Hov!

Hvad er nu det?

 

I dag kom jeg til at kigge på de liljer, vi har i krukker. Som det fremgår af billederne, er liljerne begyndt at skyde igen. Problemet er ikke så stort, fordi vi blot kan sætte krukkerne ind i det vinteropvarmede drivhus.

 

20141111_160649

 

Men i  haven er det ikke smart, for når/hvis der kommer barfrost, tager det grønne med garanti skade, og så kommer der ikke blomster til næste år.

 

Mon I har oplevet et lignende fænomen?

 

20141111_160644

7 kommentarer:

 1. Känner igen "problemet", förra vintern var det massor av växter som fick fnatt som vi säger i Sverige, och sköt skott på helt fel tider. Om det blir en mild vinter igen, vilket det ju känns som just nu, lär väl samma sak hända igen... När man ser dina vinterbilder i förra inlägget blir man ju i och för sig lite sugen på just vinter - lite kan vi väl få i alla fall :-)
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 2. Lidt det samme - de nye grene der skal give hindbær næste sommer har sat bær og i går plukkede jeg 10 store røde hindbær ( og det er IKKE efterårshindbær)

  SvarSlet
 3. Ja, mine narcisser i krukker har gjort det samme. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre ved det, udover at lade dem være og håbe på det bedste.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Ikke med liljer - men jeg har på skråningen indtil flere almindelige primula i blomst - det er jo da også lidt ud over det sædvanlige på denne årstid. Jeg ved ikke, om det har indflydelse på næste års blomstring - om den så udebliver. Det må komme an på en prøve.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Ja, jeg har en lilje med to knopper, hvor den ene er meget stor, men den når sikkert ikke at springe ud. Den blomstre sikkert ikke til næste år.
  Mange hilsner Annie

  SvarSlet
 6. Jo - mine syrener står med de fineste knopper og et par jordbær har blomst! L er hvert år dybt bekymret for sine perlehyacinther - "skal vi ikke dække dem for frosten?" og hvert år praler han med hvor stærke hans perlehyacinther er - for de klarer jo vinteren ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg har sågar en hvid lilje i blomst lige nu. Sikke en forvirret stakkel:-)

  SvarSlet