Der skal ikke så meget til

Glasvaserne her er ofte blevet bemærket af gæster, og jeg holder også af deres helt enkle udtryk.

 

image

 

De er sandblæst, og der skal ikke mere end et par enkle stængler til, før vaserne er ’pyntede’.

 

claus20141221_144617_2 claus20141221_144619

 

Jeg kan fortælle, at jeg har fået Bilka til at skaffe vaserne, og de kan fås ude i butikkerne. Det samme kan blomsterne i weekenden.

 

claus20141221_144622

 

Måske skal de pynte på nytårsbordet.

5 kommentarer:

 1. Vaserne er skønne.Du må have en enorm kælder eller måske udhusplads til alle de skønne ting du viser os hele tiden.jeg har besvær med at finde plads til mit,og jeg bor ikke i et lille hus.Jeg har altid ønsket mig et Karen Blixen rum til krukker ,vaser og lignende.Det rum der var på Rungstedlund har jeg været misundelig på i rigtig mange år. Nå jeg glæder mig til at se nyt i Bilka,det er nemlig rart med de gode ting til rimrlige priser,og så bliver der nok også plads til dem Brita

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Jeg opdagede det første gang den 9 december, hvor jeg ville vise en bekendt at du havde lavet en smuk buket med bl.a. lyserøde julestjerner, at min kommentar var væk! Tænkte den ved en fejl kunne være blevet slettet!.
  Så skete det igen, og igen, og efter en kommentar til dit dit udvalgt af snitblomster i Bilka, hvor jeg også lagde en kommentar, synes jeg faktisk ikke det er så sjovt at opdage at selvom der står klart og tydeligt, kommentaren blev udgivet, ja så ´blev de altså væk´, forsvandt fra gang til gang. Lidt ærgerlig OG skuffet, ikke fordi mine kommentarer er noget særligt, men jeg vil gerne give dig den ros og den mængde ros du ærligt og redeligt fortjener, så derfor undrer det mig HVOR mine kommentarer bliver af , og bliver lidt ked af det når de ikke ´hænger ved´ ??
  Jeg har tilkoblet mig en ny browser i håbet om at det er dér miséren kan ha´ ligget,... nu må jeg jo se om min kommentar will stay put eller fortsætte med at svæve afsted ud i og gennem de forskellige ´fsfærer´ :-(
  Jeg har kun skrevet i positive vendinger så jeg mistænker dig ikke for at ha ´strøget dem´ ha ha.
  Nå men hvorom alting er, det har været en fornøjelse at følge dig gennem julemåneden, mærke sveden på min egen pande når du fløj fra vest mod øst og omvendt, glæden ved dine smukke billeder og fine fund omkring i vort lille land, og spændingen når du lancerer nyheder for 2015. The garden will be even nicer next year ... ja dét betvivler jeg ikke et sekund. Du er blomstermagiens troldmand.
  Hvis ikke sætternisserne fjerner denne kommentar, lægger jeg lige et par roser andetsteds.
  Knus og kram Iris.

  SvarSlet
 3. in den schlichten VASEN
  kommen die bunten FARBEN
  sehr gut zur GELTUNG
  ....
  schöne WEIHNACHTEN
  LIEBE GRÜßE aus TIROL
  bis bald die BIRGIT

  SvarSlet
 4. Lækkert med forårsblomster, og nu bliver dagene længere. Glæder mig til at se forårsløgene spire i haven lige om lidt! Måske har jeg sovet i timen, men det ligner altså Clematis i den ene vase! Kan man bruge den til snit? Rigtig dejlig jul til alle🎄.

  SvarSlet