Vi må stå sammen og støtte op

Som bekendt gælder det ikke alene i denne uge, men også i fremtiden, om at få knækket canceren.

 

Udklip

 

Vi har alle mistet kære til denne frygtelige sygdom, og selv et lille beløb skæpper i den kasse, der gør det muligt at forske, således at koden kan knækkes.

 

Jeg fik en henvendelse fra Maria, der selv er ramt af den frygtelige sygdom. Hun fortalte om en kampagne, som Jeanette og Anne-Mette har taget initiativ til. Det er bare SÅ flot, og jeg støtter selvfølgelig op.

 

Del eller kopier endelig dette.

9 kommentarer:

 1. Hej Claus...

  Mange Mange tak for din besked og fordi du er med.. Det varmer <3
  Sammen er vi stærkere...
  Du kan evt dele billedet på din instagram profil også.. og gerne med #DKBloggersKnækkerCancer. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Claus har du selv doneret til vores indsamling?

   Slet
 2. Kære Jesnette - ikke endnu, men jeg gør det med mit firma - Forlaget Klematis som bidragyder.

  SvarSlet
 3. Godt iniativ,vi kender desværre alle nogle med denne sygdom,så man støtter gerne Brita

  SvarSlet
 4. Vel talt.

  Kram, Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Kære Claus, tak fordi du er med :-) Og tak for dine søde ord på min blog :-) Og tak for at du nævner både jeg og de to skønne kvinder bag "Danske Bloggers indsamling til Knæk Cancer" :-)

  Jeg håber vi bliver mange som støtter denne gode sag og som kræft patient, så ved jeg hvor stor brug der er for enhver støtte :-)

  SvarSlet
 6. Jeg ønsker god vind. Selv plejer jeg at støtte den lokale indsamling i lokalområdet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Hvor er det dejligt at hele Danmark støtter op om Knæk Cancer, men er altså mødt til at sige at der lige her og nu mangler læger til noget så enkelt at konstatere om man har kræft.. Jeg har selv gennemgået et langt kræft forløb og været en af de heldige hvor systemet har fungeret. Men ved også at der er nogen som får udsat deres undersøgelser op til er halvt år, og bar været indlagt med en ældre dame denne uge som skulle have udført undersøgelse mandag, men blev kørt ned onsdag aften.. Så som patient ser jeg der er stor ressource mangel lige nu på sygehusene, så håber der også bliver tilført penge, læger og kapacitet der.., nå det var lige noget der måtte ud, og ja jeg har støttet Knæk Cancer, og held og lykke til alle de kræftramte skønne mennesker jeg har mødt på min vej - og også til alle i andre som er ramt af kræft <3
  Knus Lotte

  SvarSlet