Et stolt folkefærd

I dag har vi været rundt på Sicilien for at besøge en række growere, og det der slog mig, var, hvor stolte de er over deres arbejde og planter. Og det har de sørme også grund til at være.

 

Udklip2

 

20141030_131356

 

Vi har set de mest fantastiske steder, mødt de skønneste mennesker og spist de dejligste steder.

 

20141030_130525

 

20141030_173721

 

I morgen formiddag venter flere nye oplevelser, og så sætter vi igen kursen mod Billund. Med mellemlandinger i Rom og Paris.

 

20141030_140042

 

20141030_140753

 

20141030_095827

 

Og måske ses vi i Bilka Hundige på lørdag, hvor jeg binder buketter mellem kl. 13.00 og 15.00?

 

20141030_161218

10 kommentarer:

 1. Hvem der bare havde klima og plads til alle de dejlige mediterrane planter. God tur hjemover, har du flere skønne billeder fra toscana, så del dem endelig :-)
  Henrik

  SvarSlet
 2. Hej Claus,
  Hyggeligt igen at følge dig på din rejse. Må sige, at jeg sagtens kunne finde plads til et par af de fine fugle i buksbom. Ja, måske en hel hønseflok! Hvordan du vil bruge dem i din have, er jeg spændt på at følge. De fleste af figurene synes jeg er lidt kitchede...
  Hvad der til gengæld ikke er kitchet, men derimod helt utrolig skønt, er din julebog. Fik den i går og må indrømme, at jeg slet ikke har kunnet lægge den fra mig. Den er meget fin og utrolig anvendelig. Og så kan jeg rigtig godt lide, at du både citerer Pippi Langstrømpe (som er min store helt) og H.C. Andersen. De to klær´ hinanden! Ligesom dig og julen :-)
  Fortsat rigtig god tur,
  Kh Mathias

  SvarSlet
 3. Vilka härliga bilder från Italien! Och så helt fantastiska plantor. Jag tycker att Bilka skall öppna trädgårdsbutiker i Sverige! Eller åtminstone i Helsingör. ;)

  SvarSlet
 4. Aaaahhh, Sicilien.
  Hold nu op, hvor I gør det grundigt med at finde et skønt udvalg til Bilka. Fantastisk!

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Tak for alle de dejlige billeder. Det lyder til at være en god tur. Italienerne er også stolte af deres madlavning. Godt at det også er en nydelses-tur i er på.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 6. God morgen Claus!
  Sikke spændende steder du har besøgt, og med lækre planter. Næste år tager vi til Sicilien, så godt med en lille forsmag.
  Og din nye bog ser eventyrlig, spændende, yderst appetitlig, smuk og lækker ud, er vild med de smugkik jeg fik gennem bladringen, også dem med de lidt anderledes farver. tak for det!
  Ha en god dag
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 7. Godmorgen Claus, Det er jo et lille paradis du er havnet i, både med dejlig mad, naturen iklædt efterårets farver og så alle de flotte planter :-D - De formklippede ligustaer er meget flotte og helt sikkert pengene værd!
  Mange hilsner
  Gro

  SvarSlet
 8. Tak for turen i det sydlige. Det har været dejligt at være med. Jeg kan godt forstå, at de er stolte af deres planter. Det er der bestemt også grund til.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Hvor det flotte planter og skønne steder, du besøger og mange tak fordi, at vi endnu engang får lov til at dele det eksotiske eventyr med dig. Glæder mig til at se, hvad der kommer i butikken til foråret. Kan desværre ikke komme og hilse på i Bilka i morgen, da jeg tager til det nordjyske i weekenden. Skal op og trave ved stranden i Løkken, og det bliver bestem også en stor naturoplevelse. God tur hjem og på gensyn på bloggen.
  ¨Mvh Helle

  SvarSlet
 10. Vilka härliga bilder! Man längtar till medelhavet och framförallt SOMMAR... Men idag snöar det i Stockholm så det dröjer ett bra tag till!

  Tack för en härlig blogg Claus :)

  SvarSlet