Video den 11. oktober 2014

11 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Tusind tak fordi du bruger et frikvarter i bog-skriveriet til at lave en dejlig video til os herude på den anden side af skærmen:-). Håber det bare kører derudad for dig med julebogen. Den er jeg simpelthen nødt til at give mig selv i før-julegave. Derfor har jeg sat mig selv på "Simple Living" frem til bogen udkommer ha, ha.

  Kærlig hilsen til dig Claus

  og til Mors, Sydfyn, Odense, Esbjerg m.m.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Inga

   Et stort knus herfra det midtfynske, vi ses jo snart. Pia

   Slet
  2. Og hvad med søens folk? Skal de ikke også have en hilsen? ;-)

   Slet
  3. Hej Nette.

   Jo bestemt skal de så - og ligeledes dem i luften:-). Resten må gå under mit "m.m.", som rettelig skulle have været m.fl.

   Og til Pia: Undskyld jeg fik dig flyttet til Sydfyn:-). Glæder mig, til vi ses!

   Slet
  4. Kære Inga.

   Ja, den bog MÅ vi eje. Har du nogensinde prøvet at lave "bortfløjet fasan"? Retten ligger utroligt let i maven og giver højst en smule maverumlen. Så sparer du en masse kostpenge, som kan bruges til bogindkøb:o)

   Knus og kærlige tanker

   Slet
 2. Kære Claus

  Tak fordi du tog dig tid til at tage os en tur med ud i dit vidunderlige paradis. Det er altid med stor fornøjelse at følge dit spor, høre din glade stemme og din begejstring over det du har skabt.

  Nu må vi snart været nået til oktober ende for den julebog trækker mere og mere i ærmerne. Er helt sikker på at det bliver en bog der kommer til at ligge fast på sofabordet (når den ikke er i skødet) og der skal vist termokander i brug så vi ikke løber tør for kaffe.

  Knus og god Weekend til jer alle herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Interessant at se dine specielle træer , det er nogle dejlige du har valgt. Specielt tulipan træet kunne jeg godt tænke mig igen, ( det første kørte manden over med græsslåmaskinen ) jeg så det i Fredensborg slotshave i sommers med blomst imponerende. God skrive lyst, glæder mig rigtig meget til din julebog.

  SvarSlet
 4. Tak for kigget. Hver årstid sin charme, men foråret er nu "min" årstid. Vi er vist mange, som går med popoen i vejret for tiden, samtidigt med at vi planlægger foråret. Og det er måske godt, hvis det kommer så hurtigt, som du hævder ;-)

  SvarSlet
 5. Kære julerist.

  Også fra mig skal der lyde en stor tak, fordi du lige lavede en video, mens du var ude og strække ben og trække luft. Men du formår jo om nogen, at gøre mere end een ting ad gangen.

  Skønne efterårsaktører du viser. Det kan undre mig, hvordan nogle overhovedet kan leve uden den lyserøde snebær. Den er guddommelig i buketter sammen med sæsonens sidste roser. Den hvide snebær holder jeg også meget af, men den er forvist til en afkrog på matriklen. Men undvære den, vil jeg bestemt ikke. En buket eller en krans bestående af hvide snebær, er da noget af det mest graciøse og poetiske.

  Håber dine muser sidder og hvisker dig inspiration i øret.

  Knus ...... håber at pennen er flydende

  SvarSlet
 6. Hej Claus!
  1000 tak for en en skøn efterårstur i din have, jeg nyder altid dine små videoer som giver en anden oplevelse end billeder.
  Vi har en ydre hæk af snebær, uden for indhegningen og ud mod vejen, sidste år blev den for første gang klippet i bund, og nu står den der og aldrig har den set smukkere ud. Men det kræver sin kvinde at være over de små skud.
  Ha en dejlig mandag
  Hilsen fra Anette

  Lige et ps, grenene fra snebærrene er rigtig gode til at binde grenstjerner af, finder dem ganske fine om det er ældre trævlede grene, eller de fine og yngre mørke, vi har nemlig også snebær i en slags skammekroge, så de er i flere aldre;-)

  SvarSlet
 7. En skøn hvid dahlia at starte din video med. Tak for turen i efterårshaven - og ja, hver årstid har bestemt sin charme. Jeg har også en del hvide snebær - har egentlig opfattet dem som genstridig ukrudt. Men kanske det kunne ændre sig lidt efter kommentarerne her på bloggen. I vores have nøjes vi med gråspurve - og de sad i stor antal i går i fuglehuset og så noget utilfredse ud - som om de sagde: er her ingen servering?
  Jeg har for øvrigt i går fundet Tante Grøns dejlige bog frem igen - og læser om havens gøremål i september og oktober. Og der er masser at lave. Hele vinteren har vi et projekt med at fælde og tynde ud i buske og træer, så der er havesæson hele året hos os. Men det bliver absolut også godt at holde lidt pauser ind imellem med juleriet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet