da jeg ikke har nogen plads til indendørs vinteropbevaring - hvis vi - trods alle advarslerne om klimaforandring - skulle få en hård og kold vinter, så kunne prisen nok godt alligevel afskrække mig med tanke på, at den måske ville gå til, men altså hvor ser det bare godt ud på dine billeder.
  Fortsat rigtig god tur.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 3. Ville elske, hvis de kunne købes i Bilka!
  Og prisen er helt ok-:)

  SvarSlet
 4. Det er fantastiske figurer, men jeg tror prisen bliver for høj.

  SvarSlet
 5. Sikken nogle skønne figurer, man kan da kun blive i godt humør.
  Jeg har set den pågældende Liguster i England og den er rigtig sød, men det er en forudsætning at man har frostfri opbevaring for at have den herhjemme. Prisen er faktisk OK, for de er meget fine, men jeg har ikke opbevaringsmulighed. Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 6. Sådan en kanin ville jeg gerne have :o) Skønne figurer!

  SvarSlet
 7. Skønne skønne figurer. Jeg kan godt forstå du er nødt til at have nogle med hjem. Prisen er fornuftig, når man tænker på al det arbejde der er lagt i dem.

  SvarSlet
 8. Det var dog et helt fantastisk sted du har fundet, flotte figurer, det vil jeg gerne betale for :-)

  SvarSlet
 9. "Prisen er mere end rimelig - vi er klar til at aftage" lyder det fra L. Bum :-) Jamen..så er vi så klar til det hahaha! Mon dine Bilka krukker er store nok så? Men mon ikke der findes en Siciliansk løsning på det? Altså de der kurveformet er slet ikke tossede - slet ikke. Heller ikke delfinerne, påfuglene, sommerfuglene eller den lille dreng!
  Kan man skrive en ønskeliste til Bilkas Julemand eller indkøber mon?

  SvarSlet
 10. Det er da nogle fantastiske steder du kommer, man forstår da så godt du bliver fristet. Prisen er helt ok. Jeg kunne vel nok godt ønske mig en svane :0)

  SvarSlet
 11. Yes! Because I also like this!
  For technical personnel to solve!

  ______________________
  Here is my Buy FIFA 15 Coins will sent to you on http://www.fifa15online.co.uk/

  SvarSlet
 12. Hej Claus...

  Ja - tak....prisen er ok ...

  Knus fra Tina

  SvarSlet
 13. Helle Aagaard, Sydfyn30. oktober 2014 kl. 07.40

  Hej Claus
  Det er jo en hel dyrepark du er kommet til :-) Håber du nyder opholdene i sydens milde vinde
  knus fra

  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 14. Nu har jeg jo desværre ikke en Bilka i nærheden. Men prisen er ikke for høj, når man tager alt klippearbejdet i betragtning. Jeg er faktisk brændt lidt varm på svanerne - der jo er vores nationalfugl.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 15. Det kunne jo ligesom hækplanter være en bestillingsvare med forudbetaling. Så brændte Bilka ikke inde med de dyre planter, men tog kun dem hjem, som der var kunder til.

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Hvor er de smukke, der ville være rigtig mange af dem der ville finde vej her til matrikel hvis jeg bestemte alene. Men ham der har muldvarpeskinnet bestemmer jo også LIDT, derfor tror jeg at de kunne ville finde vej hvis jeg fik dem som gave. Men smukke er de.

  Håber du ser en masse spændende ting og du og Bilka rigtig vil forkælde os i den nye havesæson der venter lige rundt om hjørnet. Tænk jeg er allerede begyndt at tænke på hvad jeg vil have sået til foråret og jeg er ikke færdig med vinterarbejdet endnu. HMMM. Den vinter kan vist blive lang.

  Rigtig god dag, Claus

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  Knus til alle jer jeg kender.

  SvarSlet
 17. Hej Claus,
  Helt enkelt underbara!!!! Skulle gärna kört över bron och hämtat flera stycken. Ett helt ok. pris med tanke på allt arbete som ligger bakom. Hoppas ni bestämmer er för att köpa in dom.
  Vänliga hälsningar
  Pernilla

  SvarSlet
 18. Kære Claus,
  Figurerne er skønne, men jeg kan kun have planter der kan tåle vinteren her i DK, uanset hvordan den så end bliver.
  Jeg kunne ønske mig, at Bilka ville handle med græsser af forskellige størrelser og farver. Dem er jeg blevet vilde med pga. din hjemmeside og fordi jeg har set de flotteste græsser i Kew Garden, England.
  Håber du nyder det skønne Italien.

  Mange hilsner
  Mette Marie

  SvarSlet
 19. Figurerne er lige til at trække på smilebåndet af!
  Det er jo en god ting og prisen kan jeg også leve med, men - hvis planterne ikke er helt hårdføre? er jeg ikke interesseret. Dels har jeg ikke mulighed for frostfri opbevaring og dels er jeg på udkig efter "noget" til vinterhaven, hvor en hare eller en flok høns ville være helt perfekt.
  Fortsat god tur - hilsen Pia

  SvarSlet
 20. NB - delfinerne bliver for eksotiske til min havestil.

  SvarSlet
 21. Sikke en festlig og eksotisk dyrepark, du der har besøgt. En enkelt hare eller to ville nok kunne passes ind her på sigt. Aner ikke om prisen er ok, men jeg ved, at det ikke er det jeg vil bruge pengene på pt, da jeg på en måde er ved at opbygge basishaven, om jeg så må sige. Disse formklippede ting er ligesom toppen på kransekagen, og ærlig talt er det vist heller ikke min tid jeg de førstkommende år kan prioritere på, at skulle klippe dem.
  Fortsat god tur fra Lene

  SvarSlet
 22. Hvor er det dejligt - smag og behag er forskellig - disse finder jeg sjove men også for méget efter min smag, men det der er så dejligt, at vi i vores haver kan gøre præcist som vi har lyst til og den gode smag,- ja den er vi selv herre over på vores egen matrikel.
  Fortsat rigtig god rejse.
  Susan Sigvardsen

  SvarSlet
 23. Tak for fornøjelige billeder af formklippede i hidtil uanede mængder. Delfiner har jeg aldrig før set i formklippet tilstand :-)
  Jeg er parat til en hare (og det kan vel nås allerede til Påske?) og synes prisen er ok, men er meget betænkelig ved det faktum at de ikke er hårdføre i DK. Æv. Det får mig lidt i tvivl.

  Tak for skønne billeder af dit eventyr i både Toscana og Sicilien ... bare du ikke får et kuldechok når du lander i Billund :-)

  Knus Lisbeth K

  SvarSlet
 24. 500 kr er helt OK, det er billigere end en tilsvarende taksfigur,
  mvh
  Karen

  SvarSlet
 25. Et par fugle er velkomme i min haven, hvis de kan klare den danske vinteren.

  SvarSlet
 26. Jeg ville ikke have kunnet styre mig i den forretning, jeg havde straks købt. 500 er ok for Sådanne levende kunstværker. Er spændt på hvilke kunne købes i Bilka.

  SvarSlet
 27. Ligustrum var.italicum Atrovirens är i Sverige härdig till zon 1-2 planterad i jorden. Det går ju alltid att jordslå och sätta i kruka igen nästa vår eller ha en flock harar i gräsmattan.
  Den är vintergrön och fäller bladen om det är för kallt. Städesgröna växter är barrväxter som alltid är gröna. Mvh Eva E

  SvarSlet