Nu i boghandelen

Vil lige nævne, at min bog nu er ude hos alle landets boghandlere.

 

Udklip

 

Salget går forrygende! Det magiske tal – 1000 solgte bøger – er allerede nået.

 

Jeg ved, at rigtig mange af jer har købt bogen. Skriv gerne lidt om, hvad I synes.

 

Er nu på vej rundt til nye planteskoler her på Sicilien. I aften lander jeg i Billund, og i morgen tidlig går turen til Sjælland.

33 kommentarer:

 1. Modtog bogen med posten i går - og to fine kort, TAK - og den kan varmt anbefales!! Der er til mange timers hyggelige læsning og inspiration. Med en go' kop kaffe/te, bliver det næsten ikke bedre!
  Mange hilsner
  Birgit M.

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at læse den :-)
  K.H. Anette

  SvarSlet
 3. Har lige bestilt bogen. Kan næsten ikke vente.

  SvarSlet
 4. Hurra har lige bestilt din bog på Adlibris! Jeg glæder mig :-)! Venlig hilsen Charlotte

  SvarSlet
 5. HVAD MED GYLDENDALS BOGKLUB, skal de ikke sælge denne bog for dig?
  HAVEHILSEN fra Irene

  SvarSlet
 6. Helle Aagaard, Sydfyn31. oktober 2014 kl. 17.53

  håber jeg får den til min fødselsdag om 3 ugers tid... det kan da ikke være mere oplagt tidspunkt sådan 1 uge før 1. søndag i advent. kh Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 7. Jeg har lige købt den i dag og nydt eftermiddagen med at studere den. Skøn bog med dejlige billeder. Jeg er specielt glad for billederne, der gradvist viser tilblivelsen af kranse mm. Så nu vil jeg i gang :-). God weekend.

  SvarSlet
 8. Jeg modtog også bogen i går - og forøvrigt tak for flotte kort, der var med - jeg har dog desværre endnu ikke haft tid at kigge i bogen, men den ser meget fristende ud, så i morgen går den ikke længere. Der bliver den åbnet og ganske sikkert nydt. Den ser ihvertfald meget indbydende ud.
  God weekend til en travl herre og alle andre, som læser med her.
  Anita

  SvarSlet
 9. Har lige fået den, glæder mig til at læse den og nyde billederne :-). Ville ønske jeg ejede en blomsterbutik, men mindre kan vel også gøre det :-), kh Margit

  SvarSlet
 10. Dejlig bog,har kun skimmet den,også tak for kortene(blev lidt skuffet over at den ikke var indbundet,men det har der jo sikkert stået at den ikke var,så det er ingen kritik.Det betyder vel også noget på prisen) Brita

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Brita, se min kommentar længere nede

   Slet
 11. Håber min bog snart dukker op også, glæder mig til at se i den, uha det er spændende, god weekend til dig og alle herinde. VH Carina

  SvarSlet
 12. Så er "Julen" kommet I hus. Har læst dit forord til bogen og kan ikke være mere enig - det var som taget ud af min mund. Jeg glæder mig til denne hyggetid hvor det er "tilladt" at nyde aftenerne inde og lave lidt Armchair Gardening - nu også med juletema :-)
  Det er altid en fornøjelse at få dine bøger mellem fingrene, men jeg savner bogen som Hardbook. Ellers er det blot at sætte sig godt tilbage I lænestolen og nyde dine flotte billeder, suge inspirationen til sig og nyde denne tids gøremål :-)

  SvarSlet
 13. Kære Mie, angående indbinding er det jo en smagssag, om en bog skal være i stift bind eller ikke. Jeg har bare behov for at sige, at den valgte indbindningsform er dyrere end almindeligt stift bind. Det skyldes blandt andet, at der er valgt ekstra kraftigt karton, der er dobbeltcoatet, at bindet har meget brede flapper, at der også er trykt på indersiden, at titlen er præget i kartonen og endelig at den er partielt lakeret. Måske har du slet ikke bemærket dette. Det er et udstyr, som jeg har valgt med velberåd hu ...

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Bogens flotte udtryk er ikke forbigået. Som altid er der ikke overladt noget til tilfældighederne. Det er en lækker bog hvor man igen fornemmer kvaliteten af det produkt jeg synes kendetegner dig.
  Det er derfor jeg er så glad for dine bøger, og jeg er endnu aldrig blevet skuffet. Også selvom din flotte Julebog ikke udkom i stift bind :-).
  Jeg vil dog lige indskyde, at når jeg sidder i min lænestol og læser i bogen, så fungerer det bedre når bogen har stift bind. Men allerbedst er dine bøger i det helt store format - og så i stift bind.
  De er alstå helt fantastiske - og man bliver bare så glad når man læser i dem. (Det er som at være der selv)

  SvarSlet
 15. Bäste Claus!
  Jag kan inte kommentera din bok. Du skrev att det gick att köpa boken genom Adlibris, så jag beställde den genast, men de hade ännu inte fått in den, så nu väntar och väntar och väntar jag kanske hade det varit bättre att beställa den genom dig. Det sägs att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Vet du när Adlibris får dem från Danmark?
  Med bästa hälsningar
  Rita Jones

  SvarSlet
 16. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 17. Jeg har også lige bestilt din bog på dit forlag. Jeg kan næsten ikke vente til den kommer, den ser helt fantastisk ud.

  SvarSlet
 18. Kære Claus.

  Jeg er en af de heldige, som allerede har modtaget din nye bog med posten. Det skal være mig en sand fornøjelse, at skrive et par ord om din nyeste udgivelse. Håber blot, at der er plads nok i kommentarfeltet, for jeg har meget på hjerte:-

  Mine forventninger til julebogen har været skyhøje. Dels er jeg en stor elsker af smuk juleudsmykning dels er jeg blevet MEGET forvænt med Claus Dalbys mange havebogsudgivelser. Julebogen levede i høj grad op til mine forventninger. Bogen er s-m-u-r-t ind i luxuriøs "lækkerhed". Lækkerheden starter allerede på forsiden.
  Det er en fryd for sjæl og øje nu også at kunne opleve Claus Dalbys elegance og raffinement komme til udtryk i disciplinen "Jul".Æstetikken, kompromisløsheden og sjælfuldheden i CDs havebøger fortsætter i samme ånd og stil i julebogen. Different but the same. På een gang så vidunderligt, værdsat og velkendt, og dog så forfriskende anderledes og nytænkende.

  Claus Dalbys exceptionelt smukke hjem og have, er den PERFEKTE kulisse til julerier. Som læser føler man, at man får et eksklusivt kig ind i noget meget privat og meget æstetisk. Det er lidt som at være beskuer til et eventyrbal på juleslottet. Det er en stor oplevelse at se Claus Dalbys ekvilibristiske leg med former og farver. Igen engang er hans næsten chokerende perfekt farveafstemte harmonier noget, der giver gåsehud og aftvinger dyb respekt. Der er farver for enhver smag. Både de diskrete og pang-farverne leges der med.

  Claus Dalbys jul er smuk. Meget smuk. Jul når jul er bedst. Med bogen i hænderne, flygter man ind i en magisk eventyrverden, hvor de mange levende lys og lyskæder jager selv den ondeste vintermørke på flugt. CD formår om nogen, at fordrive det mørke med lys og det grumme med skønhed.

  Udover de mange smukke motiver af juledekorationer, adventskranse, juletræer, borddækning, levende lys og levende blomster, er bogen krydret med de dejligste vinterstemningsbilleder fra have og natur. De giver bogen en ekstra dimension. Det samme gør de kulturhistoriske perspektiveringer af nogle af vores mest elskede juletraditioner. De smukke digte og et lille udpluk af nogle af vores mest skattede julesalmer supplerer de skønne stemningsbilleder på fornemste vis

  Her er tale om en julebog så fyldt med æstetik og stemning, at den fortjener at blive en fast del af juleudsmykningen og juletraditionen i ethvert hjem.

  Stort tillykke Claus. Tusind solgte eksemplarer allerede......!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Særdeles velskrevet og desuden helt rigtigt og lige i øjet! Og taget i betragtning af at du ikke er så ringe til selv at kreere "tingester", som skaber stemning, er det en flot beskrivelse af den oplevelse, man får, når man bladrer og læser i denne julebog.

   Slet
  2. kære Jytte

   Du er bare så god til at sætte ord sammen og det er så rigtig det du har skrevet. Man har helt lyst til bare at sætte sit navn under for man kan ikke skrive det bedre selv. Men jeg må hellere forsøge mig alligevel.

   Knus herfra det midtfynske, Pia

   Slet
 19. Tillykke Claus!
  Jeg bestilte den i går og glæder mig vanvittigt til den kommer :-)
  Jeg er glad for at se at bogen ikke er i hardback, for det gør den knap så tung at have i armene. Den lyder simpelthen über-lækker i din beskrivelse af indbindingen og jeg er nu endnu mere forventningsfuld efter at have lappet Tante Grøns flotte beskrivelse i mig.

  Skal nok vende tilbage med en lille anmeldelse, når den er taget nærmere i øjesyn.

  Kærlige kram,
  Lisbeth K

  SvarSlet
 20. Kære Claus Dalby.Tak for svaret.Da jeg troede at det var for at "billiggøre" bogen,men tog fejl,kan jeg kun sige at det er en utrolig flot og stor bog til den pris,der kan bruges mange timer med at se i den og bruge ideer.hilsen Brita

  SvarSlet
 21. Kære Claus
  Jeg er bestemt ikke den, som skriver hyppigt her, men nu har jeg nærlæst og nærmest slugt din stemningsfulde "Julebog",- nu kan jeg ikke lade være med at kommentere og ROSE den:-)) Jo, jeg læser virkeligt hver eneste ord fra side et til slutningen, fordi jeg synes at det er en meget vigtig del af din bog. Der er så mange tips og tricks, at man bare ikke må snyde sig selv for de velvalgte og udførlige beskrivelser til alle de smukke billeder, som udstråler en varme og glæde. Alene forsiden er en øjesten og jeg er helt vild med at den ikke er i hardback, fordi den er så lækker at røre ved - det er bare luksus!
  Så jeg vil bare sige: Tillykke Claus, den er fantastisk inspirerende og nærmest et must i ethvert julehjem:-)) Julen kom ind i huset med din bog:-)) Nu venter jeg spændt på en "Påskebog" med masser af forårskranse og farvede æg????

  De kærligste hilsener fra den tykkeste tåge i Nordsjælland,- men jeg har jo din bog, som lyser op:-))
  Renate

  SvarSlet
 22. Hope the sales continue to do well. I will have to see if it is in one of my area stores next time I am in town. OR, maybe not yet here in USA. Jack

  SvarSlet
 23. Kære Claus

  Din julebog er endnu et pragtfuldt og uundværligt pletskud. For mig er det uhørt at kalde en julebog for uundværlig, for jeg er ikke typen, som kaster sig over selvgjorte kreationer og stilleben. Heller ikke selvom det er jul.

  Alligevel vil jeg afgjort give udtryk for min uhørte begejstring for denne julebog, som er et vidunderligt mix af poetiske, smukke vinterbilleder og enkle og vidunderlige juledekorationer, som så afgjort får tankerne hen på "less is more". Tænk at jeg skulle sige noget sådant om dig, hr. Dalby, men mange af de underskønne juledekorationer er en dejlig blanding af noget råt og naturligt og ........ noget af det bedste for en fumlefingeret "dekoratør" som mig - ikke indviklede og krævende at frembringe.

  Bogen er overøst med tricks og fif. Naturligvis er der også det maksimalistiske lyshav, som nogle vil genkende fra de hyggelige tv udsendelser sidste december, og smukke billeder som viser, hvorledes placeringen af smukke julekugler kombineret med naturmaterialer og stearinlys kan sætte én i helt euforisk julestemning . De velvalgte poetiske vers får smilet frem, og er med til at sætte læseren i den helt rigtige stemning. Med andre ord: Bogen vil medvirke til at gøre min jul mere stemningsfuld, smuk og hyggelig fremover. Du gjorde det igen hr. Dalby!

  PS: Jeg nyder den dejlige buket, som du tryllede frem til mig i Bilka i dag.

  SvarSlet
 24. Kære Claus.

  Efter at have læst de flotte omtaler af julebogen kan jeg da næsten ikke vente til på mandag, hvor jeg forventer den her på adressen.

  Jeg er da helt sikker på, det er godt den ikke er i hardback, for det lader jo til, folk ligefrem SLUGER den, og så må det bestemt være en fordel, den er lidt blød at få ned:-)).

  Kærlig hilsen til dig Claus og til jer, jeg kender derude.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha Inga!
   Kram fra Lisbeth K

   Slet
 25. Kære Claus

  Så fandt bogen også hjem til mig, snød dog lidt denne gang så den blev hentet hos boghandlen igår og så håber jeg at støde ind i dig på et tidspunkt , så du kan skrive din hilsen i den som du plejer i de bøger som jeg får oppe fra dig.

  Hele aften igår sad jeg med din vidunderlige bog og her kommer der en stribe ord som jeg syntes kendetegner den perfekt.
  SMUK, IMPONERENDE, FANTASTISK, STEMNINGSFULD, LÆRERIG, VELSKREVET, UNIK , BILLEDER I TOPKVALITET. Alt sammen den cocktail som er kendetegnet ved Claus Dalby og som vi er mange som elsker så højt ved dine bøger.

  Du har gjort det til krydser, boller og slanger og kan være stolt over det du har fået sat sammen i dette værk, både billeder og tekst. Ikke mindst den flotte gengivelse fra Tante Grøns bog om vintersolhverv er helt unik.

  Tak Claus fordi vi måtte komme med til julebal i dit vidunderlige univers.

  Stort juleknus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 26. Kære Claus

  jeg købt bogen i går. Forhandleren havde ikke en gang pakket den ud endnu. Jeg blev så glade der jeg så hvor tyk den er. Så jeg var sikkert at jeg vil finde masse af billeder, tekster, tips & tricks i den.

  I dag sat jeg mig så med en kop te i drivehuset og begyndt at nyde din bog, og jeg er mere end lykkeligt over at jeg har købt den.

  Posten i dag kom så også med en pakke, som indeholdt et kanel hus og et kanel træ. Nogle jeg blev inspireret til at købe allerede sidste år, der jeg så din jule udsendelse. Men der var alt udsolgt. I år var jeg så ud i god tid og fik hvad jeg gik efter.

  Så nu er jeg klar til julehygge og jeg glæder mig til mange timers hygge med din bog.

  Tak Claus

  Hilsen Mie

  SvarSlet
 27. Hej Claus!
  Læste en anmeldelse af din nye bog på Nettes lille have, og da var jeg solgt, og stod i butikken samme formiddag, men da var den ikke ankommet endnu, så venter i spænding:-) for det er jo nærmest som wellness at læse beskrivelserne. Glæder mig i alle tilfælde, og det bliver min første bog til mig selv af din hånd:-)
  Ha en god dag hilsen Anette

  SvarSlet