Julehygge og adventstid

I dag er der blot en måned til jul, sådan helt præcist. Og om mindre end en uge er det første søndag i advent.

 

image


Det fejrer jeg sammen med kogebogsforfatterne Sif Orellana og Anette Harbech Olesen, som jeg har sat stævne i mit køkken.

 

image

Vi er gået sammen om at udgive en e-bog, der kan downloades gratis på Saxos hjemmeside – klik her.

 

I tilknytning til bogen har vi produceret fire adventsprogrammer af cirka tyve minutters varighed. Det første program er netop publiceret, og de øvrige bliver udsendt en uge før hver adventssøndag. Hvis du vil have en mail om, hvornår programmerne er online, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev.

 

 

Vores Jul – 1. søndag i advent
I mange hjem begynder juleforberedelserne 1. søndag i advent. Sådan er det også hos Claus Dalby, der har inviteret Sif Orellana og Anette Harbech Olesen indenfor. De er samlet i køkkenet ved den åbne pejs og hver især sørger de for, at julehyggen hurtigt indfinder sig.
 
Claus binder en julebuket med blandt andet tulipaner og ranunkler, dernæst giver han forslag til adventsdekorationer. Sif er i bagehjørnet og kommer med en opskrift på lækre pebernødder og viser desuden, hvordan man kan lave de fineste juleengle. Anette er i gang ved komfuret og bager æbleskiver med og uden gluten. Dertil serverer hun en lun alkoholfri glögg lavet på æblemost. 
 
image

Vi er alle tre aktuelle med nye bøger. Jeg selv med Claus Dalbys Jul, Sif Orellana med Slyngler og stanglakrids og Anette Harbech Olesen med Kolesterolkogebogen. Bøgerne kan købes nu på Saxo.com til ekstra lave priser.
 
Besøg Sifs blog og Anettes blog.

19 kommentarer:

 1. Nejjjj, det er jo en gave I giver:-) Det vil jeg glæde mig til at følge.

  SvarSlet
 2. Det lyder bare rigtig spændende ☺jeg vil glæde mig til at blive inspireret. .
  rigtig god aften

  SvarSlet
 3. Hej Claus. Et stort tillykke med det gode program og E-bogen, som nu er downloadet. Sikke et godt initiativ og det var rigtig hyggeligt at følge med i køkkenet! Jeg glæder mig til de tre næste programmer.

  SvarSlet
 4. Sikke en hyggelig udsendelse og en rigtig fin e-bog - tusinde tak!

  SvarSlet
 5. dejligt - glæder mig til at se dejlige udsendelser

  SvarSlet
 6. Gleder meg til å kikke i denne boken. Har også delt dem med mine venner i Furulunden :)

  SvarSlet
 7. Jamen, jamen.... tusind tak da. Så kan man måske nå at komme i julestemning. Hvis ikke, er det i hvert fald ikke din skyld.

  SvarSlet
 8. Ejjj, hvor godt:-)

  SvarSlet
 9. Uha, nu begynder julen rigtig at "krible" allesteder. Tak! - alletiders.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Jubiiiii, hvor bliver vi forkælet!
  Det lover godt :-)

  SvarSlet
 11. Tusind tak for den fine gave. Den glæder jeg mig til at fordybe mig i.
  Kh. Ida

  SvarSlet
 12. Aii, hvor fedt, den vil jeg hente mettevuns. :-) Tak søde Claus.

  SvarSlet
 13. Tusind tak for e-bogen. Glæder mig til at nærlæse den.
  Mange hilsner
  Anne Marie

  SvarSlet
 14. Så indfinder julestemningen sig - tak for en dejlig film - det er altså så hyggeligt i dit køkken. Har også downloadet e-bogen, men har ikke set den endnu, men den er garanteret værd at se nærmere på.
  Var i Bilka den anden dag for at købe dine hyacinter - har lige glemt navnet - glæder mig til de står i fuldt flor - lækker farve. Så også tak for en godt initiativ med indkøb af denne slags. Rart at kunne få noget andet, end bare de sædvanlige blå, hvide og lyserøde (som jeg nu også godt kan lide), men godt med noget mere smæk på.
  Ha' en god aften.
  Anita

  SvarSlet
 15. En sød lille udsendelse og dejligt med nogle hurtige tips i en travl tid. Mange tak for E-bogen, links til hjemmesider mv.
  På gensyn de næste tre gange - glæder mig til at se, hvad I finder på.
  Med venlige hilsner
  Helle

  SvarSlet
 16. Kære Claus.
  En dejlig overraskelse og et godt initiativ. Hyggelig og stemningsfyldt Adventsgave. Tak for det. Kan med glæde se frem til næste inspirerende udsendelse.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 17. Hvilken dejlig overraskelse med sådan en gave! Tusind tak, jeg vil straks se programmet :-)

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 18. Hvilken uventet juleglede !

  - E-boken har jeg lastet ned, den skal finstuderes senere.
  - Videoen har jeg allerede sett, INSPIRASJON blir stikkordet der, man får lyst til å sette igang med dekorasjoner og julekaker og det hele NU med det samme. Jeg kommer til å se den omigjen... ;-)

  Tusen takk til Claus, Sif og Anette !!!

  Ps. Claus, nå har du skapt noen forventninger ... ;-)
  For nå gleder jeg meg allerede til de kommende adventsprogrammer, og håper (forventer faktisk, jeg er lett å forkæle, uha, det burde jeg vel ikke si...) at du poster dem her de kommende søndager. Det er jo en super service for alle dine lesere, men spesielt godt for oss som ikke får inn danske tv-stasjoner.

  Beste hilsen Britta
  (i regnvåte Norge, men på fjelltoppene som jeg har utsikt til ligger det sne)

  SvarSlet