Verden er af lave

Det kan man da vist roligt sige. Eller måske rettere sagt: ”Naturen er af lave”.

 

20141111_160912

 

Forleden lød det, at bøgen visse steder – blandt andet i Aarhus – er sprunget ud ...

 

20141111_161040

 

Det fænomen har vi ikke været vidne til her i skovbrynet, men påskeklokkerne står i knop, og narcissernes blade vokser dag for dag.

 

Måske får vi tulipaner i februar og roser i marts. Det er spændende at være haveejer!

9 kommentarer:

 1. Ja - det er utroligt :-)
  Mine påskeklokker sprang ud for flere dage siden.Sidste vinter syntes jeg det var utroligt de blomstrede til jul.
  Bente

  SvarSlet
 2. Ja, der sker da noget derude.....
  Men vi har jo også aftalt en kort og mild vinter, ikke?

  SvarSlet
 3. Ja mine helleborus blomstrer også! En buket af juleroser og georginer er faktisk muligt.... Meget spøjst! Der er gang i mange løgspirer derude og jeg kan ikke lide ideen om at al den nyvækst skal have måneder med frost

  SvarSlet
 4. Mine Juleroser står med de flotteste hvide blomster og pynter i det disede novembervejr.
  Til gengæld er mine fresiaer, der har stået i potter hele sommeren og aldrig vist sig med grønt begyndt at spire.
  Skal man sige bedre sent end aldrig... :-)

  SvarSlet
 5. Da jeg boede i England nød jeg et efterår der mindede meget om dette - men derovre har løgblomsterne vænnet sig til det, og de venter med at komme til engang i det tidlige forår. Til gengæld benytter de det milde efterår til at plante både hornvioler og stedmoderblomster ud og det er så flot i parkerne at se blomster midt i efterårsløvet.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Hej Claus. Ja, det er spændende at være haveejer, nogle af mine jordbærplanter blomstrer! Og så har jeg selvsåede sommerblomster i knop (voksurt og dusksalve).

  SvarSlet
 7. Ja, hvad skal det dog ende med? De franske anemoner i vores havekrukker står i knop. Det er dejligt med en mild vinter, men mon ikke frost og sne dukker op på et tidspunkt. Du har ret, så længe det varer, så er det med at nyde det og få arbejdet med forberedelserne til foråret.
  Mvh. Helle

  SvarSlet
 8. Hej allesammen. Jeg har bestemt mig for, at det jeg ikke kan gøre noget ved, vil jeg glæde mig over, selvom det grå og sure vejre vi har i disse dage
  ikke er godt for mig, der er lukket for meget inde med mit handikap. Vinteren er noget, jeg skal igennem og jeg glæder mig allerede fantastisk meget til foråret, der blinker ude i det fjerne.
  Dejligt, jeg har alle i søde havevenner, som jeg besøger nu og da på jeres mange fine sider - tak for det til jer alle.
  Kærlige gode tanker fra den gamle kone i Kolding
  Bibi.

  SvarSlet
 9. Ja forunderligt er det i hvert fald, samtidig med at det også er skræmmende, det er jo ikke kun vores planter der blomstre på helt forkerte tidspunkter men også isen der smelter:( - For et par uger siden lagde jeg løg i min mors have og der var Perlehyacinter der var sprunget ud og hos min underbo har hun blomstrende Kodriver....
  K.Gro

  SvarSlet