En herlig sending

I dag fik jeg en sending fra Toscana. Blandt andet nogle af de herlige dyr, som jeg omtalte forleden.

 

20141104_170623

 

Også nogle stramt formede træer med kuglekroner har jeg fået hjem. Er de ikke fine?

 

20141104_170513 20141104_170530

 

Kan for øvrigt fortælle, at salget af ’Claus Dalbys Jul’ går fantastisk godt. Det synker meget i første oplag på 3500, og i dag har jeg bestilt endnu 4000 eksemplarer.

 

I morgen tidlig kører jeg mod København for at stille op til bogmessen i Bella Centret. Her er jeg fra fredag til søndag.

11 kommentarer:

 1. En rigtig flot sending.
  Pakkeposten kom til Skovhaven her til aften, det var som om det var juleaften.
  En flot julebog, som jeg glæder mig til at se i.
  Tusind tak for den søde hilsen.
  Rigtig god fornøjelse på bogmessen.

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  dyrene er rigtig flotte - håber du få dem gemmen vinteren.
  Det ser ud sim om julebogen allerede om kort tid vil være en "klassikker", en MUST HAVE. :)
  Jeg håber du få en dejlig weekend på bogmessen.
  Jeg ærger mig meget over at jeg ikke kan komme forbi for at hilse.

  Mange hilsener
  Mie

  SvarSlet
 3. Skønne "ting" og dejlige dyr du har fået dig, det bliver et spændende og anderledes indslag i din have, som jeg glæder mig til at se. Og tillykke med det flotte salg :-)))

  SvarSlet
 4. Hvor ser kaninerne levende ud - man får helt lyst til at hilse på dem. En skøn sending - spændende at følge med i, hvor du placerer dem. Til lykke med det fine salg af din julebog - det fortjener den/du.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Hej Claus. De formklippede figur er meget flotte, det bliver spændende hvad Bilke tilbyder til foråret.
  Jeg medtog julebogen i går og den blev gået nøje igennem med de utroligt flotte billeder og gode ideer til dekorationer og opstillinger. En meget flot og inspirerende bog - tak.
  Mange hilsner Annie Aastrup

  SvarSlet
 6. Neeeej du valgte osse kurve - er det en sommerfugl man aner i baggrunden? Altså, hvor jeg glæder mig til at se placeringen, når i har leget :-) Det var da dejlig hurtigt de er kommet herop :-)
  Håber Bilka vedtager at føre dem - så skal man nok sove foran havecenterlågen, for at kapre dem til den gode pris!

  SvarSlet
 7. mojn Claus
  jeg takker for julebogen og hilsen :) :) - min kone blev meget begejstret for bogen.... Da jeg kom hjem fra et supergodt foredrag i går (foredrag med Laila Sølager) snakkede min kone om at hun skal have fat i noget spraymaling med kobberfarve ??????

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Jo de er rigtig fine dine formklippede buske. Et par søde kaniner kunne stå på min hovedtrappe og byde velkommen.
  De små træer er super flotte. Er de også Ligustre eller er de Buxbom ? Som overstandere vil de være perfekte her.
  ønsker dig alletiders bedste bogmesse. Kan desværre ikke selv være til stede så jeg ser frem til at følge med her på blog'en. Glæder mig til at se Klematis ' s stand. Den plejer at være aldeles skøn. Og stort tillykke med det flotte salgstal af 'Claus Dalby's Jul' . Det må være en dejlig fornemmelse og påskønnelse af ens omfattende arbejde. Tillykke.
  God vind i Bella Centret.
  Kærlige hilsener. Iris

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Aaaarrrrrggghhhhhh..... endnu nogle skønheder som skal opbevares FROSTFRIT og LYST (sindssyg kombination). *mumler surt*. Nå, hvorom alting er vil jeg ønske dig tillykke med dejlighederne, for de er alle skønne. Både zoo og træer. Jeg kunne meget godt tænke mig en Peter Kanin eller 3 i min lille have. Jeg er begejstret for Beatrix Potter. Godt fundet Claus. De er skønne ;-)

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Vil blot sige, at din julebog er fantastisk.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 11. Hvis du mangler plads til en af kaninerne så må den sagtens bo hos mig :-)

  SvarSlet