I kan stadig nå det

Hvis I er eller skal til København og kommer omkring Gentofte, kan I stadig nå at besøge Jettes smukke julestue på Schäffergårds jagtslot.

 

claus20141211_174223

 

claus20141211_182355 claus20141211_175820
claus20141211_182305 claus20141211_175758

 

Er man ikke i julestemning, kan man ikke undgå at komme det.

 

claus20141211_174212 claus20141211_175513
claus20141211_180131 claus20141211_175738

 

Jeg er en stor, stor fan af Jettes enkle og smukke stil, og jeg er fuld af beundring over, at hun gennem snart 50 år har stået distancen. Det er da flot ...

 

claus20141211_175232

10 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Tak fordi du tager os til alle de dejlige steder. Det virkelig skønne steder, som vi vil elske selv at besøge en dag.
  Jettes Julestue er meget lækker, lys og "sprød" i år. Det ER fantastisk, at hun kan blive ved at være på toppen.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 2. Ja det ser da virkeligt flot ud!! - :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Jamen Claus, nogle få muser er selv store magiske kunstnere. Man kan kende dem på strålekransen og gnisterne, når hænderne manisk skaber. Det er ren Harry Potter - men den magi behøver jeg vist ikke fortælle Troldmanden selv ;-)
  Jette er ganske utrolig til at fange alle aspekter af Julen - tror det er glansen ved så mange år. At hvert år er Julen forskellig og hun griber det.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Mange tak fordi vi måtte komme med på hele Danmarks Eventyrdronnings julestue. Jeg er også en kæmpefan af Jette F. Hendes udtryk er så fint, sprødt, sart og raffineret. På trods af den diskrete stil brager hendes ufatteligt smukke elegance igennem selveste lydmuren. Hun er så unik. Hendes eventyrlighed får en H.C Andersen-elsker som mig, helt op at ringe. Tænk, om de to kunne have mødt hinanden.

  Claus, jeg er rigtig glad for hvid jul, så jeg er begejstret for at høre, at du har en ny julebog i ærmet. Mon ikke vores eventyrdronnings smukke kreationer er oplagte motiver i din hvide julebog? Der findes iøvrigt SÅ mange smukke HVIDE motiver.....sneengle, snemænd, rim, frost, iskrystaller m.m udover alle de skønne hvide blomster og den hvide julestads iøvrigt. Jeg tror du kommer til at lave en "Jette F" i bogform. En hvid julebog fyldt med diskret elegance og den sprødeste skønhed.

  Ønsker jer alle en rigtig dejlig for-jule-tid.

  Knus og kærlige tanker til jer

  SvarSlet
 5. De skønne gennemsigtige glaskugler i det øverste billede er virkelig smukke - min svigerdatter ville gå helt i "svime" over dem. Dejlig enkelt. Det er utroligt så meget forskelligt, der hele tiden kreeres - og tak fordi vi må være med på dine ture.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Orv Claus, Det er uforståeligt, at jeg ikke har været der endnu, eftersom det ligger tæt på min bopæl. Jeg vil kigge i lokalsprøjten for at se, om jeg stadigt kan kigge forbi i weekenden eller evt. på mandag, for det er jeg vis på ville være en af de gode juleoplevelser. Jeg er begejstret for Jette Frölichs gode smag, og udover hendes vidunderlige evner som juledekorateur, er det tillige smukke omgivelser.

  Plantekassen (som nu hedder noget helt andet, som jeg ikke kan huske hvad er) ligger også lige ved siden af, så jeg vil opfordre til at få startet biler, cykler, rulleskøjter eller hvad man nu benytter som transportmiddel, til at slå et slag forbi fru Frölichs eventyrlige julestue.

  SvarSlet
 7. ESPECTACULAR!!! BELLISIMO REALMENTE BELLOOOOO

  SvarSlet
 8. stilfuldt- elegant - flot oplevelse-
  Tak for det.
  Jeg må til storbyen til næste år.

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Jeg har beundret Jette Fröhlich siden min barndom, hvor hun tegnede fugle og anden dejlig julepynt til ugebladene. Hun har gjort det godt og kan stadig overraske med sin ufattelige kreativitet.
  Knus Iris.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 10. Jeg elsker simpelthen hendes julepynt. Jeg har lidt af det herhjemme og jeg passer rigtig godt på det. Det er så sart og elegant at jeg er lige så nænsom med det, som med glaskugler. Hendes pynt indkapsler julens ånd, det er flygtigt og skrøbeligt og meget stemningsgivende at beskue.

  Dejligt at du lige viser lidt af hendes julestue for os der ikke kan komme omkring på besøg.
  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet