Et valfartssted

I morgen skal jeg på loppemarked i Bella Centret, og jeg tror og håber på, at der er nogle skatte, som venter på mig.

 

Udklip

 

Jeg er altid liebhaver til kander, vaser og og og ...

7 kommentarer:

 1. Det er vi overhovedet i tvivl om at der gør - altså venter der nogle skatte.
  Vær du glad for, at du ikke har en sur mand, der ikke vil have mere nips ind i huset!

  P.S. Claus - nu husker du at fortælle os, hvor du har købt de stjerneformede lysestager.

  mvh Lone

  SvarSlet
 2. Åh, vad kul - jag älskar också loppmarknader! Själv brukar jag leta efter vackra och ovanliga glasburkar, stora krukor och vackra tyger. Men nu var det länge sedan jag hade tid att gå... Lycka till med jakten, hoppas att du visar vad du hittar!!
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 3. Uha, jeg har forbud mod at bringe mere ind i huset........... jeg kunne godt bruge en villa på 250 kvm, så jeg kunne lå mig lidt løs.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 4. Det er jo et paradis! - Jeg er sikker på du nok skal vise os hvad du finder, af det ene eller andet ;-D - Hvis det ikke var fordi jeg har en lille "jagt hytte" der kalder på maling, ja så kunne jeg også godt slå mig løs! :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Pokkers også at jeg glemte dette arrangement. Jeg glæder mig til at se, hvad du har fået op under neglene.

  SvarSlet
 6. Glæder mig til at se dine køb, mon ikke der en enkelt Michael Andersen kande ? Eller en flot bakke måske. Om ikke andet er selve "jagten" også hyggelig. Mange hilsner fra Sønderjylland; Anna

  SvarSlet