Et sidste sneak peak!

Her får I et sidste sneak peak, inden min bog - Claus Dalbys jul - udkommer sidst i oktober. Der skal jo være noget at overraskes over!

 

20141004_173126

 

Jeg kan godt fortælle jer, at jeg har været flittig, og jeg håber og tror på, der bliver noget for enhver smag.

 

20141004_172645 20141004_172623

 

Lagt de fleste modeller er så enkle, at alle kan være med, og jeg fortæller desuden, hvor mange af materialerne kan købes. Også den sorte lakbakke med sølvfarvet inderside, som jeg har brugt her.

 

20141004_172635

 

Jeg har ikke nået at lave en video fra mit ’juleværksted’. Men det når jeg i morgen.

15 kommentarer:

 1. Hej Claus. Det ser bare flot ud. Jeg vil rigtig gerne se en video fra juleværkstedet! Din video i dag var spændende især med stiklingerne. Jeg fik meget ud af det.

  SvarSlet
 2. Jeg gleder meg til boken kommer på markedet! Den ser veldig inspirerende ut :-))

  SvarSlet
 3. Ja, det ser da ud til at vi, ikke-kranse-bindere eller sågar ikke-kranse-købere, kan være med på nogle af kreativiteterne. Flotte sterinlys!
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Hvor er det smukt og enkelt. Vi bliver da vist nødt til at købe den julebog, selvom der ikke er mere plads i reolen:)
  Tak for en dejlig video. Vi kan se at dine Muscari Valerie Finnis er kommet op. Det er vores også....i deres store skål. Sidste år troede vi, at vi havde gjort noget forkert, men de blomstrede fint i foråret.
  Kærlig hilsen John og Eliane
  Sender en kærlig hilsen til alle vi kender eller har mødt.

  SvarSlet
 5. En vakker dekorasjon! Heldigvis er det fortsatt litt hagetid igjen til jul, men fint å forberede seg til den store høytid. Tror nok boken blir oppført på gavelisten til jul :-). Ha en fin helg og lykke til med utgivelse av boken!

  SvarSlet
 6. Jeg bliver nok nødt til at indrømme, at jeg nok bliver liiiidt skuffet, hvis du ikke er dullet op til Santa Claus i Juleværkstedet ;-)
  Uuuhhh de lys matcher vores stue! Dem må jeg da lige spidse alfeørerne efter. Selvfølgelig er du flittig :-) Dem der tror andet må på den "slemme-liste"! Jeg glæder mig i denne tid - så kommer Julebogen vid! :-)

  SvarSlet
 7. Det vil jeg glæde mig til. Jeg har savnet lidt flere vidioer fra det nye drivhus her i sommer.Hvad har der foregået derinde?
  hilsen Kim

  SvarSlet
 8. Det ser mycket lovande ut, och jag glaeder mig till att se hela boken!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Smukt og enkelt. Ikke for pyssenysset. Kan godt forstå, at flere har et godt øje til de stearinlys. De passer perfekt til fadet og naturtingene, som de tager sig ud. Jeg klapper i mine små buttede hænder over, at dine stillebens er af en sådan karakter, at selv fumlefingrede fruentimmere som jeg kan være med. Og får lyst til at jule.

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 11. Hvor ser det bare godt ud, Claus:-) Bare den bog dog snart kommer....

  SvarSlet
 12. En smuk dekoration, som må kunne passe ind i de fleste typer af hjem. Jeg glæder mig vildt meget til din julebog.

  SvarSlet
 13. Flot dekoration Claus.
  Glæder mig til juleværksted viden.
  Hilsen Mie

  SvarSlet
 14. En dejlig enkel dekoration. Kanske man alligevel skulle erhverve din julebog. Stearinlys er bandlyst hos os - men der må kunne findes på noget andet - og hvis der, som du skriver, er meget enkle ting med i bogen også, må jeg hellere prøve.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet