Jeg er altså noget af et rodehoved!

I drømmer ikke om, hvordan havestuen – ikke mindst mit arbejdsbord - har set ud i de forløbne uger, mens jeg har arbejdet på min julebog. Men inden jeg tog af sted til Italien, fik jeg ryddet op.

 

20141102_114206

 

20141102_114240

 

I dag har jeg i den grad nydt at sidde her og arbejde, med den skønneste udsigt. Jeg er sikker på, at det øger kreativiteten (i hvert fald min!) at være omgivet af smukke ting.

 

20141102_114313

 

20141102_114413

 

Vejret har været flot, men der er så meget, jeg skal nå, inden jeg på onsdag kører til Sjælland for at stille op til BogForum i Bella Centret. Her slår jeg mine folder fra fredag til søndag.

 

20141102_113958

 

20141102_114022

 

20141102_114041

 

Jeg ved, at I er en del, der venter på et signeret eksemplar af min nye bog. De bliver sendt i morgen …

 

20141102_114157

20 kommentarer:

 1. Det er de smukkeste ting du har stående og meget af det måtte gerne bo hos mig :-D Dog er jeg glad for, at jeg ikke skal støve af på dine hylder ;-)
  K.Gro

  SvarSlet
 2. Ja det er skønt man har et sted at rode når man er kreativ, jeg nyder mit juleværksted i orangeriet. Elsker at kunne gå derud hver dag efter arbejde og koble af. Det er et skønt rum du har der med alle de flotte ting i vinduerne. Jeg er glad for , at jeg allerede kan side og nyde din julebog og få inspiration. Den er blevet flot. Den kan du være stolt af! God søndag aften.

  SvarSlet
 3. Mon "min" bog putter sig i een af de to store stabler på dit skrivebord, åh hvor jeg håber det.... Så er den nok snart her i min stue, så jeg også kan få lov at kigge og drømme om alt det dejlige, der gerne må være i mit hus og stue i december. :-). Dine vinduer er rigtig fine i de afstemte farver og glas ting, næsten synd, du vist ikke har så meget tid til at nyde det. God uge til dig. VH Carina

  SvarSlet
 4. Nydelig med alle de vasene og krukkene på glasshyllene. Men skal man gjøre kreative ting, så må man visst rote litt også. Gøy boken din går unna. Jeg håper den kommer til Norge også?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Randi - du kan nemt og billigt købe min bog hos Adlibris

   Slet
 5. jepper... og min kone venter på bogen :)

  SvarSlet
 6. fòr meget orden kvæler kreativiteten siges det.
  og ohh nogle skønne glasvaser mv du har udsigt til, når du sitter der, mon du har tid til at sidde og nyde lyset og glimtene i glasset, jeg håber det.
  Din bog èr skrevet øverst på juleønskeseddelen. Jeg krydser fingre.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 7. Når man har så meget at se til, så er det alfa omega at "reden" er iorden og fyldt med ting, man elsker og som inspirerer én. Det er jeg temmelig sikker på du ved alt om som det sanselige og æstetiske menneske du er. Nyder altid billeder fra havestuen - zoomer ind og nærstuderer alle dine skatte. Grønt og blåt er mine yndlingsfarver.
  Grønt som haven jeg elsker og blåt som både havet og himlen. Jeg tror ikke, du kunne finde et bedre lokaliseret kontor - smukkere udsigt skal man lede længe efter.
  Jeg er en af dem, der hvert år glæder mig til bogmessen. I denne tid, hvor alt er digitalt, er en bogmesse luksus. Rigtige bøger. Jeg elsker mine bøger og at se på dem. Hver og én indeholder en rejse og drømme. Jeg har altid haft - og har stadig en bog i tasken. Ofte en hvis kære dames.
  Jeg glæder mig inderligt til at hilse på dig på lørdag, kære ven. Jeg skal jo hjembringe et julebarn :-)

  SvarSlet
 8. Kæreste Claus.
  I en så SMUK havestue kan der kun skrives SMUKKE bøger. Er meget meget betaget af dine blå & grønne glasting. De er aldeles uimodståeligt dejlige.
  Glææææææææææææder mig til Julebogen ... mon den også dufter af jul ...?
  Knus Iris.

  SvarSlet
 9. Naturligvis er det inspirerende med slike omgivelser! Jeg er meget glad jeg har sett rommet "på ekte" et riktig godt rom å være i både arkitektonisk og med alle sine små detaljer.

  Gratulerer med den nye boken! Jeg har akkurat bladd gjennom den digitalt, og gleder meg til å bla i den fysisk når den finner veien ned til meg her til meg i Belgia. Virkelig inspirerende, og koselig å se litt mer av _deg_ i den enn vi pleier å få i bøkene dine. Håper du har det akkurat passe travelt, og at du har tid til å nyte din novemberhage og alt annet.
  Klem :)

  SvarSlet
 10. Jeg tror, at jeg kan forestille mig, hvordan dit bord har set ud, men det var godt at du fik ryddet op igen efter færdigt arbejde. Du har mange ting og der er virkelig meget kræs for øjet. De små grønne grise er helt skønne:-)

  SvarSlet
 11. Så også det der citat med at for meget orden ødelægger kreativiteten, herligt:-D Har først fået mit helt eget arbejdsrum for nogle måneder siden og det er til stor fornøjelse, det betyder noget at man kan inspireres det sted man står og arbejder, og regere på helt egne præmisser, dit er meget smukt, et sandt eldorado for skønhed, som også er det du formidler:-)

  SvarSlet
 12. vilka underbara ting du har i ditt fina fönster och va spännande med en julbok
  kram gabriella

  SvarSlet
 13. Jeg er også glad for, at jeg ikke skal støve af hos dig - jeg har altid HADET at støve af. Men hvor ser det flot ud.
  Jeg kunne altså ikke vente til jul - så din julebog er i hus hos mig. Og hvor er den dejlig stor og flot - og heldigvis med meget overskuelige anvisninger trin for trin på, hvordan man laver mange af tingene. Nu er stearinlys bandlyst hos os - men mange kan vel også laves uden lys. Jeg har i hvert tilfælde dristet mig til at lave en "fin" rød juleskål med 3 hyacinter i - og pyntet med mos og kastanjer fra haven - og der kommr sikkert mere til, jo tættere vi kommer julen. Bogen vil blive flittig læst og brugt. Også herligt med de små fortællinger og henvisninger.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Dine skønne glasting er sat meget smukt op. Jeg ved det ikke står tilfældigt:)
  Rigtig god arbejdslyst med din næste bog.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 15. Det ser vel nok smukt ud.
  Giv dig bare god til med hilsnerne - det skal jo gerne være sjovt at skrive dem :-)

  Kærlige hilsener
  Lisbeth K

  SvarSlet
 16. Øhhh, nu er ordet 'rodehoved' ikke noget jeg umiddelbart forbinder med dig . Claus:-)
  Du overdriver vist en anelse......;-)

  SvarSlet
 17. Hvor er din glasting smukke

  SvarSlet
 18. Godt det ikke er mig der skal tørre støv af:-) men de er smukke.

  SvarSlet