Et smukt dækket bord

Jeg har en idé om, at gæster føler sig ekstra velkomne, hvis de kan tage plads ved et smukt dækket bord.

 

claus20141116_161617_2 claus20141116_161628

 

Jeg har før nævnt en lille smule om det; at jeg har været ved – sammen med to rigtig gode veninder – at producere fire adventsprogrammer. De kommer ikke på tv, men bliver distribueret via nettet, blandt andet af Saxo. Det kommer jeg tilbage til på mandag.

 

claus20141116_161359

 

Når jeg nævner det nu, er det fordi, jeg har dækket bordet her til det fjerde program.

 

claus20141116_161756

 

Mange vil genkende den klassiske juledug fra Georg Jensen Damask. Og det er meget a pro pos. For i morgen fredag mellem kl. 15.00 og 17.00 binder jeg buketter og signerer min nye bog i Georg Jensens københavnske butik i Pilestræde. Måske ses vi?

18 kommentarer:

 1. Sikke en masse farver og stemning..... smukt.
  Jeg er jo selv til det meget lyse, men derfor nyder jeg alligevel dine smukke billeder og alt den varme, glød og stemning som du viser os. Der er masser af inspiration at hente, og jeg glæder mig som et lille barn til jeres udsendelser. Spændende.. meget spændende.
  Mange hilsner og go weekend
  Susan

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

   Slet
 3. Meget smukt dækket bord i varme efterårs farver :-)
  Jeg er også vokset op med at gøre ekstra meget ud af, at få gæster og pynte op.
  Kan desværre ikke nå til Pilestræde. Men vil ønske dig en fantastisk dag med gode oplevelser og mange mennesker.

  Hilsner fra Maria

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  hvor ser det godt ud. Du har fuldstændig ret med, at man føler sig endnu mere velkommen når man kan se at nogle virkeligt har gjort sig umage.
  Smukt - smukt.

  Jeg har både idag og på billederne fra i går lagt mærke til de søde stjerne lysestager.
  Kan du fortælle mig, hvor man kan købe dem?

  God weekend
  Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mie - stjernestagerne har jeg købt for snart 30 år siden. Er ret sikker på, at de ikke fås mere. Kh Claus

   Slet
 5. Hej Claus
  Meget smukt dækket julebord i rød/gyldne farver. Glæder mig til at se hvad I finder på til adventsprogrammer. Jeg har bemærket de flotte og enkle stjernestager kan de købes i Danmark eller er de et fund i udlandet?
  Mange hilsner Annie

  SvarSlet
 6. utrolig flot dækket :) - snart go' weekend

  SvarSlet
 7. Åhhh,hvor efterårssmukt - mine ynglingsfarver:-)!!

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Et lille pip herfra det midtfynske, hvor du ikke er glemt selvom jeg ikke har været fligtig her på siden længe.

  Dejligt at du har et forrygende salg af din julebog, Det har du fortjent med det kæmpe arbejde som du har lagt i den. Her bliver den nær studeret både forfra og bagfra og jeg falder stadig over detaljer som jeg ikke så første gang jeg kikkede den igennem. Det er helt sikkert en bog der bliver taget frem de næste mange år, når vi nærmer os juletid.

  Det er et smukt julebord du har sat sammen, man kan da kun blive glad hvis man var din gæst og blev mødt af denne skønne stemning. Maden smager da også meget bedre, når man kan se folk har gjort sig umage med forberedelserne.

  Rigtig god weekend, Claus

  Knus herfra det midtfynske, Pia.

  SvarSlet
 9. Forrygende flot bord. Som gæst ville man jo føle sig hensat til en himmelsal.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Ja, hvem ville ikke føle sig godt tilpas en juleaften ved dette bord?

  Dejligt at se hvor enkelt og stilfuldt det kan gøres, og er man så heldig at have lidt i haven, så er det jo oplagt at supplere buketterne med noget derudefra.

  Jo længere jeg følger med her på bloggen, jo mere bliver jeg inspireret til at gå ud og finde noget frisk at tage med ind. Især på denne årstid, da der ikke er så meget mere at se på her hos mig, udover det stedsegrønne.

  Det er så lidt der skal til. Igår hentede jeg blade af italiensk ingefær, de pynter gevaldigt på badeværelset. Og hvis mine 'lommepenge' rækker, kommer der helt sikkert friske blomster på borde og træ til jul frem for de så gængse grandekorationer. Jovist, vi skal lave nogle med ungerne, og når jeg så får hjemhentet et par echevera-planter, tjah, så kan det såmænd godt blive jul for min skyld.

  Forresten besøgte jeg en skøn blomster butik i Kolding, Fleuri. Og de havde den der cyclamen knold du viste os sidste jul, Claus. Jeg var meget fristet må jeg sige. Nu ved jeg hvor den kan fås i hvertfald.

  Dejligt for dig at det går så godt med julebogen.

  Mange hilsner fra Lene

  SvarSlet
 11. Åh nej, fik desværre ikke læst dette før det var for sent, og jeg arbejder endda lige om hjørnet. Håber at der bliver en anden mulighed for at hilse på dig.
  Jeg har selv juledugen og den er bare skøn. Og jeg må vist i kælderen og hente mine stjerneformede keramiksølvstjerner frem. Jeg plejer at lave dekorationer i dem, men det kan da godt være at der bare skal et lys i et par af dem i år.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 12. Smukt bord... skønne farver.... Bor desværre for langt fra Kbh...

  SvarSlet