Så er det til en side

Her til aften har jeg taget de allersidste billeder til min julebog, og nu er det teksten, det gælder.

 

Men først skal jeg lige et smut til Frankfurt; til den internationale bogmesse. Jeg er dog tilbage allerede torsdag igen.

 

Udklip

 

Nogle af jer får sikkert efterårsferie. Selv er jeg jo så heldig, at jeg stort set altid har fri!

 

Hvis I skal i skoven, må I endelig tage nogle ’skatte’ med hjem. Dem får I brug for, hvis I anskaffer min bog.

11 kommentarer:

 1. Haha altid fri. Det var da en vits.

  SvarSlet
 2. Tja ... Sådan føler jeg det virkelig!

  SvarSlet
 3. Nå da...men så nyd fridagene;0)
  I efterårsferien må jeg nok en tur i skoven så (med pose, kurv og en lille bitte grensaks)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Ihh, det bliver spændende:-)

  SvarSlet
 5. Vi plejer altid at være i skoven i efterårsferien. Selv ungerne synes, det er sjovt at finde alt muligt dekorativt. Først i efterårsdekorationer/fadpynt og senere i juledekorationer:-)

  SvarSlet
 6. Kære Claus-is-i-maven-og-ild-i-hjertet.

  Rigtig god tur til Frankfurt og tusind tak for en vidunderlig jule-værksteds-video. Du er en fantastisk stemningsstylist og iscenesætter, - og som beskuer giver det mig et "Den Lille Pige Med Svovlstikkerne-agtigt" lykkepunch i maven, at få lov at kigge ind på alle herlighederne. Med smukt skal ondt fordrives. Med lys skal mørket jages bort. Du er en fænomenal skønhedsmager og en livskunstner helt udenfor kategori.

  Her er der også gået egern i den. Der er simpelthen så meget smukt at hente i haven og naturen lige nu, så her samles forråd til den store guldmedalje. Lige siden jeg var en helt lille pige, har jeg elsket at finde "skatte" derude. Først har man glæden ved at samle, - og senere glæden ved at frembringe et eller andet sjovt eller kønt med forrådskammerets materialer.

  Glæder mig meget til din julebog. I den, findes julemagien og eventyret. Tror den bliver en kær og elsket juleklassiker og tradition for mig.

  De kærligste oktoberhilsner til jer alle

  SvarSlet
 7. Tak for billedet - det er skønt at vide, hvad det er, man skal gå efter, hvis tiden rækker til en tid i skoven - eller muligvis egen have. Jeg husker nemlig bedst i billeder. Så hvis du "bare" havde skrevet navnene på de ting, der er gode at finde, ville det gå "lige igennem" og ikke blive husket nær så godt.

  God tur til Frankfurt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Helle Aagaard, Sydfyn7. oktober 2014 kl. 08.27

  Kære Claus
  Allerførst tillykke med din snart færdige julebog. Endnu en skønhed.

  Må jeg spørge om en helt anden ting her?:
  Dine store høje rustne jern-plantestativer, vil de fortsat blive solgt i Bilka til foråret el. nu mon ? Nu er min have nemlig stærkt på vej til at være klar til en 2-3 af de højeste stativer, så håber virkelig..
  Mange hilsener fra
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 9. Søde Claus - dejligt at det går godt med bogen! Jeg er allerede så småt i julestemning alene ved synet af de materialer du her disker op med :-)
  God tur til Frankfurt ... selv drager jeg på efterårsferie og håber på at finde lidt eksotiske elementer til juledekorationerne i år :-)

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Skønne skatte fra skoven. Det er NU der skal samles inden der kommer for meget vand.
  hilsen Anne Marie Christsensen

  SvarSlet