Video den 4. oktober 2014

13 kommentarer:

 1. Dejligt med en lille lørdags video her i "frokostpausen", for jo jeg er da også i haven og gøre klar til efteråret. Jeg er helt klar på en julevideo senere i dag :-).

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Jo tak. Jeg vil gerne kigge på Santa Claus' værksted. Det kunne være morsomt at se, hvad du pusler med.

  Jeg var ved at få kaffen galt i halsen, da du på videoen sagde, at denne årstid ikke var stressende. For den er MAX. stressende for mig. Selvom min have er på størrelse med et frimærke, forsøger jeg at hitte ud af, hvordan jeg skal nå at få klippet ned (for det gør jeg også på denne årstid), delt stauder, genplantet de delte, plantet alt det nye som står og venter i potter, lagt forårsløg som på mystisk vis har forvildet sig ind i skuret, tømt de MANGE krukker, sat det hæslige grønne drivtelt op og fyldt det med alt det, som ikke kan tåle at være ude om vinteren, ordnet mit vandhul, så fisken kan overleve og ......... jeg tror, at jeg stopper her. Hehe, ja, sikken en fredelig og have-afslappet årstid efteråret er. NOT :-)

  SvarSlet
 3. Jaaaaaaaaa!
  Selv om jeg ikke selv orker at jule foreløbig, vil jeg da rigtig gerne se dig gøre det.
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Dejligt kik fra din efterårshave og dit dejlige opvarmet drivhus. Det er altid med glæde at få lov til at kikke ind af havelågen.

  Uf, det er tidligt at tænke jul, men den kommer hurtigt luskende ind ag bagdøren, så kom du bare med en video fra dit juleværksted, det er spændende at se hvad du har gang i.

  Forsat god lørdag til dig claus og alle I andre jeg kender.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Jeg kommer meget gerne sporadisk i julestemning hele året rundt - er spændt på, hvad du har gang i!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Åh ja - siger jeg - kom endelig an med en video fra dit juleværksted - det kan kun blive godt. Jeg elsker julen, og selv om det kan virke tidligt, så er der jo mindre end 2 måneder til adventskransen skal frem, og da tiden bare iler af sted, så er julen der, før end vi får set os om.
  Tak for et dejligt kik ind i en af dine hellige haller - jeg blev da helt forlibt i alle dine husfred. Sådan nogle skal jeg da vist have anskaffet mig næste år - har lige nogle potter, der passer perfekt til dem, så tak for inspirationen.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 7. Jeg er "møjmisundelig" på dine efterårs venusvogn, stormhat aconitum, Inspiret af dig købte jeg en for et par år siden ,men den har ikke blomstret endnu. jeg har faktisk lige i dag fortalt den at den får en chance til næste år ellers er det ud. Mon der er forskel på sorternes villighed til blomster.
  Jeg nænner ikke at klippe ned nu, der er alt for meget der blomstrer endnu, og desuden ligger vi et koldt sted. de tørre staudetoppe holder på bladdynen. Men sikke et forspring til foråret I må ha.
  Jo vis du bare julerier, den kommer jo snigende alligevel. Og jeg er begyndt at samle spændene ting og sager til dekorationer.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 8. Ja tak gerne lidt julerier nu,pludselig er den her jo.

  SvarSlet
 9. ja tak jeg vil meget gerne kikke på lidt juleri

  SvarSlet
 10. Nuj, dine Kalla står flot. Mine er slasket sammen, har vist misrøgtet den lidt!

  Og så er det bare en lærerig kommentar, når du viser pæonerne og siger, de lige skal have lov at suge den sidste næring til sig. For jeg har godt set hvordan mine og andres er blevet lidt brune og brændte her på det seneste, og har så tænkt på, om jeg for en gangs skyld skulle tage mig sammen og klippe dem ned. Men jeg venter så lidt endnu. Kan forstå, det er samme princip, som med forårs-løgvæksterne.

  Er faktisk ret spændt på resultatet af flytningen af mine. De havde ringe blomstring i år, og derfor flyttes de nu fra frugthaven og op til mine prydbede. -Hov, der sneg sig et drømmende flertal ind, ret beset har jeg kun ét, der er en smule opdelt pga af sin vinkel-form. Den ene del er fuld af skvalderkål, og den anden er heldigvis sikret af stormtroppen Hosta, så her kommer ingen skvalderkål forbi.

  Men sikke en opgave det er, at indpasse stauder med disse pæon-pæle-rødder imellem de øvrige. Tror dine gartnere må have tåspids-sko på og tråd som en kat, for ikke at vælte hele bedet, når der skal proppes nye planter ned. Ihvert fald må jeg gøre mig klart, at det er slut med prydbed for i år, når der deles og plantes store stauder. Så er løg og små planter langt nemmere at håndtere.

  Happy Gardening
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 11. Tak for en skøn tur. Jeg synes nu også, at efteråret kan være meget stressende - især fordi der ikke er mange lyse timer tilbage efter endt arbejdsdag. Nogle afsnit i haven har jeg "opgivet" for i år. Jeg må tage fat med fornyede kræfter næste år.
  Pudsigt nok har jeg altid været mest i julestemning sidst i oktober - og så er julesstemningen pist væk, når vi så kommer til jul - lidt ærgerligt egentlig.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 12. Det ser alt sammen meget lovende ud.
  Jeg er lidt nysgerrig på hvordan det går med dine frøformeringer af akelejer? Får de lov at overvintre i drivhuset, eller skal de stå ude på et beskyttet sted? Jeg har sendt mine i pension hos min mor, men er lidt i tvivl om vinterens forløb. De står lige nu og falder sammen på den der efterårsmåde, som de "voksne" akelejer også har for vane. Men når man ser det på de små, så bliver man let lidt beklemt og krydser fingre, og jeg håber at det bare er den helt almindelige proces de gennemlever.

  Tak for videoen, kh. Lisbeth K

  SvarSlet