En frisk dekoration

Jeg blev temmelig stolt, da jeg sidste år fik at vide, at butikkerne nærmest blev støvsuget, efter at jeg på tv agiterede for at bruge oasis i stedet for ler ved fremstilling af juledekorationer. Det kunne importøren fortælle mig.

 

claus20141003_184249_lo

 

Også i Claus Dalbys Jul bruger jeg oasis, og her viser jeg en enkelt model. Er sikker på, at ord er overflødige.

 

claus20141003_135935_lo claus20141003_141444_lo
claus20141003_143309_lo claus20141003_155640_lo

 

Kan i øvrigt fortælle, at jeg arbejder på en ny julebog til udgivelse i efteråret 2015, for aldrig før har jeg solgt så mange tusind bøger på så kort tid, som tilfældet har været med Claus Dalbys Jul.

 

Titlen på den nye bog bliver Hvid Jul.

7 kommentarer:

 1. En skøn trin for trin dekoration - lige i min smag, tak. Jeg kan godt forstå, at du har fået "blod på tanden" m.h.t. en ny julebog. Og kender jeg dig ret, svømmer dit hoved allerede over med mange og spændende ideer til bogen.
  Jeg glæder mig nu også til din bog om planter, der klæder hinanden og trives i hinandens selskab.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 2. Ich bin aus Gründen der Gartengestaltung und der Floristik oft und gerne via Internet zu Besuch in dänischen Gärten. Mich beeindruckt, dass Sie die Begeisterung für Gärten privat und beruflich leben - und das sehr konsequent und geschmackvoll. Mir gefallen der nordische Dekorationen, ich konnte einige Ideen für unseren Stand am Weihnachtsmarkt (am 1. Advent) einbringen.
  Ich leite einen Gartenbauverein, wir betreiben mit einigen Mitgliedern ehrenamtlich einen 4000 qm großen Schau- und Lehrgarten, mit vielen Themenbereichen. Ich freue mich auf Ihr neues Weihnachtsbuch, ich werde versuchen, es zu bekommen.
  Eine besinnliche Adventszeit und schöne Feiertage
  wünscht aus Bayern (Nähe Nürnberg)
  Gertraud Menning

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Har lige fulgt op på den seneste uges tids indlæg - dejlige steder du kommer.
  Glæder mig allerede til din næste julebog - den bliver også et musthave, og hvis den bliver kigget ligeså flittigt i som den første, så er pengene givet godt ud. Min mor har også lånt den af mig, og hun var også meget imponeret, så kom bare an.
  God aften
  Anita

  SvarSlet
 4. Gæt hvad der kom idag med posten? julegaven fra mig til mig - to dejlige bøger fulde af skønne billeder af planter og dekorationer. Det bliver klart armchair gardening her i julen.

  hilsen Anne Marie

  SvarSlet
 5. Det lyder da skønt med endnu en julebog!

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Om jeg er overrasket? Ja! Og det er jo helt tosset - af mig - for når det gælder din hittepåsomhed og planer for fremtiden, kan man aldrig vide. Noget som helst ;-) At din dejlige julebog flyver ned fra hylderne og lige lukt ind i de hjem, som gerne vil vinterhygge med hjemmegjorte kreationer, er soleklart. For bogen er skøn og inspirerende. Men det synes jeg helt ærligt, at alle dine bøger er, så jeg forstår til fulde, at den forsvinder som dug for solen fra forlagets hylder. Og endnu en julebog at se frem til næste år. Det havde jeg ikke gættet. For du har, så vidt jeg husker, allerede planer om at udgive mere end en enkelt bog i 2015. Sig mig: Sover du aldrig? Nå, Hvid Jul lyder spændende og ligger sikkert lige til højrebenet for dig. Glæder mig allerede til alle dine kreationer i det nye år.

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Sikke skønne farver du har i dine dekorationer. Jeg er helt vild med de sølv-grågrønne farver og de forkobrede grankogler. Vi besøgte LoPe i november og hjembragte en fin mistelten og en meget smuk perlehyacint. Vi besøgte også Karsten Andersen som havde et smukt forkobret æg, der nu indgår i mine hede ønsker. Derfor er en vis Fru Pedersen sat på sagen, så jeg forhåbentlig kan få ro i sjælen.
  Vi har fået lavet en mindre renovering, der gav slibestøv i hele huset, så først nu vi er færdige med at gøre rent og pynte op, derfor har vi også forsømt din blog lidt.
  Kærlig hilsen Eliane
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet