Hvad har jeg egentlig gang i?

Ja, det spørger jeg mig af og til mig selv om. I år er vi da gået helt amok med forårsløg i krukker.

 

claus20141206_163323

 

Mariann, Birthe og Preben har haft travlt. Meget travlt ... Omkring tre hundrede krukker er fyldt med løg. Og der mangler stadig nogle.

 

claus20141206_163304

 

Når de sidste løg i løbet af ugen er lagt, bliver krukkerne dækket med presenninger, så løgene ikke drukner.

 

claus20141206_163330 claus20141010_114855

 

Til foråret bliver det et farveorgie uden lige: Orange, pink, purpur, violet og lilla. Kan I se det for jer?

24 kommentarer:

 1. Det bliver vildt flot, glæder mig til at se det, har selv lagt nogle i den farveskala :-), kh Margit

  SvarSlet
 2. Hej Claus. Det er for meget...på den allerfedeste måde. Stort smil.
  Glæder mig til at krukkesukke med farvernes komme.
  Hvor mange løg svarer det egentligt til?
  Hilsen Claus Hørlyck

  SvarSlet
  Svar
  1. Er svært at sige. Men mit bedste bud er mellem 12.000 og 15.000 løg

   Slet
 3. Det bliver SÅ smukt! Glæder mig meget til at se det. Og tror, at jeg skal forbi din vej og se det "live", når krukkerne stilles ud til vejen.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Det bliver rigtig flot. .
  Glæder mig allerede til at se det om 4-5 måneder, måske før?
  Også skønne buketter du har lavet. Foråret er ventet med længsel allerede.
  Mange hilsner
  Anne Marie

  SvarSlet
 5. Ja og det bliver jo helt forrygende!
  Jeg har lagt mine aller første tulipanløg her på matriklen i år, de er i tre store kummer og er ret så spændt på at se det til foråret:-)

  SvarSlet
 6. Wauw det var dælme ikke så lidt Claus og jeg er sikker på at det bliver det smukkeste forår oppe hos dig. :-D

  SvarSlet
 7. Det bliver spændende at følge her på bloggen - det bliver helt sikkert et kæmpe festfyrværkeri i farver. Jeg har "kun" lagt 2.000 "nettogule" påskeliljer - og det er i haven. Jeg lægger ikke flere i krukker - de er i stedet blevet fyldt med hosta.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Det spørgsmål stiller jeg også ofte migselv. Men svarene får vi, når den nye havesæson, går igang. Forårsløg kan man kun lægge for få af. Det milde efterår har gjort det muligt, lige at skrue et par ekstra løg ned. Mange gange. Som Hannemor er det også mest narcisserne, jeg har koncentreret mig om iår.

  Dit mexikanske farvebombardement bliver et paradisisk syn udi livsglæde og skønhed.DET glæder jeg mig virkelig til at se.

  Knus og god dag til dig og I andre rødder i haverne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange gange... Hvor lyder det bekendt det der! Jeg drømmer også om at lægge 2000 gule narcisser eller flere i plænen. Nogen der ved hvor man kan få en af de der monstrumer til at træde ned i plænen, så det hele ikke foregår pr. armkraft?

   Når det så er drømt og sagt, så glæder jeg mig usigeligt til at se dine (og egne beskedne 10-12) krukker til foråret, Claus. Med en have, er der altid noget at glæde sig til, og det er så dejligt at have fundet ud af!

   Lune brændeovns-hilsner fra Lene

   (der lige om lidt skal ud og hælde hestemøg i komposten. Tak for lort!,- siger jeg altid, når jeg henter en portion hos heste-damen)

   Slet
 9. Glæder mig til foråret, når de første blomster springer ud og luften bliver lun, men især til at se alle disse løg når de er bedst.

  SvarSlet
 10. det skal bli spennende å se hvordan det blir. God du har god hjelp til å plante og flytte krukkene.

  SvarSlet
 11. Det bliver et helt fantastisk syn med alle de krukker fyldt med forårsløg :-)
  Kan du have dine løg i fred for mus, det er jo et helt spisekammer ?

  SvarSlet
 12. Kæreste ven ..... der måtte jeg liiige sætte mig ned ... 15.000 LØG !! Og i Kenzo farver ? Det bliver et syn for guder. Jamen altså, jeg er paf. Hvordan i alverden kan du dog holde styr på alle de krukker? Du er en ener Claus, den dygtigste af slagsen. Hold nu op! Nej jeg mener selvfølgelig bliv' ved! Din forårshave bliver et tilløbsstykke af Karat , kan slet ikke fantasere mig til synet. Dét går over mit vid.
  Og ihærdighed belønnes.
  Kærlige begejstrede hilsner. Iris.

  SvarSlet
 13. Det bliver da mega flot.... Vildt imponerende... og sikke et arbejde...
  Glæder mig til at se det

  SvarSlet
 14. Så mange tusind løg og så i krukker - det er næsten flere end jeg lige kan forestille mig.
  Grænsen mellem at være (blomster)gal og genial er for længst overskredet, Claus!
  Det bliver spændende at se resultatet til foråret - hilsen Pia

  SvarSlet
 15. Dristige Kenzotemaer igen.. Men det har du jo tidligere vist at mestre..
  Slutter mig til koret, som glæder sig til at se det udvikle sig om en 3-4 måneder.
  Det lyder meget smukt.
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 16. Hold da k..., det er jo overordentligt mange løg - der er da i hvert fald til at fylde nooogle tomme pladser ud til foråret, og det bliver med garanti et meget meget smukt syn :) .....og jeg synes jeg har lagt mange løg - 350 stk - men ok, i min lille kolonihave på 250 m2 hvor det meste er køkkenhave, bliver det med garanti også et smukt syn :)

  Vil da også i den forbindelse lige sige dig tak for inspirationen, Claus - jeg har brugt lang tid på at udvælge både løg og stauder til de små blomsterbede jeg har anlagt, og jeg har brugt din blog her rigtig meget som inspiration til farver og kombinationer :)

  God aften til alle - KH Trine :)

  SvarSlet
 17. Helt underbart! Kan inte vänta på att få se "Kenzo"-explosionen!
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 18. bliver da bare så smukt Claus. Jeg glæder mig også til foråret, for du har smittet mig med tulipanfeber, jeg har vist gravet omkring 1000 løg ned her i koihaven

  SvarSlet
 19. Hilde den gloende planteske!!!!!!!
  Det var da en sjat
  Hilsener Gunvor

  SvarSlet
 20. Når du ligefrem selv kalder det "at gå amok", så må der jo vitterligt være noget om snakken :-)
  Tak for indblikket bag kulisserne - det bliver så skønt at glæde sig til!

  Kærlige hilsener
  Lisbeth K

  SvarSlet
 21. Ja, jeg kan godt se det for mig, og jeg glæder mig til at se dine fotos til foråret.
  Jeg har stadigt nogle hundrede løg liggende i skuret, som venter på at komme i jorden. Jamen jamen jamen. Bare jeg når det inden nytår, og vinteren holder sig væk ;-)

  SvarSlet
 22. Hvilken muld lægger du løgene i. Jeg går ud fra, at det er noget spagnum eller blomstermuld, men blander du noget sand eller leca i ? Glædelig Jul fra Ingeborg Lillelund

  SvarSlet