De sidste roser

Det gælder om at glæde sig over de sidste roser. Den megen regn gør, at det snart er slut. Men forfaldet er smukt, og i morgen vil jeg plukke en buket. Årets sidste; tror jeg!

 

claus20101013_073928 claus20101013_073723
claus20101013_073909 claus20101013_073959

11 kommentarer:

 1. KæreClaus.
  Nogle dejlige sorter du her viser. Det siges jo at roser blomstrer lige til frosten tager dem, og jeg nikker for jeg har altid syntes at dét at roserne bliver ved og ved, jamen det forkorter det indimellem, grå efterår.
  Her er det Boscobel, Aprikola, og Penny Lane som giver det sidste de har i dem. Store farvefyldte knopper ... joh, roser er værd at satse på. Er spændt på om Boscobel når at folde vingerne ud og fortrylle os med dets smukke farve, som både henrykker og begejstrer os..... Det minder mig om at vi igen skal prøve Jubilee Celebration, som første gang desværre ikke fik tildelt de rette vilkår for liv, idet jorden gemte på en gammel betonsokkel, som spærrede for rodfæste. Hvad jorden dog gemmer på .... I sommer forelskede jeg mig, ... igen ... igen... i en rose hos dig Claus, ´James Galway´, og weekenden vil byde på rosen plantning. Vil give den en gang kogødsel, så kan den gå igang med ´madpakken´ så snart foråret melder sin ankomst. Har en idé om at foråret kommer tidligt næste år ... og næste år skal ´Harry Edland´ plantes i haven. Håber de er tidligt at finde i Bilka ;o)
  Må vi se buketten med årets måske sidste skønheder ?
  Stort knus, Iris.

  SvarSlet
 2. Godmorgen Claus:-)
  Hvor er det smukke rosen billeder!
  Kan også mærke at det er svære og svære at plukke en ordentlig buket, på afstand ser alt ok fint ud, men kommer jeg tæt på skal der pilles en del, så buketten er krympet en del, den på vores spisebord.
  Rigtig god weekend
  Hilsener Anette

  SvarSlet
 3. God morgon!

  Ja, det är fantastiskt att man kan plocka rosor fortfarande! Jag har inte så många så att det blir till en bukett, men kanske tar jag in någon tillsammans med dahlior!
  Ha en skön helg!
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 4. Ja, det går den vej, her er heller ikke mange roser tilbage, kun rosenhækken er ukuelig.
  Du viser vel buketten?

  SvarSlet
 5. Det er skønt, at der stadig er roser at nyde. Jeg har også både i sidste weekend og denne kunne tage roser ind.Flere bliver ved med at sætte knopper. I dag så jeg store flotte knopper i vores Claus Dalbyrose, og er spændt på om de bliver klar til næste weekend.
  Mvh. Helle

  SvarSlet
 6. God aften :-)
  Jeg synes det er nogle virkelig flotte billeder af regnvåde roser. Super godt set Claus. De er nemlig lidt sølle i våd tilstand, så det er utroligt at du kan få dem til at se så dejlige ud. Jeg tænker meget på England i disse dage ... der nød jeg også roser langt ind i november.

  Kærlig hilsen
  Lisbeth K

  SvarSlet
 7. Utroligt fine roser i november, hr. Mesterfotograf har fanget dem atter igen :-) Jeg plukkede dalhliaer i sidste weekend, men nu er de ikke fine mere, men de har sørme også leveret mange buketter både til kirkegården og vaserne indendørs. Går fra dahliaer til vinterdækning på kirkegården, helt mærkeligt efterår i år, som du også har oplevet i din have. Rigtig god weekend i Risskov. VH Carina

  SvarSlet
 8. Hej. Flotte roser. Sidder lige og læser i en bog af Isabella Smith hvor hun fortæller om ar stiklingeformere roser. Har du prøvet det? Og har du evt. Skrevet om det?

  SvarSlet
 9. Det er utroligt, så smukke de stadig er - de ser dog ud til at "fryse" en lille smule. Jeg har også stadig knopper i mine få roser - men det kan vel ikke vare ved, det gode vejr?

  Kjærlilgst Hannemor

  SvarSlet
 10. Love the pictures. They are like the last rays of late summer fighting against the autumn weather.

  SvarSlet