Video den 5. oktober

I får lige en video fra skovhaven.

 

Vender tilbage med levende billeder fra ‘juleværkstedet’ senere.

 

8 kommentarer:

 1. Det er altid dejligt med en lille søndagsudflugt i din have og at følge med i tankerne om, hvordan foråret kommer til at se ud.
  Jeg nød turen og vil nu gå ud og lægge lidt planer for foråret....
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. kom endelig med en vidio fra det skønne drivhus,der er jeg lidt misundelig(på den gode måde),og er også tosset med jul,så alt vil gå op i en højere enhed Hilsen Brita

  SvarSlet
 3. Godt du lige nævnte det var ko-drivere du havde linet op langs hækken. På besøg i August glemte jeg at spørge efter hvad det var. Det er vel nok bare en rigdom at have dem stående sådan. Jeg kigger også efter nogle til haven her, men er endnu ikke stødt på dem, hverken i haver eller i butikker. Men det kommer nok lige pludselig, hvis jeg er ihærdig nok.

  Jeg planter også Lunaria blandt andre. De har altid været her i de mere vilde arealer, men nu hjælper jeg dem godt på vej ind i de kultiveredes rækker, for jeg kan jo se hvor grønne og fine de står vinteren igennem (sammen med digitalis), når der ellers ikke er for meget frost. Og det er en stor kvalitet synes jeg, sammen med den lange periode hvor de pynter med både blomster og frøstande.

  Hvis du har nogle asters at vise frem, kunne det være dejligt at se en video med dem også.

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Jo, du kan tro jeg var med til videoens ende. Man kan jo slet ikke lade være med at sidde med næsen helt inde i skærmen og følge dit spor rundt i dit paradis. Det er altid med stor fornøjelse at følge dig rundt og høre dig fortælle om årets gang i dit paradis.
  Du er ligeså god til at fortælle som du er til at skrive og man mærker en ro over dig som er helt special samtidig med at den smitter og man selv bliver glad inden i.
  TAK fordi du er den som du er og tak fordi du deler så fligtig med alle os her bag skærmen.

  Rigtig god dag bag kameraet .

  Knus og kram herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Jeg er grøn af misundelse over alle dine grønne - gullige - hosta. Så mange og så frodige. Hvor har jeg investeret i mange og plantet - men en succes vil jeg ikke ligefrem kalde dem. Lidt ærgerlig - jeg håber, de kommer igen næste år.

  Tusind tak for en dejlig tur rundt i dit paradis.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Tak for turen rundt i skovhaven Claus. Dejligt at komme helt ned i gear med dig :-)
  Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at bede til vejrguderne - kan høre at vi har de samme ønsker.

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 7. tak for rundturen i din dejlige have :)

  SvarSlet
 8. Love this time of the year. feels like the air is getting more fresh and clean too.

  SvarSlet