Af hjertet tak

... for alle de rosende kommentarer, I har skrevet om min julebog. De gør mig både stolt og glad.

 

20141003_184249_lo

 

I denne sammenhæng kan jeg også fortælle, at I på fredag til søndag kan møde mig på Bogforum i Bella Centret. Der kan I købe Claus Dalbys Jul med rabat. Prisen er her kr. 250,-

 

claus20141026_165652 claus20141026_165738
claus20141026_170125 claus20141026_170112

 

Og hvad er det så, jeg viser på billederne her?

 

Det er forkobrede naturmaterialer, som jeg bogen igennem har brugt i mange sammenhænge.

 

claus20141026_170025 claus20141026_170310
claus20141026_170144 claus20141026_170347

 

Det var Lone Pedersen fra butikken Lope, der sidste forår præsenterede mig for disse skønne materialer, som hun sælger fra sin butik i Nr. Nissum og også gerne sender til folk.

 

claus20141026_170705 claus20141026_170551
claus20141026_170521 claus20141026_170546

 

Jeg faldt pladask for disse skønne ting, og jeg tror, at de i år vil finde vej til mange juledekorationer.

 

claus20141002_135309_lo claus20141002_134920_lo
claus20141002_135057_lo claus20141002_135200_lo

 

Hvad siger I; er de ikke skønne?

19 kommentarer:

 1. Åh...jo - jeg må straks ind på hjemmesiden. Jeg har en svaghed for kobber både ude, inde og som smykker.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Hej Claus,
  Tingene i kobber er jeg også ret betaget af. Men i det hele taget er naturmaterialer dyppet i glitter jo fantastisk.
  Jeg købte engang for snart en del år siden en stor grankogle dyppet i det pureste guld. Den havde en lille løkke, så jeg fik sat snor i og brugte den som halskæde. Det må have set temmelig excentrisk ud, men jeg var lykkelig. Tænk dig!
  I dag hvor jeg er blevet lidt ældre og en smule mere nedtonet, nøjes jeg med at hænge den på juletræet. Men det var altså dengang!
  Hvorom alting er, vil jeg høre Lone ad, om ikke hun kan forkobre nogle pigeonæbler til mig. De er en sikker julefavorit :-)
  Rigtig god fornøjelse med årets bogmesse,
  Kh Mathias

  SvarSlet
 3. Kobber er godt nok kommet i vælten efter mange år ude i mørket. Hvor er det nogen smukke materialer, du har brugt. Det passer godt til natur med kobber.

  SvarSlet
 4. Jo de er da godt nok smukke! Det passer godt til natur materialet at blive iret - Jeg har ellers svoret ikke at hoppe med på kobber trenden, men nu må vi se;-)
  Tak for i går Claus, det var nogle meget smukke afskårne blomster og nu nyder jeg dem jeg købte:-D
  PS Jeg håber virkelig du tager en slapper idag!!
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Først tak for den vidundeligbog julebog du har lavet. Har kun nået at se billederne og de lever mere end fuldt op til forventningerne, teksten må jeg læse, når julefreden sænker sig.
  Lones fine forkobrede ting har jeg også en stor svaghed for. De er både unikke, smukke og noget der vil se fantastisk ud næsten alle steder.
  K.H. Anette

  SvarSlet
 6. Uha - de har lige det rigtige rustikke look. Naturens ting kan også pyntes mere enkelt - glimmerspray kan gøre underværker på nogle blanke blade eller tørrede hortensia.

  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Jeg blev så glad, da jeg så alle de flotte kobberting i din bog, for kobber har altid været min yndling blandt metallerne. Lones ting er helt fantastiske og de passer rigtig godt ind i det lidt rå nordiske julehjem. Og de er aller skønnest når de er irrede og grønne og bærer præg af " old look" :-) Mon ikke Lone får travlt de næste uger, for jeg kunne da levende forestille mig at rigtig mange falder for hendes ting:-)) Jeg har samlet en del kobberting gennem årene og de bliver bare smukkere og smukkere med tiden, fordi jeg har lagt dem udenfor, hvor de får en lille portion salt via luften, og det sætter skub i irringen. Man kan også selv fremskynde processen lidt, ved at dyppe det i saltvand, men det skal man nok ikke gøre med Lones ting!

  Rigtig dejlig søndag til alle
  KH
  Renate

  SvarSlet
 8. Hej Claus.Jeg nåede desværre ikke til Hundige i går....................men kommer til bogmessen som jeg plejer.
  Flotte forkobrede ting du viser................dem må jeg vist ønske mig til jul.
  God søndag Knus Jette

  SvarSlet
 9. Hej Claus. Jeg tilslutter mig koret, for jeg synes også, din bog er helt fantastisk. Det er meget inspiration at hente og den giver en helt speciel stemning i stuen, når man sidder og læser i den!
  Jeg har også godt set de forkobrede ting og synes, de er fine.

  SvarSlet
 10. Jeg blev da helt forlibt i dahlia og mistelten, at det er naturlige ting fra starten gør dem helt igennem fantastiske. Er ikke med på nogen kobber trend, men falder jeg over en (gratis) kobber brændekurv eller et kar, kan de helt sikkert få lov at gro til med ir hos mig.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 11. Gosj!
  Det er noe av det flotteste jeg har sett på lenge!! Slike kobberdekkede blomster må jeg da ha! Takk for lenken, nå får jeg se om dette er noe som lar seg sende helt til det høynord. (og mest av alt så fikk jeg jo lyst til å lage de selv,.... hehe, gå bananas i skog og hagematerialene og dyppe og dyppe til huset er fylt... )

  SvarSlet
 12. Det ser flot ud - og det bedste er at hver ting bliver forskellig.

  Man kan også bruge teknikken i andre sammenhænge end lige jul. Jeg var så ærgerlig over at der ikke rigtig var nogle af de små blomster i min brudebuket som egnede sig til det. De var enten blevet mast eller på anden vis ikke helt intakte. Jeg havde ellers planlagt et par øreringe... men det blev aldrig til noget. Jeg tænkte slet ikke at man kunne bruge de store blomster også. I stedet lagde jeg min buket på min bedstemors grav, og der gjorde den sig også godt.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 13. Kære Claus.

  Jeg har også fuldstændig tabt mit hjerte til Lones forkobrede og irrede naturmaterialer. De gør sig så godt sammen med det rå og rustikke udtryk, som jeg holder meget af. At kobber så lige nu er blevet et kæmpehit i boligindretning og dermed julens trends, får een til at spekulere på, om Lones døgn har timer nok lige her op til juleudstillingerne. Eet er sikkert. De slipper ikke for besøg fra Mors i Nr, Nissum. Et besøg i Lones magiske og kreative univers er en kæmpeoplevelse, som ingen bør snyde sigselv for. Men gem lige en forkobret mistelten og et blad eller 3 til mig:o)

  Kærlige hilsner til Risskov og Nr. Nissum

  SvarSlet
 14. De er så flot - ærgerligt at hun ikke har en webshop butik.
  Hilsen
  Michaela

  SvarSlet
 15. Jeg glæder mig i den grad til at modtage bogen - den skulle være undervejs. Jeg er alligevel lidt skuffet over, at læse at jeg ville have kunnet købe den 50 kr. billigere på Bogforum, som jeg tager af sted til fra Hedensted på lørdag.
  Havde jeg vidst det, ville jeg naturligvis have ventet med at købe den, så kunne du jo have skrevet i den derovre.
  Nå men hvor der handles, der spildes. Jeg håber at jeg alligevel har fået en hilsen i bogen fra mester him self.
  Knus fra Hanne i Hedensted

  SvarSlet
 16. Jo, de er fantastisk smukke. Jeg har et vibeæg og en lærkegren. Begge har jeg fremme hele året, for jeg synes de er så fine.

  Jeg har set, at du kommer forbi hos Lone d. 15. november, så nu ærgrer jeg mig da en smule over, at jeg ikke kan komme den dag. :-) Heldigvis bor jeg ikke så langt fra Nr. Nissum - så det er nemt at komme på tur til Lone, hvis hus forøvrigt engang var ejet af min svigerfars fætter. :-)

  SvarSlet
 17. Er der nogen der ved om man selv kan forkobre og hvordan gør man?

  SvarSlet