En blomsterrigdom så stor

Tidligere har jeg fortalt om de skønne flerstænglede hyacinter, og I skal lige se, hvor skønne de er, nu hvor de er sprunget ud.

 

claus20141221_153406_2 claus20141221_153420

 

Det, jeg så godt kan lide ved disse hyacinter, er, at de ikke bliver så tunge, at de vælter.

 

Smukke ikke?

16 kommentarer:

 1. Beautiful! Definitely more elegant than the traditional hyacinth. Love the color.
  Have a Merry Christmas Claus!

  SvarSlet
 2. Så flotte, og så i din signatur farve ;) Jeg har allerede købt dem i blå, venter blot på resultatet. Det tegner godt.
  Må du og Jaume have en hyggelig juleaften, med familien samlet omkring jer.
  Knus fra
  Eva

  SvarSlet
 3. Mycket vackra, passar perfekt i fatet från Löddeköpinge!
  God Jul, Claus!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 4. Jeg har også købt en af disse hyacinter i år, efter at have læst dit første indlæg om dem. Min står nu med ti blomster stængler i fuldt flor, så det er ikke sidste gang jeg køber dem. Tak for endnu et godt tip og rigtig glædelig jul.
  Hilsen
  Birgit M.

  SvarSlet
 5. Jeg var også så heldig at få fat i dem, da de kom frem i Bilka. De er virkelig fine.
  God jul
  Ida

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Du ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

  Tak for alt den inspiration du har disket op med igennem året, det er altid med stor fornøjelse at åbne computeren og se hvad du nu har fundet på.

  Ud fra dine indlæg ser det næste år ud til at blive en dans på roser med mange tiltag af forskellige arter, du kan tro jeg glæder mig til at se hvad der dukker op.

  Du er en ener Claus, altid på farten, altid med masser af inspiration, yders lærerig og en ildsjæl af de helt store. Tak for den du er og det gå på mod som du er udstyrret med. Men husk også engang imellem at trække vejret og puste ud.

  Rigtig god aften med dine kære.

  Stort juleknus og julekram herfra det midt fynske, Pia


  P.s Stort juleknus til Jytte, John, Emma, Margrethe, Basse, Inga, Mie, Eliane, John, Anette, John ,Paw, Iris, Henrik, Susan og Jesper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for knuset Pia. Det varmede dejligt. Du får lige et retur. Et rigtig langt et af slagsen.

   Slet
  2. Kære Pia.
   Jeg vil også være med i juleknuseriet:-).

   Slet
 7. Kære Claus.

  Så er juletræet pyntet, bordet dækket, flæskestegen sat i ovnen, fruen har været i bad og skruet sig ned i stadstøjet, så endelig kom der en ledig stund, til at ønske dig og alle dine læsere en rigtig glædelig og velsignet jul med alt, hvad dertil hører.

  Claus, mange tak for al den skønhed, begejstring, livsglæde og inspiration du forsøder mit liv med. Du er som et fyrtårn, der altid lyser op i mørket.

  Jeg har også forelsket mig i hyacint multiflora. Jeg har flere skåle/krukker med dem i huset. De er så graciøse, holder længe, og som du også påpeger, så bliver de ikke så gumpetunge, at de vælter, og det er en egenskab, jeg sætter stor pris på.

  Tillad mig også at sende mange ønsker om en rigtig glædelig jul til alle de dejlige havemennesker, jeg bl.a takket være din blog, har været så heldig at møde på min vej. Disse højtskattede venner er en kæmpe ekstra bonus.

  HO HO HO HO HO HO fra det høje nord.

  Juleknus og juleknas fra Emma, John og Jytte i bakkerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle Aagaard, Sydfyn25. december 2014 kl. 12.29

   Selv en glædelig jul til Jer søde Tante. Nu har I vel også fået besøg af sneen her juledag ?

   julekram fra
   Helle Aagaard, Sydfyn

   Slet
  2. Tak kære tante. Juleknus og hilsener retur til dig og dine :-)
   Kærligst, Lisbeth K

   Slet
 8. Kære Helle og Liebste Lisbeth.

  Tusind tak for de dejlige julehilsner <3 <3 <3 HO HO HO HO.
  Ja, her vågende vi op til det smukkeste hvide snelandskab. En næsten helt uvirkelig følelse, efter alle de endeløse grå regnvejrsdage, vi har haft i mindst 100 år. Sneen kaster et skær af magi af sig og gør alting smukt og rent. Velkommen vinter. Nu får vi endelig noget lys igen.

  HO HO HO HO HO og nu skal jeg spise julesul igen

  Knus fra et X-massy Winter Wonderland

  SvarSlet
 9. De hyacinter er vist værd at satse på,de er så kønne sådan en samling og det at de ikke skal have noget at støtte sig til er da fantastisk.Angående sneen,den er smuk, mem---nu skal der også saltes og jeg har meget der skal psses,således at vi selv og lejere kan færdes uden at falde,så egentlig passede det milde vejr mig rigtigt godt , Julehilsen Brita

  SvarSlet
 10. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

  SvarSlet
 11. This is wonderful. I am not quite much with the internet, but I believe that what I just read is some good material. Thanks for writing such wonderful article. God bless.

  SvarSlet
 12. Nice Post. All readers will definitely like this post. Looking forward to your next post.

  SvarSlet