Både glad og taknemmelig ...

... ja, det er jeg. For min julebog sælger som is på en varm sommerdag. Nu, blot tre uger efter, at bogen udkom, har den rundet et salg på fire tusind eksemplarer. Og de sidste uger har den ligget på bestseller listerne.

 

claus20141006_134537_lo claus20141006_134429_lo

 

I går kom andet oplag, og jeg er uhyre spændt på salget de næste uger. Bogen har fået rigtig meget omtale, og mange artikler kommer de næste uger.

 

Aldrig havde jeg troet, at jeg også skulle kunne skrive ’julepynter’ på visitkortet. Men det kan jeg nu!

 

NB. Det lille glasdrivhus kan I købe her.

23 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Et stort tillykke med det flotte salg af Julebogen. Det er fantastisk og jeg glæder mig stolt og rørt på dine vegne. Bogen ER også helt exceptionel, og jeg nyder hvert et billede, din tekst og all de små rim og vers du har flettet ind. Jeg som aldrig før har købt en julebog, har 'samlet' sammen af skønne naturmaterialer, og er spændt på om jeg kan skabe lidt pynt som vil ligne dine kreationer, blot en lille smule ... at tænke andet vil vist forblive en illusion, for du er eminent, enestående. Jeg bøjer mig i støvet for alle de timer, energi og kreative kræfter du har lagt i bogen. Det både ses og fornemmes tydeligt.
  Claus du er en ener.
  Med kærlighed og respekt. Iris.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Iris - tak for dine altid søde og rosende ord. Vi er mange, der glæder os over, at du er 'tilbage'. Kh Claus

   Slet
  2. Ja! Så dejligt med Iris på bloggen :-)

   Knus fra Lisbeth K

   Slet
  3. Kære Iris.
   Du har været savnet på bloggen -- -- velkommen tilbage:)
   Kærlig hilsen Eliane

   Slet
  4. Slår mig sammen med koret - det er skønt at se du igen har lidt overskud. Kæmpe kram

   Slet
  5. Tak skal I ha' ; 0)
   Iris X

   Slet
 2. Hvor er det flot - og det er fortjent, for den er godt nok fyldt med lækre billeder og god inspiration:-)

  SvarSlet
 3. Et stort til lykke med det flotte bogsalg. Den er altså heller ikke så ringe endda, for nu at bruge en god jysk underdrivelse. Jeg tilslutter mig Irises beskrivelse og hyldest af din smukke bog - jeg kan ikke selv udtrykke det bedre.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Tillykke Claus :-)

  Det er så flot og fuldt ud fortjent. Ikke mindst fordi bogen bare emmer af jul på den helt rigtige måde. I år er alle pengene gået til din dejlige bog, som sagtens kan konkurrere med diverse dameblades fortolkninger af "årets julenummer". Jeg nyder den hver gang jeg lige skal have en pause og lidt tid med mig selv ... sammen med en jævnt stigende mængde af juletilbehør: stearinlys, både små og store, dadler, chokolade, kaffe (måske det er ved at være tid til kanel i kaffen?) og ikke mindst lidt julemusik.
  Sidstnævnte står børnene for. De har tilsyneladende ingen hæmninger hvad angår julemusik i år, og jeg tror din bog har smittet mig så meget at jeg kan leve med det, selvom det er tidligere end vi normalt kaster os ud i det... og NU kommer juletiden lige straks. Så er det bare super hyggeligt at sætte sig og nyde dine flotte billeder som fortæller så levende, at jeg næsten kan duften gran og kogler når jeg ser dine billeder :-)

  Jeg håber din bog vil bringe juleglæde til rigtig mange hjem - kan man næsten bringe noget mere fornemt end juleglæde til sine medmennesker? Claus, du er bare så god til at give videre af alt det gode til os andre. Tak.

  Kærlige hilsner, Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Hvor er det et smukt lille juletræ, du har pyntet. Man er slet ikke i tvivl om, at dit drivhus har stået model til det fine lille glasdrivhus.
  Det glæder mig at din bog sælger så flot. Jeg har endnu ikke haft tid/overskud til at se din bog, men den er på sedlen med julegaveønsker:)
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 6. Ja, den boken var jo som et eventyr, så den er salgbar det er sikkert. Nydelig bilde du viser i dag også.

  SvarSlet
 7. Har netop bestilt bogen, glæder mig meget til at se den. Med hensyn til lyseholderne på det lille juletræ, hvor er de fra ? Bare så fine ;-) mvh Lone

  SvarSlet
 8. Kære Claus,

  Stort tillykke med det flotte salg. Det er velfortjent!

  Måske du i weekenden skal til Sjælland? I så fald kunne det være hyggeligt, hvis du slog vejen forbi Gartneriet Spiren, hvor jeg på søndag vil stå og lave lidt jul med Mariannes skønne planter og naturens materialer.
  Der er julemarked i gartneriet både lørdag og søndag, og igen næste weekend.

  Fortsat rigtig god arbejdslyst med din forårsbog!

  Kh Mathias

  SvarSlet
 9. Hej Claus. Ikke så sært, at bogen sælger godt. Det har næsten været som et juleeventyr at læse bogen. Mvh. Helle

  SvarSlet
 10. Kære Claus. Jeg fik din bog i gave for et par uger siden, og den er blevet bladret ivrigt igennem af både mig og min 8-årige datter. Den er fuld af smukke og inspirerende billeder og tekst, så det er ikke sært, at den er blevet et hit :)

  Kh Marie Louise

  SvarSlet
 11. Hej Claus.Ja !!! jeg vil da også ønske dig et stort tillykke med det flotte salg................godt gået.
  Nyder også min bog rigtig meget...................og skal lave juledekorationer i weekenden med en veninde.Så dejligt med inspiration.
  Knus Jette

  SvarSlet
 12. jeg må hellere få bestilt inden andet oplag også er udsolgt.......det er vist en must-have.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 13. Gudskelov du laver store oplag. Jeg har strenge ordre på at ikke købe den selv,, ( den står på ønskeseddelen med store bogstaver) men så når den forhåbentlig ikke at blive udsolgt inden jeg kan få den. Og jeg kender ikke engang nogen der har fået den , som jeg kan smugkikke hos. æv, liige med den slags bøger kniber det gavaldigt med tålmodigheden.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
 14. Og det er bestemt helt fortjent, Claus. Den bog er jo spækket med inspiration til julen!
  Og, hvor er det dejligt, at du får så fine resultater af de mange anstrengelser.

  Kh. til dig.

  SvarSlet
 15. Meget flot bog�� mvh Laila

  SvarSlet
 16. Kære Claus.
  Hvor er det flot, stort tillykke. Din nye bog ligger også på mit bord, så jeg kan læse i den, når jeg har en pause :-)
  Kærlig hilsen
  Anette

  SvarSlet
 17. Kære Claus
  Tillykke tillykke :-D Det er jo fantastisk! - Jeg glæder mig til at kunne se de jule indslag som I går og pusler med. Gad vide hvem det er sammen med?? -
  K.Gro

  SvarSlet
 18. Stort tillykke... Jeg har lige set bogen hos boghandleren i dag... Den skal absolut på ønskesedlen til jul....

  SvarSlet