Vel ankommet

Først på eftermiddagen ankom jeg til Bella Centret, hvor jeg udstiller på BogForum fra fredag til søndag.

 

20141105_181429

 

Jeg fik slæbt mange kasser ind og pakket mange bøger ud. Heldigvis var Mette, der er ansvarlig for vore børnebøger, med …

 

20141105_181454

 

Som det fremgår, er der ikke megen oplevelse over standen, som den ser ud nu. Men bare vent. Jeg skal nok vise billeder af, hvordan det færdige resultat bliver.

 

20141105_181445

 

Det bliver ’Claus Dalbys Jul’ i den helt store stil.

16 kommentarer:

 1. Hej Claus. Rigtig god fornøjelse med standen. Jeg er sikker på, at den bliver rigtig flot og spændende at kigge ind i. Jeg er så glad for din julebog og skal have den med på arbejde i morgen, fordi jeg har snakket så godt om den, at mine kolleger nu er blevet nysgerrige. Jeg håber, du får solgt rigtig mange bøger.

  SvarSlet
 2. Kære Claus Knokkelmand.

  Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvor opsigtsvækkende smuk jeres stand bliver. Med "Claus Dalbys jul" som tema for iscenesættelsen og udsmykningen, er der dømt æstetik og stemning for alle pengene.

  Sov godt i Dronningens København.

  Spændte godnathilsner

  SvarSlet
 3. Kan næsten ikke vente - tror jeg kigger forbi i weekenden! Har kun set dine opstillinger7kreationer på bloggen, så nu skal det være - jeg vil se det i real life.
  mvh. Helle

  SvarSlet
 4. Godaften Claus.
  Claus Dalby jul i den helt store stil ? Altså eventyrlig, romantisk sødmefyldt stemning som kan få enhver til at smile og føle sig veltilpas. Måsker dufter der ovenikøbet af jul og glæde ?
  Det var der ihvertfald her i eftermiddag, glæde, det det unge nydelige post bud rakte mig pakken fra Klematis. PAKKEN ! Claus Dalby's Jul. Åhhh ... En GAVE af format. Smed alt andet tilside for at smugkigge og blive overrasket af al den skønhed der åbenbarede sig. Bogen skal nydes centimeter for centimeter. Og jo! Bogen dufter af kanel og appelsiner ; 0).
  Kæreste Claus. Tusind tak for din søde hilsen. Den varmer mit hjerte. Også tak for kortene.
  Og i morgen afsløres standen, og jeg kan ikke lade være med at tænke på alt det arbejde der er lagt i den når den står klar til at modtage ...
  Sov nu godt.
  Kærligst Iris ; 0)

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  er sikker på at det bliver messens flotteste stand.
  Jeg lovede mig selv at jeg i år ville på bogmesse, men nu ser vi. Måske bliver jeg nødt til at lægge løg i stedet, jeg synes at det går lidt langsomt frem.

  hilsen og god fornøjelse fra Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 6. Jamen Claus. Dit energiniveau er beundringsværdigt! Det bliver standen sikkert også. Giv den bare fuld skrue. Jeres stand plejer at være den smukkeste på bogmessen, så mon ikke at det også bliver tilfældet i år? Jeg tror det.

  SvarSlet
 7. Jaaaaeeee :-) Uuuhhh nu kan jeg bare slet ikke vente! Kom lørdag, skynd dig, jeg skal til julebal, til jullejullejullejulle julebal i Santa Claus' hal!
  Det er hårdt arbejde at sætte en stand op - i know - men jeg ved jo, i har rutinen og du ved, lige præcis, hvordan det skal være. Uuuuhhh altså hvor jeg har sommerfugle i maven nu :-) Håber at møde en masse "havetosser" derinde osse - det er skønt at få ansigt på navnene!

  SvarSlet
 8. Det er da godt, man kan få billeder, når man nu ikke skal se det live :)
  God weekend på messen.

  SvarSlet
 9. Held og lykke med bogmessen. Jeg er ikke spor i tvivl om, at det bliver et tilløbsstykke ud over det sædvanlige - for med din "julebog" som trækplaster - ud over dig selv selvfølgelig - kan det ikke blive andet. Er spændt på at følge det på bloggen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Glæder mig til billederne - når jeg nu ikke kan komme dertil selv:-)

  SvarSlet
 11. Jeg glæder mig også til at følge din stand her på bloggen, og er såmænd selv så småt begyndt at at forberede mig til jul. Udover at der skal gøres julefint i krukkehaverne foran og bag huset, så er kalenderlyset indkøbt. Det er børnenes gaver såmænd også, åh, det er så godt for nerverne at være i god tid.

  Tak fordi vi får del i din julestemning, Claus!
  -Og god messe.

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 12. Super spændende:-)
  Glæder mig til billeder....

  SvarSlet
 13. jeg er slet ikke i tvivl om at den bliver messens største attraktion. Du er jo ikke kendt for at underdrive :-)

  SvarSlet
 14. Ja, det er et styr, men gøy når alt er på plass. Skulle gjerne vært der!!!! Men det er litt for langt.Jeg skal være med på maleriutstilling i helga, så i morgen skal jeg avsted for å få alt på plass på "mine" vegger. Jeg ønsker deg lykke til.

  SvarSlet
 15. Rigtig god bogmesse. Jeg glæder mig også til at se billeder af - uden tvivl - messens flotteste stand 😊

  SvarSlet
 16. Hej Claus, Jeg glæder mig så meget til at se med imorgen. Knus herfra

  SvarSlet