Så ren og skær

De senere år har der fundet et stort forædlingsarbejde sted, når det handler om julestjerner.

 

20131206_164120_lo

 

Udklip

 

For eksempel lykkedes et for nogle får ar siden at fremavle en rent hvid sort. ’Princettia Pearl’ hedder den, og den fås i Bilka. Er den ikke smuk?

17 kommentarer:

 1. Hvor er den flot - meget pænere end den lyserøde, man også kan få-:)

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Jo. De er bedårende, rene som sne. Må omkring Bilka i morgen ..... slurrp.
  Har julepyntet lidt udendørs og blandet nogle grene af eg og bøg med flotte rødbrune blade mellem.... jo jeg kom til at tænke på... juletræet på besøg hilser os fra eg og bøg, med besked derudefra, at det lysner dag for dag .... Hvide lylestjerner fører an.
  knus Iris.

  SvarSlet
 3. - den er meget meget smuk, jeg vil give én til mig selv.

  SvarSlet
 4. Flot, der er nu et eller andet med de hvide blomster :-)

  SvarSlet
 5. Nææææ, hvor ER det fint, Claus. Og de fine - lidt buttede - grantræer er jeg da OGSÅ helt vild med.
  Smukt.
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Jo den er meget smuk. Den vil helt sikkert finde ind i mange hjem, hvor den gammelkendte røde ikke havde adgang. Tror den bliver populær.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 7. Jeg synes, at den kræver lidt tilvænning, den er lidt for kunstig at se på, synes jeg. I mange år har jeg sværget til den "råhvide", og jeg har også købt sådan en i år, men efterhånden er de ved at være mere gulgrønne end egentlig råhvide.

  Sidste år skulle jeg i hvert fald slet ikke have sådan en kridhvid fætter, men jeg kan godt fornemme, at jeg måske ender med at være overbevist. Nogle år har jeg også haft en rød, men de lokkede slet ikke i år. :-)

  SvarSlet
 8. Virkelig smuk og ren i det hvide. Jeg har ikke set dem i handelen endnu. Så jeg har købt de vanlige postkasserøde - for de lyserøde får ikke adgang til huset - de er lidt "fimsede" i farven, synes jeg. Men smag og behag er jo som bekendt meget forskellig.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Hej Claus Elsker hvide blomster................så den må jeg da lige have med hjem næste gang jeg besøger Bilka.God weekend Knus Jette

  SvarSlet
 10. bellisimo, un toque encantador precioso!!!

  SvarSlet
 11. Ja, jeg har da også en plet, hvor den kunne lyse op og pynte gevaldigt! Søde træer i baggrunden.
  Lene

  SvarSlet
 12. Den er så fin! Den må jeg have. God første advent.

  SvarSlet