Glad blev jeg ...

... da jeg vågnede op til et hvidt snedække i morges.

 

Udklip1

 

Jeg var så småt begyndt på at tage billeder til min nye bog Hvid Jul, men i dag fik jeg endnu flere i kassen.

 

claus20141225_163611 claus20141225_163627

 

Heldigvis loves der kulde og sne de næste dage. Så skal jeg rigtig ud med kameraet.

 

claus20141225_163618

 

Jeg er topmotiveret. Det skal nok blive en smuk bog.

 

NB. Tak for jeres utallige søde hilsner her på bloggen. De varmer ...

14 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Jeg glæder mig sådan på dine vegne at det har sneet. Jeg har sne-billederne fra Claus Dalby's Jul på nethinden, så idag kunne du komme et skridt eller to videre med din næste julebog. Det er dejligt at heldet tilsmiler dig for lidt held skal der vel også til for at få den ægte vare.
  ikke engang i dag holdt du fri, eller gjorde du? Ja for du siger jo selv dit arbejde er din hobby, og det er frihed i mine øjne. Tænk at have et arbejde der er ens hobby ... dog selv en hobby kan være særdeles krævende. Beundrer at du aldrig hviler på Laurbærrene. Tak søde du er en ener.
  Glædelig jul skrevet i sne.
  Kærligst Iris.

  SvarSlet
 2. Det var jeg også superglad for. Hvid jul - hvor tit sker det lige :) Også jeg har fået taget mange billeder i haven i dag.

  SvarSlet
 3. Hej Claus!
  Jeg vil også lige ønske dig og dine en rigtig dejlig jul, for det er da jul lidt endnu...
  Jeg blev også usigeligt glad da jeg så der var sne i går morges, og greb straks kameraet, for at have et bevis til familien som stadig sov, det kunne jo nå at smelte, inde de stod op, med gjorde det ikke, og vi har stadig sne i dag:-) og selvom det var koldt var det fantastisk smukt at gå sig en tur i skoven, og humøret steg nogle grader!

  Med hilsner fra Anette

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Jeg gætter på, at der handles hurtigt, for at få nogle fantastiske julesnes-photoshoots i kassen lige nu.
  Dine snebilleder fra din første julebog er ren magi og vækker samme følelse i mig, som da jeg var lille og så Disneys Juleshow på TV. Og der skal altså noget til, skulle jeg hilse og sige.

  Rigtig god fornøjelse med at fange, indkapsle og forevige magien.
  Husk halstørklæde og hue, ellers kommer alle dine blog-kvinder efter dig.

  Glædelig 2. Juledag til alle.

  Kaffekrusknus

  SvarSlet
 5. Det kan vist ikke undgå at blive en smuk bog.
  Glædelig jul.

  SvarSlet
 6. PS: Skulle du alligevel overhøre det moderlige råd om halstørklæde og hue, og gå hen og få snue, risikerer du,
  at vi begynder at strikke til dig. Farvestrålende krads-ulds-strik af restegarn i disharmoniske farvesammensætninger. Så er du advaret!!!!

  Knus fra Pyller

  SvarSlet
 7. Tack för alla underbara program som har sänds i svensk Tv nu före jul. Vilken idéspruta du är som ger alla inspiration till att göra det vackert omkring oss.
  Önskar dig en GOD JUL och Gott Nytt År!
  Kram Raina

  SvarSlet
 8. Glædelig jul Claus :-D Der må være nogen der tilsmiler dig, for det var som om at selv metrologerne ikke troede på at det blev en hvid jul ;-)
  Knus Gro

  SvarSlet
 9. Det kan kun blive - endnu - en smuk bog. Har lige hygget mig et par timer med Den hvide have, som jeg var heldig at få i julegave. Sikke en skøn bog. Mange hilsner fra Trine B

  SvarSlet
 10. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

  SvarSlet
 11. These tips proved very useful for me and for this, I really want to mention thanks for sharing it with us.

  SvarSlet
 12. Very interesting blog. A lot of blogs that I see these days don't really provide anything this interesting. But I'm definitely interested in this one more than any other blog. Just thought to share my views on this to let you know how useful these articles are. Thanks.

  SvarSlet
 13. Hvor er vasen fra, Claus? Den er simpelthen så fin!

  SvarSlet