Ikke til at stå for

Forleden faldt jeg over en samling Schollert-keramik på Lauritz.com, og heldigvis fik jeg hammerslag på det.

 

image

 

Denne svagt turkise tone kan jeg altså ikke stå for; heller ikke designet.

 

20141226_171519 20141226_171701

 

Med til samlingen hørte også flere fade og endnu et par vaser. I forvejen har jeg flere ting stående på glashylderne i havestuen.

 

20141226_171812 20141226_171638

 

Det er noget farligt noget, det med auktioner, loppemarkeder og antikshops. Ikke sjældent ’hopper’ skønhederne lige ned i indkøbsvognen. En af mine undskyldninger er, at jeg altid kan bruge tingene som regi til fotos.

 

20141226_171605

16 kommentarer:

 1. Meget smukt keramik og farve, superfint sat sammen! God 2 juledagsaften.

  SvarSlet
 2. Åååhhh jeg får helt gåsehud! Har jagtet de lysestager lææængee! Hvor er du bare en fantastisk tingfinder, ven! Jeg kan ikke stå for havfarver, de blå/grå/grønne synger til mit hjerte og lokker sig med hjem. Jeg kan ikke stå for skønhed - det er ren eye candy. Gudskelov feder denne slags ikke 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Cendie....jeg VIDSTE, du var en havfrue <3 <3 <3 <3 <3

   Juleknus fra mig

   Slet
  2. Hahaha - jeg flyder ihvertfald ovenpå ;-) Har tænkt rigtig meget på dig, Tante. Stort knus og Glædelig jul!

   Slet
 3. Hej Claus..glædelig jul til dig ...jeg kan nu godt forstå du faldt for de fine sager ..farverne er skønne og afdæmpede..Jeg elsker selv at handle på netaktioner og tager også gerne afsted til aktionerne..Ofte tænker jeg at jeg lige kan købe det til butikken ,men oftest ender det med at jeg køber det til privaten alligevel , og kan ikke nænne at sælge det videre ..sidst fik jeg det flotteste store entre spejl med hjem i nøddetræ til en rigtig god pris :):) kh Diana

  SvarSlet
 4. Wauw, det er flot! Som du selv skriver, både farven og formen - ser fantastisk ud i vindueskarmen :) KH Trine

  SvarSlet
 5. Riktig lekkert! Ha en deilig romjul :-))

  SvarSlet
 6. Smukke ting..... Og glædelig jul.....
  Denne farlighed kender jeg alt for godt til.... uh,... der kan komme mange ting med hjem

  SvarSlet
 7. En rigtig glædelig jul til Claus og co, og alle læsere. Jeg kan se min hilsen forleden er "smuttet" ud af systemet, så jeg vil bare sikre mig der kommer en hilsen igennem.
  Og fortælle vi osse har fået sne,!! juhuu , datter var hjemme og vi fandt bobslæden frem, men der var ikke helt nok sne til slæden kunne glide ned af bakken, meen sjov i gaden ville vi ha` så vi satte en høne på slæden og vupti kunne den glide, med en måbende høne som passager, den hoppede ikke af og det èr sandt.
  Glædelig jul
  Snehilsner Gunvor

  SvarSlet
 8. Så smuk en farve. Nu ønsker jeg mig da noget magen til..... Men det er jo heller ikke så skidt at have noget at kigge efter på genbrugssteder.

  SvarSlet
 9. Kære Claus.

  Nogle farver er bare så delikate og forfriskende, ja nærmest væskendelæskende, at man får lyst til at slikke på dem. Dit isblå tableau er rigtig smukt og slår en vinterlig stemning an.
  Vasen, kuglerne og den forkobrede lærkegren måtte gerne bo hos mig. En lækker trio.

  Jeg ved, at du storhygger dig med alle dine former og farver. Skønt, at din leg også kommer os læsere tilgode. Jeres hjem er den perfekte kulisse til julescenarier.

  Snevejrsknus

  SvarSlet
 10. Hvor er det fint, tror min farmor havde askebægeret i sin tid...? Og tak til dig Cendie for at sætte ord på min hang til blå og grønne nuancer - ingen tvivl om, det er fordi det er havfarver! Det har jeg bare aldrig tænkt...

  SvarSlet
 11. Overdådig skønhed - i al sin enkelhed.
  Du er en mageløs god tingfinder, ingen tvivl om det. Og at sagerne er fine til dine tablauer, det er der heller ingen tvivl om.
  Jeg er heller ikke i tvivl om, at du har et umanerligt stort rum til opbevaring af alle dine fund, flot sat til side, overskueligt og let tilgængeligt.
  Sådan tænker jeg, fordi sådan er det ikke hos mig!
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 12. Supersmukt.... :0) Har aldrig hørt om lige det mærke før, men hold op hvor er det lækkert.. :0)

  SvarSlet
 13. Åhh dette er altså virkelig lækre sager!!!
  K.Gro

  SvarSlet
 14. Skønt, skønt design og farve!
  Lene

  SvarSlet